Ανανέωση τώρα για το "Beefbar" της Μυκόνου

Με νέο πρόσωπο και φρέσκο μενού άνοιξε τις πόρτες του το δημοφιλές στέκι της Μυκόνου.

beefbar

Όμορφη στέγη πλάι στο πολυτελές ξενοδοχείο "Bill & Coo Coast" στον Άγιο Ιωάννη της Μυκόνου έχει βρει εδώ και μερικά χρόνια το παγκοσμίως δημοφιλές "Beefbar" που αποτελεί σημείο συνάντησης για τους λάτρεις της premium κρεατοφαγίας. Η φετινή σεζόν που μόλις ξεκίνησε βρίσκει το αγαπημένο στέκι ιδιαίτερα ανανεωμένο, καθώς η μεγάλη ανακαίνιση προίκισε τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου με ένα εντυπωσιακό beach lounge που ευνοεί την all day χαλάρωση κάτω από τον λαμπερό μυκονιάτικο ήλιο. Η συνέχεια γράφεται ασφαλώς στα τραπέζια του εστιατορίου και είναι και αυτή διαφοροποιημένη σε σχέση με το παρελθόν, καθώς ο βραβευμένος executive chef του "Beefbar Mykonos" Ντίνος Φωτεινάκης εμπλουτίζει τη μεσημεριανή κάρτα με αρκετές επιλογές που έχουν τη φρεσκάδα της θάλασσας, όπως τα τάκος χταποδιού με ταραμά, τσίλι και μάραθο, το "κόκκινο" σεβίτσε λαβράκι με γλυκοπατάτα, βατόμουρο και αβοκάντο, αλλά και τις τραγανές γαρίδες με τσίλι και σάλτσα ούζου. Κάποιες από αυτές υπάρχουν και στον βραδινό κατάλογο του εστιατορίου, παρέα με όλες τις signature κρεατο-σπεσιαλιτέ του "Beefbar" όπως ο γύρος Kobe και οι εκλεκτές κοπές από κάθε γωνιά του πλανήτη. 

"Beefbar Mykonos", Άγιος Ιωάννης, Μύκονος, 2289077865 
 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένα burger με φουά γκρα και ένα με φρέσκια τρούφα σε περιμένουν στο Smash ‘n Bun

Από τις 18 Δεκεμβρίου έως και τις 3 Ιανουαρίου, οι λάτρεις του μπιφτεκόψωμου θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν δυο ξεχωριστά limited burger στο δημοφιλές σποτ του Κολωνακίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
12/12/2025

Τι γεύση μας αφήνουν οι 'old new recipes' του Nonnas, στην Πλάκα

Ο γνωστός και από την τηλεόραση σεφ Ηλίας Κιαζόλι κάνει το πρώτο επιχειρηματικό του βήμα σε κεντρικότατο σημείο της δημοφιλούς γειτονιάς.

"Σίλφιον" στα Γιάννενα: Με σεβασμό στην πρώτη ύλη και την ουσία

Στην καρδιά των Ιωαννίνων, το "Σίλφιον" φέρνει νέο αέρα στον σύγχρονο γαστρονομικό χάρτη της πόλης.

"Μεσογειακή Κουζίνα Αντωνιάδης"

Φρεσκομαγειρεμένα πιάτα που ισορροπούν ανάμεσα στο αυθεντικό και το comfort.

Η 'Ζιγκοάλα' μόλις ήρθε στην Ομόνοια και είναι υπέροχη

Το επόμενο εστιατορικό ντάρλινγκ της Αθήνας άνοιξε πριν λίγα 24ώρα και έχει άποψη, απλότητα και νοστιμιά.

Ένα κομψό εστιατόριο με γαλανόλευκο συνταγολόγιο στην Κηφισιά

Σε ένα ταξίδι στο γευστικό παρελθόν της χώρας, ο σεφ Γαβριήλ Κουβαράς φέρνει την ελληνική κουζίνα στο προσκήνιο, εμπλουτίζοντάς τη με δημιουργικές πινελιές.

"Διόνυσος": Τοπική κουζίνα με χαρακτήρα στην Αριδαία

Στην Όρμα της Αλμωπίας, λίγα μόλις χιλιόμετρα από τα ξακουστά ιαματικά λουτρά Πόζαρ, ο "Διόνυσος" στέκει εδώ και τρεις δεκαετίες ως αυθεντικός πρεσβευτής της τοπικής αλλά και ευρύτερα μακεδονίτικης γαστρονομίας.