Το "Tudor Hall" υποδέχεται τα κρασιά του εμβληματικού "Biondi-Santi"

Στο πλαίσιο της σειράς οινικών εμπειριών που διοργανώνει το εστιατόριο του ξενοδοχείου "King George", το κορυφαίο οινοποιείο "Biondi-Santi" συστήνεται σε μια βραδιά με καλεσμένο τον Giovanni Lai.

Tudor Hall

Το εστιατόριο "Tudor Hall" του ξενοδοχείου King George, συνεχίζοντας την επιτυχημένη σειρά των οινικών εκδηλώσεων που τιμούν κορυφαία κρασιά, υποδέχεται το εμβληματικό οινοποιείο "Biondi-Santi".

Στις 20 Απριλίου ο head sommelier Ευάγγελος Ψωφίδης, με επίτιμο καλεσμένο τον Giovanni Lai, Export Manager του τιμώμενου οινοποιείου, αναλαμβάνουν να ξεναγήσουν τους λάτρεις του κρασιού σε μια από τις μεγαλύτερες οινοπαραγωγικές ζώνες στον κόσμο. Την εμπειρία ολοκληρώνει ο Executive Chef Αστέριος Κουστούδης, που εμπνέεται από τη γαστρονομική παράδοση και τα αρώματα του Montalcino αποτυπώνοντάς τα σε ένα μενού έξι σταδίων που θα συνδυαστεί με τα Rosso di Montalcino 2019, Brunello di Montalcino, 2017, 2011, 2009 και Brunello di Montalcino Riserva, 2016.

taille douce

Η ιστορία του οινοποιείου ξεκινάει το 1888 όταν ο Clemente Santi μαζί με τον ανιψιό του Ferrucio Biondi Santi καλλιέργησαν την πρώτη σοδειά Brunello στην ιστορία. Το πάθος και η ευφυΐα τους οδήγησαν στη δημιουργία του Brunello di Montalcino, ενός από τα πιο περιζήτητα κρασιά διεθνώς.

Ώρα Προσέλευσης: 8.15 μ.μ | Ώρα Έναρξης: 8.30 μ.μ | Κόστος συμμετοχής: €290 / άτομο (απαιτείται κράτηση)

Περισσότερες πληροφορίες

Tudor Hall

(ξεν. «King George») Βασ. Γεωργίου 3, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Taste Greece 2024: Γαστρονομική εμπειρία στο "Atlantica Imperial Resort"

Σε συνεργασία με τους καταξιωμένους σεφ Νίκο Σκαμνάκη, Αλέξανδρο Τσιοτίνη, Γκίκα Ξενάκη και Γιώργο Οικονομίδη, το "Atlantica Imperial Resort" ετοιμάζει 4 βραδιές όπου η γαστρονομία μεταμορφώνεται σε ένα ταξίδι γεύσης.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
11/06/2024

H S.Pellegrino Young Chef Academy αναζητά τα επόμενα νεαρά αστέρια της γαστρονομίας

Ο μεγαλύτερος παγκόσμιος διαγωνισμός για την ανάδειξη της επόμενης γενιάς της γαστρονομίας επιστρέφει και καλεί τους νέους σεφ που θέλουν να γίνουν μέρος αυτής της συναρπαστικής κούρσας να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 19/6.

Η εκλεκτή γαστρονομία του Νοτίου Αιγαίου

73 εστιατόρια που πλέουν σε ένα πέλαγος βραβεύσεων και εμβαθύνουν τον ωκεανό της θερινής γαστρονομίας.

"Manko Athens": Η νέα άφιξη του "Οne&Only Aesthesis" έχει γεύση περουβιανής γαστρονομίας

Το μενού του "Manko Athens", με επικεφαλής τον σεφ Juan David Ocampo, αποτελεί φόρο τιμής στην περουβιανή γαστρονομία, η οποία εξελίσσεται σε μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες διεθνώς.

Το νέο μενού Βιότοπος του "Nyn Esti" φέρνει την εποχή με τον πιο art τρόπο στο τραπέζι μας με θέα στην Ακρόπολη

Το "Nyn Esti" προσφέρει ένα μενού που ενσωματώνει το γαστρονομικό του μανιφέστο περί εντοπιότητας, εποχικότητας και βιωσιμότητας.

"Fellows": Comfort dining στον αστικό κήπο της Ριζάρη

Το all-day café bar restaurant πιάνει πόστο σε ένα κατάφυτο ξέφωτο στην καρδιά της πόλης και ξεδιπλώνει μια γευστική πρόταση που θα σε κάνει να επιστρέφεις ξανά και ξανά.

Τρία νέα εστιατόρια που ανοίγουν σύντομα στην Αθήνα

Και είναι δεδομένο πως θα απασχολήσουν σοβαρά.