To Κτήμα Γεροβασιλείου Syrah 2021, στα 10 καλύτερα Syrah του κόσμου

Διακρίθηκε στο διεθνή διαγωνισμό Syrah du Monde.

Κτήμα Γεροβασιλείου Syrah 2021

Όπως πολλάκις έχει γραφτεί, το ελληνικό κρασί διανύει μία παρατεταμένη περίοδο φορμαρίσματος ή ακόμη και την καλύτερη φάση της ιστορίας του, που χρονολογείται από το 2.500 π.Χ. 

Η σωστή αντιμετώπισή του από κάθε πλευρά και, έπειτα, η αναγνώριση κρασιών και οινοποιείων σε διεθνές επίπεδο είναι πια προφανής και επιβεβαιώνεται συχνά. Το ίδιο έγινε και τώρα, με μία ακόμη διάκριση: Το Κτήμα Γεροβασιλείου Syrah 2021 συμπεριλήφθηκε ανάμεσα στα 10 καλύτερα Syrah του κόσμου από τον Διεθνή Διαγωνισμό Syrah du Monde.

Ανάμεσα στα 10 καλύτερα Syrah του κόσμου

Ειδικοί του κλάδου δοκίμασαν τυφλά περισσότερες από 260 διαφορετικές ετικέτες από 23 χώρες και επέλεξαν τα πιο ξεχωριστά και ποιοτικά Syrah του κόσμου. Το Κτήμα Γεροβασιλείου έχοντας πάντα ως στόχο την παραγωγή τυπικών, ποιοτικών κρασιών διεθνούς επιπέδου, εκπροσώπησε τον ελληνικό αμπελώνα και ανέδειξε για μια ακόμη φορά τη μεγάλη δυναμική του. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που η εν λόγω ετικέτα και ποικιλία ξεχωρίζει για το Κτήμα Γεροβασιλείου, καθώς μεταξύ άλλων έχει διακριθεί αρκετές φορές στο Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης και στα Decanter World Wine Awards, μεταξύ άλλων.

Διαβάστε Επίσης

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το τέλος του πράσινου αστεριού της Michelin ίσως να μην αφορά τελικά κανέναν

Ο περίφημος γαστρονομικός οδηγός αφαιρεί αθόρυβα τα Green Stars και δε δίνει λογαριασμό πουθενά. Ήταν όμως ποτέ το πράσινο αστέρι κάτι περισσότερο από ένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα;

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
22/10/2025

Flame: Η νέα εποχή ενός αγαπημένου εστιατορίου στη Βούλα

Με fine casual φιλοσοφία και μενού που ξεχωρίζει για τη γεύση και την ισορροπία του, το Flame επανασυστήνεται ως all-day προορισμός με χαρακτήρα.

Αυτοί οι λαχανοντολμάδες είναι από τους νοστιμότερους της Αθήνας

Έχουν λάχανο ντελικάτο κι ανάλαφρο σα φύλλο gyoza, κρύβουν μέσα τους μαυλιστική μπουκιά από κόκκινη γαρίδα, και σερβίρονται σε ένα όμορφο loft στο Μοναστηράκι, με τον Παρθενώνα σα καρτ-ποσταλ.

Το Cupola γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών

Αν πιστεύεις ότι η ευτυχία κρύβεται σε ένα πιάτο με φρεσκομαγειρεμένα ζυμαρικά, το Cupola στο Παγκράτι σε καταλαβαίνει απόλυτα.

Taste Atlas: Στην κορυφή των καλύτερων τυλιχτών του κόσμου το σουβλάκι

Το Taste Atlas δημοσιεύει νέα λίστα και η Ελλάδα πρωταγωνιστεί με το εθνικό της φαγητό.

Okra

Με τον Δήμο Μπαλόπουλο επί κεφαλής της κουζίνας του, το ρομαντικό loft του Μοναστηρακίου ανανεώνει το γευστικό ενδιαφέρον του, χρειάζεται όμως να ακονίσει περισσότερο τη μαγειρική του πρόταση για να αποκτήσει σαφή ταυτότητα.

Αφιέρωμα | Ιταλική Κουζίνα: Εστιατόρια της Αθήνας που μιλούν -πολύ καλά- ιταλικά

Δεν υπάρχει πιο αγαπημένη εθνική κουζίνα στην πόλη, και τα spots που την υπηρετούν, κλασικά και ολόφρεσκα, παραμένουν ψηλά στις προτιμήσεις. Ανακαλύψτε εστιατόρια και τρατορίες που παίζουν στα δάχτυλα πίτσα, πάστα, τιραμισού και κάθε άλλη νοστιμιά που έχει να προσφέρει η κουζίνα της Μπότας.