Λαμπερό και σικ "Beefbar Athens"

Ρεβεγιόν με ατμόσφαιρα οικείας πολυτέλειας στην αθηναϊκή ριβιέρα.

Beefbar © Adrien Daste

Oι βραδιές της παραμονής των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς αποκτούν άλλη διάσταση σε ατμόσφαιρα οικείας πολυτέλειας και μεσογειακού εξωτισμού στο πιο ειδυλλιακό σημείο της αθηναϊκής ριβιέρας. Ο σεφ Παναγιώτης Ρέτζης επιμελείται τα εορταστικά μενού του εστιατορίου, αναβαθμίζοντας κλασικές προτάσεις της σεζόν, ενώ κρασιά του ελληνικού και διεθνούς αμπελώνα ολοκληρώνουν την εμπειρία.

Στο μενού της παραμονής Χριστουγέννων (από τις 20:00) φιγουράρουν πιάτα όπως το rossini tartare, το langoustine cannelloni και το εντυπωσιακό rib-eye truffle roll, ενώ στο δείπνο της παραμονής Πρωτοχρονιάς (από τις 21:00) θα απολαύσετε τα scallop tostaditas, το Wagyu surf & turf και το signature Wellington συνοδεία tailor made festive cocktails με γεύσεις από τζίντζερ, κανέλα και μελομακάρονο. Το περίφημο Beefy brunch (31/12 brunch από τις 11:30) και τα all-day lunch & dinner μενού (25/12, 1/1, 6/1 από τις 13:00, 26/12 brunch από τις 11:30 και dinner από τις 19:00) συμπληρώνουν το σύνολο που καθιστά το Beefbar Athens τον απόλυτο γαστρονομικό προορισμό και κατά την εορταστική περίοδο.

Περισσότερες πληροφορίες

Beefbar Athens

Απόλλωνος 40 (Four Seasons Astir Palace), Βουλιαγμένη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Deos Athens

Με γαστρονομική κατεύθυνση εστιασμένη στην ελληνική κουζίνα με μοντέρνες comfort πινελιές και επιλεγμένα τοπικά υλικά, το ατμοσφαιρικό εστιατόριο στα ψηλά του Πύργου Απόλλων κρατά στο προσκήνιο όχι μόνο την πανοραμική θέα, αλλά και τη γεύση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
23/10/2025

Το Sister τη βλέπει λαϊκά και πάλι, κάθε Κυριακή

Τα μεσημέρια της πιο ανέμελης ημέρας της εβδομάδας παίρνουν ξανά απροσδόκητα διασκεδαστική τροπή στο thai bar restaurant του Ψυχικού.

Το Hafu του Σωτήρη Κοντιζά ανοίγει πλέον και το μεσημέρι

Σε περίπτωση που αναζητούσες μια ακόμη επιλογή για lunch στο αθηναϊκό κέντρο, μόλις τη βρήκες.

Το τέλος του πράσινου αστεριού της Michelin ίσως να μην αφορά τελικά κανέναν

Ο περίφημος γαστρονομικός οδηγός αφαιρεί αθόρυβα τα Green Stars και δε δίνει λογαριασμό πουθενά. Ήταν όμως ποτέ το πράσινο αστέρι κάτι περισσότερο από ένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα;

Flame: Η νέα εποχή ενός αγαπημένου εστιατορίου στη Βούλα

Με fine casual φιλοσοφία και μενού που ξεχωρίζει για τη γεύση και την ισορροπία του, το Flame επανασυστήνεται ως all-day προορισμός με χαρακτήρα.

Αυτοί οι λαχανοντολμάδες είναι από τους νοστιμότερους της Αθήνας

Έχουν λάχανο ντελικάτο κι ανάλαφρο σα φύλλο gyoza, κρύβουν μέσα τους μαυλιστική μπουκιά από κόκκινη γαρίδα, και σερβίρονται σε ένα όμορφο loft στο Μοναστηράκι, με τον Παρθενώνα σα καρτ-ποσταλ.

Το Cupola γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών

Αν πιστεύεις ότι η ευτυχία κρύβεται σε ένα πιάτο με φρεσκομαγειρεμένα ζυμαρικά, το Cupola στο Παγκράτι σε καταλαβαίνει απόλυτα.