Η Αγορά Μοδιάνο πλάι στα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας

Ένα τοπόσημο της γαστρονομικής πορείας της Θεσσαλονίκης ετοιμάζεται για τη δεύτερη ζωή του, τιμώντας τις κορυφαίες στιγμές της ελληνικής γεύσης με τη συμμετοχή του στη μεγάλη γιορτή της ελληνικής γαστρονομίας.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας Άρης Ράμμος

Τη στήριξή του στον κορυφαίο γαστρονομικό θεσμό της χώρας έδειξε η Αγορά Μοδιάνο, συμμετέχοντας στη μεγάλη γιορτή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας, λίγο πριν γιορτάσει και η ίδια τα εγκαίνια της δεύτερης ζωής της. Με αποστολή να προσφέρει εκλεκτά ελληνικά και πολυπολιτισμικά προϊόντα και γεύσεις, σε ένα μοναδικό περιβάλλον υψηλής αρχιτεκτονικής αισθητικής και ιστορικής σημασίας, το τοπόσημο αυτό της γαστρονομικής πορείας της Θεσσαλονίκης δήλωσε παρούσα στο λαμπερό diner de gala που φιλοξένησε το Makedonia Palace, με τους σεφ της βραδιάς, Σωτήρη Ευαγγέλου (executive chef του "Makedonia Palace") και Λευτέρη Λαζάρου (το εμβληματικό "Varoulko Seaside"), να υπογράφουν ένα μενού που έφερε στο προσκήνιο τις αρετές της βιώσιμης θαλασσοφαγίας.

Με την υπογραφή του ομίλου Φάις, η Αγορά Μοδιάνο έρχεται σύντομα να προσθέσει τη λάμψη της στο γευστικό περιδέραιο της πόλης, ανακτώντας την ταυτότητά της ως ένα σημείο συνάντησης, ψυχαγωγίας και γαστρονομικής έμπνευσης. Ένας γαστρονομικός παράδεισος, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας Αγορά Μοδιάνο
Άρης Ράμμος

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Cash' στην εποχή του Θάνου Στασινού

Aνανεωμένη αυλή και νέο γευστικό αφήγημα για το δημοφιλές bar restaurant των ΒΠ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
09/09/2025

Το πρώτο Athens Asian Food Festival έρχεται στην Κυψέλη

Γεύσεις και εμπειρίες από Ιαπωνία, Κίνα, Κορέα, Ταϊλάνδη και άλλα μέρη, μαζί με DJ sets καταφθάνουν τον Οκτώβριο στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης.

Στο high end bistro που δε 'συμπαθεί' τους ντόπιους, τρως μενού με €49

Το αιωρούμενο -όπως αυτοαποκαλείται- μπιστρό "Monsieur Claude" σε (προ)καλεί να πετάξεις πάνω από υψηλές επιδόσεις γαστριμαργικής ευφυΐας, με πιλότο έναν τολμηρό μισελενάτο σεφ.

Piraeus Taste Festival: Ο Πειραιάς γιορτάζει τη γαστρονομία

Το 4ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ του Δήμου Πειραιά καταφθάνει στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Διόλου τυχαία, αυτή η αυλή του Θησείου έχει εξελιχθεί σε ένα αθηναϊκό χιτ

Μάλλον γνωρίζεις ήδη για ποιο μεζεδοπωλείο-σουξέ μιλάμε.

Για ψαγμένη κουζίνα στο σχεδόν κρυφό bistro του αθηναϊκού κέντρου

Στην καρδιά της πόλης και σε ένα speakeasy σημείο της, ο Νίκος Ζερβός δημιουργεί γεύσεις που πρέπει να δοκιμάσεις.

Πανσέληνος και φαγητό σε 16 ταράτσες του αθηναϊκού κέντρου

Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου είναι εδώ και εμείς σου προτείνουμε 15+1 σημεία στα 'ορεινά' του κέντρου για να την απολαύσεις.