To Κτήμα Γεροβασιλείου Syrah 2021, στα 10 καλύτερα Syrah του κόσμου

Διακρίθηκε στο διεθνή διαγωνισμό Syrah du Monde.

Κτήμα Γεροβασιλείου Syrah 2021

Όπως πολλάκις έχει γραφτεί, το ελληνικό κρασί διανύει μία παρατεταμένη περίοδο φορμαρίσματος ή ακόμη και την καλύτερη φάση της ιστορίας του, που χρονολογείται από το 2.500 π.Χ. 

Η σωστή αντιμετώπισή του από κάθε πλευρά και, έπειτα, η αναγνώριση κρασιών και οινοποιείων σε διεθνές επίπεδο είναι πια προφανής και επιβεβαιώνεται συχνά. Το ίδιο έγινε και τώρα, με μία ακόμη διάκριση: Το Κτήμα Γεροβασιλείου Syrah 2021 συμπεριλήφθηκε ανάμεσα στα 10 καλύτερα Syrah του κόσμου από τον Διεθνή Διαγωνισμό Syrah du Monde.

Ανάμεσα στα 10 καλύτερα Syrah του κόσμου

Ειδικοί του κλάδου δοκίμασαν τυφλά περισσότερες από 260 διαφορετικές ετικέτες από 23 χώρες και επέλεξαν τα πιο ξεχωριστά και ποιοτικά Syrah του κόσμου. Το Κτήμα Γεροβασιλείου έχοντας πάντα ως στόχο την παραγωγή τυπικών, ποιοτικών κρασιών διεθνούς επιπέδου, εκπροσώπησε τον ελληνικό αμπελώνα και ανέδειξε για μια ακόμη φορά τη μεγάλη δυναμική του. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που η εν λόγω ετικέτα και ποικιλία ξεχωρίζει για το Κτήμα Γεροβασιλείου, καθώς μεταξύ άλλων έχει διακριθεί αρκετές φορές στο Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης και στα Decanter World Wine Awards, μεταξύ άλλων.

Διαβάστε Επίσης

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το ουζερί-μύθος του αθηναϊκού κέντρου

Καλούδια του αφρού και του βυθού, αποστάγματα φίνα και ατμόσφαιρα ανεμελιάς συνθέτουν το σκηνικό στην πλατεία Βικτωρίας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΡΕΓΓΙΝΑ ΦΙΛΟΓΛΟΥ
12/05/2025

Γεύση και άρωμα Τήνου με το "Μικρό Καράβι" να πιάνει λιμάνι στη Γλυφάδα

Το βραβευμένο "Μικρό Καράβι", με καπετάνιο τον Αντώνη Ψάλτη, έδεσε στη Γλυφάδα για να στρώσει τα τραπέζια του Ark με τα πεντανόστιμα προϊόντα και τη γευστική παράδοση του αγαπημένου νησιού.

Όλα τα εστιατορικά νέα των νησιών γι' αυτό το καλοκαίρι

Σαλπάρουμε για τα ελληνικά πελάγη της γεύσης, με καπετάνιους τους σεφ που θα νοστιμίσουν το θέρος.

Τι μαγειρεύει ένας Κολομβιανός στην Αθήνα;

Σε ένα από τα πιο προνομιακά σημεία της Αθηναϊκής Ριβιέρας, θα ταξιδέψεις στη Λατινική Αμερική, με προσεγμένες nikkei και chifa προτάσεις.

Πάρτι με spritz και πίτσες στο κέντρο

Με την υπογραφή του Louza και του Mozz:art.

Πώς μεταφράζεται η γαστροταβέρνα Θεσσαλονίκης στα αθηναϊκά;

Το "Σεράμικο" του Κεραμεικού έχει μια πολύ καλή απάντηση, το αδερφάκι του διάσημου θεσσαλονικιώτικου "Σέμπρικου", δηλαδή, που μιξάρει παρεΐστικη ατμόσφαιρα, επιλεγμένη πρώτη ύλη και μαγειρικούς νεοτερισμούς. Διαβάστε την κριτική μας!

Τι τρώει ο Πάπας και οι Καρδινάλιοι μέσα στο Κονκλάβιο;

Ισχύει ότι οι μερίδες τους μειώνονται όταν αργούν να βγάλουν απόφαση;