Ο Σταμάτης Τσίλιας υποδέχεται φίλους σεφ στο "Mayan"

Μια σειρά από σπέσιαλ βραδιές «Mayan & Friends» ξεκινούν στο ατμοσφαιρικό εστιατόριο του Κεραμεικού.

mayan

Το "Mayan", το ιαπωνοπερουβιανό εστιατόριο που άνοιξε τον περασμένο Ιανουάριο ο ταλαντούχος σεφ Σταμάτης Τσίλιας μαζί με τον συνέταιρο του Δημήτρη Ζήση στον Κεραμεικό, κάνει εγκαίνια αλλιώτικα από τα συνηθισμένα. Έτσι, μια σειρά από σπέσιαλ γαστρονομικές βραδιές που τιτλοφορούνται "Mayan & Friends" ξεκινούν οσονούπω, στα πλαίσια των οποίων ο Σταμάτης θα υποδέχεται στην κουζίνα του εστιατορίου γνωστούς συναδέλφους του προκειμένου να συνδημιουργούν από κοινού ξεχωριστές γεύσεις. Πρώτος προσκεκλημένος είναι στις 30/3 ο Θάνος Στασινός, άρτι αφιχθείς από το Μεξικό, ακολουθεί στις 13/4 ο Μίλτος Αρμένης από το "Bocas Meze" της Νέας Φιλαδέλφειας, ενώ από εκεί και πέρα τη σκυτάλη θα παραλάβουν ακόμα ο Ηλίας Μαμαλάκης, ο Χάρης Νικολούζος και ο Νίκος Σκαμνάκης σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν εν καιρώ. Οινική συνοδεία σε κάθε μια από τις ξεχωριστές αυτές βραδιές θα προσφέρουν γνωστά οινοποιεία, ενώ δεν θα λείπουν ασφαλώς τα signature cocktails του Άρη Χατζηαντωνίου και τα επιδόρπια του pastry chef Θανάση Τσαγκλιώτη. 

Περισσότερες πληροφορίες

Mayan by Aliento Experience

Πανεπιστημίου 39 (στοά Πεσμαζόγλου), Αθήνα
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Σπύρο Πεδιαδιτάκη, τι τρώμε στο ολοκαίνουριο "Orbital";

Η ομάδα πίσω από τα "Άκρα", δηλαδή το δίδυμο Γιάννης Λουκάκης – Σπύρος Πεδιαδιτάκης, παρέα με τον Βασίλη Κότσικα έχουν ήδη βάλει μπρος έναν μοντέρνο γαστρονομικό πολυχώρο, που θα ξεδιπλώσει όλα του τα πρόσωπα τις επόμενες εβδομάδες και θα συζητηθεί πολύ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
16/09/2025

Kedros Athens

Λίγο καλοκαίρι ακόμα με ελληνικούς μεζέδες διά χειρός Γιάννη Παρίκου στη Λυκόβρυση.

Luca Piscazzi, τι τρώμε στο καινούριο σου "Pino" στη Γλυφάδα;

Ο ιταλός σεφ του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο "Pelagos" έκανε το πρώτο, ολόδικό του επιχειρηματικό βήμα με το "Pino" στη Γλυφάδα: μια μοντέρνα τρατορία αφιερωμένη στις γεύσεις της Ρώμης, και μας μιλά για όλα τα νόστιμα που δοκιμάζουμε εκεί.

Κρασί με υπογραφή Κτήματος Μπαϊρακτάρη στα Vibo Bistrot

Τα Vibo Bistrot σε Γλυφάδα και Πειραιά προτείνουν µια ιδιαίτερη οινική εµπειρία.

Όλα τα νέα εστιατόρια και τα φρέσκα σενάρια της σεζόν στην Αθήνα

Νέα εστιατόρια και μπόλικα microbakeries, φρεσκαρισμένα κόνσεπτ και ταβέρνες, street food αφίξεις και καινούριες λιχουδιές για το κοινό της πρωτεύουσας, προσεχώς.

Για απογευματινό τσάι στον Πύργο Βασιλίσσης

Μία αριστοκρατική παρουσίαση με θέμα την παράδοση του απογευματινού τσαγιού κατά το Βρετανικό έθιμο.

O "Κάβος 1964" στα Ίσθμια είναι η ψαροταβέρνα στα καλύτερά της

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.