Βινύλιο, burgers, pizza και κοκτέιλ στο "1st Koukaki Vinyl Market"

Όλες οι αγάπες συγκεντρωμένες σε ένα Σαββατοκύριακο στη σκιά της Ακρόπολης.

Βινύλιο

Ενα από τα πιο ενημερωμένα δισκάδικα, ή δισκοπωλεία, της χώρας και από τα σημαντικότερα σποτ για βινύλιο στην περιοχή των Βαλκανίων, το θρυλικό "Father Herbie Records" από την Θεσσαλονίκη, φιλοξενείται στο "1st Koukaki Vilyl Market" που διοργανώνεται από το "Tarantino Burgers Athens", στο Κουκάκι.

Πάνω από 500 τίτλοι Jazz, Spiritual, Ambient, Electronics, Classic Hip Hop, Afro Funk, Afro Disco, Psych Funk, Kraut, Dance θα είναι διαθέσιμοι για τους λάτρεις του βινυλίου ενώ οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία γνωριμίας με τους ανθρώπους που με επιμονή συνεχίζουν να τιμούν την κουλτούρα του βινυλίου και γενικότερα της μουσικής. Τη μικρή αυτή διήμερη γιορτή της μουσικής θα συμπληρώνουν παράλληλα dj sets από παραγωγούς, jockeys και συλλέκτες δίσκων βινυλίου. Όλα αυτά θα ταιριάξουν γάντι με τη stone baked κρατσανιστή pizza από την Pizza Dough και τα ζουμερά burger του "Tarantino Burgers Athens" ενώ όσοι εμπλουτίσετε τη δισκοθήκη σας με κομμάτια της συλλογής, θα απολαύσετε δωρεάν Gluhwein ενώ το διήμερο σερβίρει επίσης φρέσκες μπίρες από ελληνικές και ξένες ζυθοποίες και τρία cocktails από την ομάδα των Clumsies.

Δημητρακοπούλου 17, Κουκάκι, Τηλ. 2109221659

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Οι 'Βερσαλλίες' έφεραν τη γεύση της μεσσηνιακής γης στην Αθήνα

Ο δεινός τροφοσυλλέκτης και μάστορας στην ανάδειξη της ατόφιας γεύσης με εύστοχους συνδυασμούς, ψησίματα στις φωτιές και τσουκάλια στον ξυλόφουρνο, Γιάννης Κούμανης, ήρθε με τα μπαγκάζια του γεμάτα στο Symposio at Ark.

ΓΡΑΦΕΙ: ΝΤΙΝΑ ΓΚΡΟΥΜΟΥΤΗ
11/11/2025

Πού τρώμε νόστιμη ελληνική κουζίνα τώρα

Από μοντέρνα γαστρονομικά εστιατόρια μέχρι new age ταβέρνες, μεζεδοπωλεία και καφενεία, ξεχωρίζουμε 39 σημεία της Αθήνας, που έχουν κάτι να πουν.

Η μικρή -και νόστιμη- Σικελία του Παλαιού Φαλήρου

Σε έναν κομψό και φωτεινό χώρο με αίσθηση χαλαρής πολυτέλειας, δοκιμάζεις ιταλιάνικες σπεσιαλιτέ από τον σεφ Λευτέρη Ρούτση.

Το πιάτο της εβδομάδας: Το κοντοσούβλι με φρέσκο καλαμάρι στο 'Travolta'

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.

Μαμαλούκα: Γιορτάζει εφτά χρόνια με pop up menu και ένα διήμερο γεύσεων που αξίζει να δοκιμάσεις

Το δημοφιλές εστιατόριο της Θεσσαλονίκης μας προσκαλεί σε μία γιορτή γεύσεων με επίκεντρο την Ελλάδα. Ιδού όλα όσα μπορούμε να περιμένουμε.

Η Ταβέρνα της Ερμού

Στα χαμηλά της Ερμού, στην καρδιά της ίσως πιο παρατημένης στην υπερτουριστική της μοίρα περιοχή της Αθήνας, ένα ολοκαίνουριο ταβερνάκι - εστιατορικό "παιδί" της Ergon - υψώνει ανάστημα, κρατώντας τη γευστική του πρόταση νόστιμη, τίμια, καθαρή και περήφανα ελληνική.

Ιταλική κουζίνα και αγάπη για το κρασί στο Πασαλιμάνι

Στο ατμοσφαιρικό του περιβάλλον του Flavino, το μενού ισορροπεί ανάμεσα σε αγαπημένα ιταλικά πιάτα και πιο ψαγμένες προτάσεις