Βινύλιο, burgers, pizza και κοκτέιλ στο "1st Koukaki Vinyl Market"

Όλες οι αγάπες συγκεντρωμένες σε ένα Σαββατοκύριακο στη σκιά της Ακρόπολης.

Βινύλιο

Ενα από τα πιο ενημερωμένα δισκάδικα, ή δισκοπωλεία, της χώρας και από τα σημαντικότερα σποτ για βινύλιο στην περιοχή των Βαλκανίων, το θρυλικό "Father Herbie Records" από την Θεσσαλονίκη, φιλοξενείται στο "1st Koukaki Vilyl Market" που διοργανώνεται από το "Tarantino Burgers Athens", στο Κουκάκι.

Πάνω από 500 τίτλοι Jazz, Spiritual, Ambient, Electronics, Classic Hip Hop, Afro Funk, Afro Disco, Psych Funk, Kraut, Dance θα είναι διαθέσιμοι για τους λάτρεις του βινυλίου ενώ οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία γνωριμίας με τους ανθρώπους που με επιμονή συνεχίζουν να τιμούν την κουλτούρα του βινυλίου και γενικότερα της μουσικής. Τη μικρή αυτή διήμερη γιορτή της μουσικής θα συμπληρώνουν παράλληλα dj sets από παραγωγούς, jockeys και συλλέκτες δίσκων βινυλίου. Όλα αυτά θα ταιριάξουν γάντι με τη stone baked κρατσανιστή pizza από την Pizza Dough και τα ζουμερά burger του "Tarantino Burgers Athens" ενώ όσοι εμπλουτίσετε τη δισκοθήκη σας με κομμάτια της συλλογής, θα απολαύσετε δωρεάν Gluhwein ενώ το διήμερο σερβίρει επίσης φρέσκες μπίρες από ελληνικές και ξένες ζυθοποίες και τρία cocktails από την ομάδα των Clumsies.

Δημητρακοπούλου 17, Κουκάκι, Τηλ. 2109221659

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γιορτάζουμε την αλλαγή του χρόνου στο Zappa με Special Guest DJ τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο

Παραμονή Πρωτοχρονιάς διασκεδάζουμε και υποδεχόμαστε το 2026 στον νέο χώρο της Αίγλης Ζαππείου, το Zappa, με Special Guest DJ τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/12/2025

Τι μας σερβίρουν αυτές τις γιορτές τα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία της Αθήνας

Για κάθε γούστο και budget, μία λίστα με τα προσεγμένα μενού που ετοιμάζουν τα εστιατόρια της Αθήνας για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Αυτό το αρχοντικό εστιατόριο της Κηφισιάς άνοιξε πριν δυο χρόνια αλλά μοιάζει να ήταν πάντα εδώ

Στο γοητευτικό bistro - steakhouse, ο σεφ Δημήτρης Σταμούδης αντλεί από classics της μπιστρό παράδοσης για να συνθέσει καλοφαγική πρόταση με κύρια συστατικά την απλότητα και την απλόχερη νοστιμιά – εκείνη που δεν τσιγκουνεύεται την πληθωρικότητα ούτε σε γεύσεις, ούτε σε υλικά, ούτε και σε θερμίδες.

Το 'Αναψυκτήριο' φέρνει διαφορετική γεύση στη Γλυφάδα

Το νέο εστιατόριο των ΝΠ έχει νοσταλγική εσάνς, πανέμορφο χώρο και πιάτα γεμάτα οικεία νοστιμιά.

Rick's

Το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της Κηφισιάς αντλεί έμπνευση από τα νεοϋορκέζικα steakhouses και τα μπολιάζει με πληθωρικές εκδοχές κλασικών της γαλλικής μπιστρό παράδοσης, σε ένα καλοφαγικό μιξ που γοητεύει με την θέρμη και την ατμόσφαιρά του.

Η ορδή των micro-bakeries …και το τέλος της μπαγκέτας;

Νεο-αρτοποιοί γεμίζουν τα ράφια με ζυμάρια μακράς ωρίμανσης και οργανικά αλεύρια, αφήνοντας τη μπαγκέτα εκτός παιχνιδιού, οι νέοι δεν αγοράζουν ψωμί καθημερινά, και το προκάτ sliced bread κερδίζει έδαφος.

Το Πιάτο της Εβδομάδας: Χταπόδι alla Luciana στο Mercato

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.