To "Baba Au Rum" πάει Σαντορίνη

Γεύση από World’s 50 Best Bars θα έχει φέτος το καλοκαίρι το νησί του ηφαιστείου, με το πολυβραβευμένο bar του Κέντρου να πιάνει καλοκαιρινό πόστο στο «Grace Hotel» στο Ημεροβίγλι.

9 χρόνια «Baba Au Rum» με κόντρα ρουμιού και τεκίλας

Τη φυσική του θέση στον καλοκαιρινό χάρτη βρίσκει φέτος το "Baba Au Rum", #31 στα 50 καλύτερα bar του κόσμου, που πιάνει λιμάνι στη Σαντορίνη για να φέρει τις μεζούρες και τα shakers του στο Ημεροβίγλι. Με φόντο την Καλντέρα από τη θεαματική βεράντα του ξενοδοχείου "Grace Hotel", ο Θάνος Προυναρούς και η ομάδα του θα φέρνου στη νησί του ηφαιστείου τη συνταγή του fine drinking, μιξάροντας το signature στιλ του "Baba Au Rum" με το κοσμοπολίτικο προφίλ ενός απ’ τους πιο high end προορισμούς του κόσμου, στο "363 Bar by Baba Au Rum".

Πολλά φινετσάτα aperitivi και δροσερά long drinks , παρέα με classics από την ιστορία του "Baba Au Rum", αλλά και νέα φαβορί, όλα με premium ετικέτες, θα συνθέτουν την πρόταση αυτής της δυνατής fine drinking άφιξης, που έρχεται να βάλει τη δική της ψηφίδα στο ολοένα πλουσιότερο μωσαϊκό γεύσεων υψηλού επιπέδου που συγκεντρώνονται φέτος στο νησί, με μια εκ των ηγετικών δυνάμεων να είναι αυτή του Λευτέρη Λαζάρου που θα στεγάσει το "Varoulko Santorini" επίσης στο "Grace Hotel" στο Ημεροβίγλι.

Grace Hotel Σαντορίνη
Travelworks

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Σπύρο Πεδιαδιτάκη, τι τρώμε στο ολοκαίνουριο "Orbital";

Η ομάδα πίσω από τα "Άκρα", δηλαδή το δίδυμο Γιάννης Λουκάκης – Σπύρος Πεδιαδιτάκης, παρέα με τον Βασίλη Κότσικα έχουν ήδη βάλει μπρος έναν μοντέρνο γαστρονομικό πολυχώρο, που θα ξεδιπλώσει όλα του τα πρόσωπα τις επόμενες εβδομάδες και θα συζητηθεί πολύ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
16/09/2025

Kedros Athens

Λίγο καλοκαίρι ακόμα με ελληνικούς μεζέδες διά χειρός Γιάννη Παρίκου στη Λυκόβρυση.

Luca Piscazzi, τι τρώμε στο καινούριο σου "Pino" στη Γλυφάδα;

Ο ιταλός σεφ του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο "Pelagos" έκανε το πρώτο, ολόδικό του επιχειρηματικό βήμα με το "Pino" στη Γλυφάδα: μια μοντέρνα τρατορία αφιερωμένη στις γεύσεις της Ρώμης, και μας μιλά για όλα τα νόστιμα που δοκιμάζουμε εκεί.

Κρασί με υπογραφή Κτήματος Μπαϊρακτάρη στα Vibo Bistrot

Τα Vibo Bistrot σε Γλυφάδα και Πειραιά προτείνουν µια ιδιαίτερη οινική εµπειρία.

Όλα τα νέα εστιατόρια και τα φρέσκα σενάρια της σεζόν στην Αθήνα

Νέα εστιατόρια και μπόλικα microbakeries, φρεσκαρισμένα κόνσεπτ και ταβέρνες, street food αφίξεις και καινούριες λιχουδιές για το κοινό της πρωτεύουσας, προσεχώς.

Για απογευματινό τσάι στον Πύργο Βασιλίσσης

Μία αριστοκρατική παρουσίαση με θέμα την παράδοση του απογευματινού τσαγιού κατά το Βρετανικό έθιμο.

O "Κάβος 1964" στα Ίσθμια είναι η ψαροταβέρνα στα καλύτερά της

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.