Για brunch στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Το καθιερωμένο Κυριακάτικο γαστρονομικό fair του Impact Hub Athens επιστρέφει παρέα με τους Street Outdoors.

Το καθιερωμένο Κυριακάτικο γαστρονομικό fair του Impact Hub Athens επιστρέφει παρέα με τους Street Outdoors. © Dan Burton

Την Κυριακή στις 15 Μαϊου από τις 11 το πρωί, η Δημοτική Αγορά Κυψέλης ανοίγει και πάλι τις πύλες της σε όλους του λάτρεις του Κυριακάτικου brunch για να απολαύσουν αγαπημένες και νέες προτάσεις από γνωστά ονόματα της Αθηναϊκής γαστρονομικής σκηνής. Οι θαμώνες της αγοράς, οι foodies, οι φίλοι των street outdoors και όσοι απλά θέλουν να κάνουν κάτι καινούργιο την Κυριακή τους, έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν εναλλακτικές προτάσεις από εστιατόρια, καφέ και bars, νέα και κλασικά, πειραματικά projects και ethnic κουζίνες με τις μουσικαρες των Street Outdoors και των guest DJs τους. Sets από τον Global Roots/ Thristian δημιουργό της γνωστής online μουσικης πλατφόρμας Boiler Room, συνδημιουργό του Worldwide FM μαζί με τον Gilles Peterson, DJ του NTS Radio και επιδραστική φιγούρα της παγκοσμιας world ηλεκτρονικής μουσικής.
Μαζί τους οι Έλληνες K.atou & Jacob Of Capadocia, Jose, Polatof, Brotha Gilla και Sardos97.

Specialty coffees, vegan double choco-peanut και carrot cakes αλλά και αμερικάνικο cheesecake από "Morning Sweetie", cold brew από "First Cold Brew", καφές, κρουασάν, cinnamon rolls με παντζάρι και sandos από "Nokela". Και άλλος καφές (γιατί ποτέ δεν είναι αρκετός) από "MỘC Coffee". Τιραμισού, κανόλι και φραουλάδα από "Signora Athens". Δροσερά cocktails για να συνοδέψετε τα tacos σας από "Poncho TACOS" και δροσερές μπύρες από την ζυθοποιία Alea Brewing Co. Για τους πιο μεσημεριανούς, bao buns από "Yazhou", philly steak sandwich και smoked beef brisket από "Tarantino Burgers Athens" και τα burritos ή τις quesadillas του "El BURRO tacos y tequila". Ο χώρος της Αγοράς είναι ανοιχτός και προσβάσιμος σε όλες/ους – αμαξίδια, κατοικίδια, μικρούς & μεγάλους.

Ελεύθερη Είσοδος

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τι είναι το 'Son Athens' που έρχεται σύντομα στην Ηλιούπολη

Ένα ιστορικό μαγαζί φεύγει, ένα σημαντικό new entry καταφθάνει για μια από τις πιο ζωντανές γειτονιές των ΝΠ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/09/2025

Izakaya Sundays στο 'Mayan'

Τα κυριακάτικα μεσημέρια στο εστιατόριο του Σταμάτη Τσίλια έχουν γεύση ιαπωνικής "ταβέρνας".

Groovy Mango, το ταϊλανδέζικο του Νέου Κόσμου έχει την προσοχή μας

Φρέσκο και εξωτικά ενδιαφέρον, φέρνει εδώ και λίγους μήνες thai αέρα στη δραστήρια το τελευταίο διάστημα γειτονιά.

Το 'Cash' στην εποχή του Θάνου Στασινού

Aνανεωμένη αυλή και νέο γευστικό αφήγημα για το δημοφιλές bar restaurant των ΒΠ.

Το πρώτο Athens Asian Food Festival έρχεται στην Κυψέλη

Γεύσεις και εμπειρίες από Ιαπωνία, Κίνα, Κορέα, Ταϊλάνδη και άλλα μέρη, μαζί με DJ sets καταφθάνουν τον Οκτώβριο στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης.

Στο high end bistro που δε 'συμπαθεί' τους ντόπιους, τρως μενού με €49

Το αιωρούμενο -όπως αυτοαποκαλείται- μπιστρό "Monsieur Claude" σε (προ)καλεί να πετάξεις πάνω από υψηλές επιδόσεις γαστριμαργικής ευφυΐας, με πιλότο έναν τολμηρό μισελενάτο σεφ.

Piraeus Taste Festival: Ο Πειραιάς γιορτάζει τη γαστρονομία

Το 4ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ του Δήμου Πειραιά καταφθάνει στα τέλη Σεπτεμβρίου.