Τα TGI Fridays™ έγιναν 25 στην Ελλάδα και το γιορτάζουν

Τα TGI Fridays™ κλείνουν τα 25 χρόνια παρουσίας τους στην Ελλάδα και μας προσκαλούν να συμμετέχουμε μαζί τους σε μία σειρά εορταστικών happenings σε όλα τα καταστήματά τους.

TGI

Στα 25 χρόνια παρουσίας των TGI Fridays™, τα 9 καταστήματα με φανατικό κοινό σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αποτελούν σταθμό στην κατηγορία του casual dining, και όχι μόνο. Φέτος μας υποδέχοντσι με ένα πλούσιο πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων, επετειακών προϊόντων και events με fire shows, contortion artists, δώρα και πολλές εκπλήξεις. 

Για του λόγου το αληθές, από 4 Νοεμβρίου έως και 12 Νοεμβρίου κάνοντας ένα πέρασμα από τα 9 καταστήματα, θα πιούμε την επετειακή μπίρα Fridays™ Red, θα συμμετάσχουμε σε Charity Event που πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Δεσμό στις 7 Δεκεμβρίου, τα έσοδα από το οποίο θα διατεθούν προς μια δράση του οργανισμού και θα γιορτάσουμε στα B’day parties σε όλα τα καταστήματα στις 8 Δεκεμβρίου απολαμβάνοντας Classic Margarita με 2,5 €, events με fire shows, contortion artists, επετειακά δώρα και μοναδικές εκπλήξεις.  Χρόνια πολλά TGI Friday's! 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.