Βινύλιο, burgers, pizza και κοκτέιλ στο "1st Koukaki Vinyl Market"

Όλες οι αγάπες συγκεντρωμένες σε ένα Σαββατοκύριακο στη σκιά της Ακρόπολης.

Βινύλιο

Ενα από τα πιο ενημερωμένα δισκάδικα, ή δισκοπωλεία, της χώρας και από τα σημαντικότερα σποτ για βινύλιο στην περιοχή των Βαλκανίων, το θρυλικό "Father Herbie Records" από την Θεσσαλονίκη, φιλοξενείται στο "1st Koukaki Vilyl Market" που διοργανώνεται από το "Tarantino Burgers Athens", στο Κουκάκι.

Πάνω από 500 τίτλοι Jazz, Spiritual, Ambient, Electronics, Classic Hip Hop, Afro Funk, Afro Disco, Psych Funk, Kraut, Dance θα είναι διαθέσιμοι για τους λάτρεις του βινυλίου ενώ οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία γνωριμίας με τους ανθρώπους που με επιμονή συνεχίζουν να τιμούν την κουλτούρα του βινυλίου και γενικότερα της μουσικής. Τη μικρή αυτή διήμερη γιορτή της μουσικής θα συμπληρώνουν παράλληλα dj sets από παραγωγούς, jockeys και συλλέκτες δίσκων βινυλίου. Όλα αυτά θα ταιριάξουν γάντι με τη stone baked κρατσανιστή pizza από την Pizza Dough και τα ζουμερά burger του "Tarantino Burgers Athens" ενώ όσοι εμπλουτίσετε τη δισκοθήκη σας με κομμάτια της συλλογής, θα απολαύσετε δωρεάν Gluhwein ενώ το διήμερο σερβίρει επίσης φρέσκες μπίρες από ελληνικές και ξένες ζυθοποίες και τρία cocktails από την ομάδα των Clumsies.

Δημητρακοπούλου 17, Κουκάκι, Τηλ. 2109221659

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γευστική απόδραση στα Δωδεκάνησα μέσω Γλυφάδας, με το εξαιρετικό 'Hellas'

Ο Κυριάκος Ιακωβίδης και η Ειρήνη Γεωργουδιού έφεραν γεύσεις και αρώματα από το βραβευμένο εστιατορίο τους "Hellas" της Ρόδου στη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα του Ark, δημιουργώντας μια γευστική απόδραση στα Δωδεκάνησα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΠΩΛΙΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ
25/11/2025

Για φίνα μοσχίδα, φιλέτο προβατίνας και κόκορα παστιτσάδα στον Νέο Κόσμο

Μία από τις πιο ξεχωριστές γαστροταβέρνες της πόλης, τιμά με το δικό της τρόπο την ελληνική και μεσογειακή γευστική παράδοση.

Νέες "Anthes" γεύσεις από τον Ιπποκράτη Αναγνωστέλη

Το νέο μενού στο όμορφο εστιατόριο και μπαρ του κέντρου έχει μοντέρνες ελληνικές γεύσεις που τις θέλεις πολύ.

Symposion 2025: Το χειροποίητο σε άλλο λέβελ

Στη Μεγαλόπολη υπάρχει ένα παραδοσιακό ελληνικό μαγειρείο νέας γενιάς που ανεβάζει επίπεδο στο σπιτικό εποχικό φαγητό.

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη δοκιμάζει το "Feedέλ", ένα γαστρονομικό μεζεδοπωλείο όχι σαν όλα τ' άλλα!

Το "Feedέλ" στη Γλυφάδα φέρνει το ρυθμό και τη ζωντάνια του παραδοσιακού ελληνικού οικογενειακού τραπεζιού στο σήμερα.

'Smoku': Η επιστροφή του Δημήτρη Κατριβέση στην Αθήνα

Ο χαρισματικός δημιουργός, μαζί με τον αστεράτο Ebbe Vollmer δίνουν ξανά ζωή σε μία από τις δημοφιλέστερες αθηναϊκές στοές, με ένα φιλόδοξο και ενδιαφέρον κόνσεπτ.

Το πιάτο της εβδομάδας: Τα nuggets κουνελιού στο 'Jerár'

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.