Ρεβεγιόν: Ξεχωριστά μενού με εορταστική διάθεση

Ξεχωριστά μενού για Ρεβεγιόν

Νόστιμα meeting points, πολυτελή ξενοδοχεία και bar restaurants φορούν τα γιορτινά τους και ετοιμάζονται πυρετωδώς για τις πιο όμορφες μέρες του χρόνου. Χαλαρά ή φαντεζί, με θέα στη θάλασσα, στο κέντρο της πόλης, στα βόρεια προάστια, ή ακόμα και στην συμπρωτεύουσα, με γκουρμέ ή comfort διάθεση, μάς προσφέρουν μια μεγάλη γκάμα προτάσεων για ρεβεγιόν. Δείτε αναλυτικά τα εορταστικά μενού στο αφιέρωμα που ετοιμάσαμε και μείνετε συντονισμένοι, αφού προστίθενται συνεχώς νέες προτάσεις για κάθε budget.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Ekiben' του Άρη Βεζενέ μόλις άνοιξε και στη Γλυφάδα

Το 'Ekiben Kitchen South' φέρνει στα ΝΠ όλα τα assets του πολύ επιτυχημένου κόνσεπτ της οδού Σκούφου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
26/11/2025

Στους πρόποδες της Πάρνηθας, θα δοκιμάσεις ρουστίκ και στιλάτη κουζίνα

Εδώ και μισό αιώνα, αυτή η ταβέρνα στους Θρακομακεδόνες κουμπώνει το κλασικό με το μοντέρνο σε ένα μαγαζί με βαθιά ρουστικάνικη καρδιά.

Το 'GiO' γυρνά στο χειμερινό του "σπίτι"

Δεύτερη σεζόν για το αξιόλογο ιταλικό εστιατόριο στο The Margi.

Το Sunday Roast σερβίρεται ξανά στο Vezené

Στο τραπέζι μπαίνουν κλασικά κυριακάτικα, κάποια νέα entries, νόστιμες παρασπονδίες και ωραίες υπερβολές που αξίζουν.

Γευστική απόδραση στα Δωδεκάνησα μέσω Γλυφάδας, με το εξαιρετικό 'Hellas'

Ο Κυριάκος Ιακωβίδης και η Ειρήνη Γεωργουδιού έφεραν γεύσεις και αρώματα από το βραβευμένο εστιατορίο τους "Hellas" της Ρόδου στη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα του Ark, δημιουργώντας μια γευστική απόδραση στα Δωδεκάνησα.

Για φίνα μοσχίδα, φιλέτο προβατίνας και κόκορα παστιτσάδα στον Νέο Κόσμο

Μία από τις πιο ξεχωριστές γαστροταβέρνες της πόλης, τιμά με το δικό της τρόπο την ελληνική και μεσογειακή γευστική παράδοση.

Νέες "Anthes" γεύσεις από τον Ιπποκράτη Αναγνωστέλη

Το νέο μενού στο όμορφο εστιατόριο και μπαρ του κέντρου έχει μοντέρνες ελληνικές γεύσεις που τις θέλεις πολύ.