Γαστρονομικός Μάρτιος στο "St. George Lycabettus"

Το εστιατόριο του ξενοδοχείου «St George Lycabettus», υποδέχεται δυναμικά τον πρώτο μήνα της άνοιξης με ειδικά μενού για την Καθαρά Δευτέρα, τσάι με θέα την ημέρα της γυναίκας και ένα γαστρονομικό ταξίδι στο… Παρίσι.

La Suite Lounge

Για όσους παραμείνετε στο κλεινόν άστυ την Καθαρά Δευτέρα πετώντας χαρταετό στον λόφο του Λυκαβηττού, ο απολαυστικός μπουφές με παραδοσιακές και θαλασσινές γεύσεις που θα ετοιμάσει ο executive chef Βασίλης Μήλιος και η ομάδα του ξενοδοχείου "St. George Lycabettus" θα συμπληρώσει γευστικά την όμορφη θέα των χαρταετών της πόλης από τα μπαλκόνια του La Suite Lounge. 

stgeorge

Από τον Μάρτιο επίσης στο "St. George Lycabettus" "τρέχουν" και δύο νέα μενού – a la carte και γευσιγνωσίας- σε μια γαστρονομική σύμπραξη του σεφ Βασίλη Μήλιου με τον βραβευμένο με αστέρι Michelin, σεφ Geoffrey Rembert που αναλαμβάνουν να μας ταξιδέψουν "από την Αθήνα στο Παρίσι". Κάπως έτσι, το ψητό camembert με φουντούκια θα συναντήσει την ελληνική σαλάτα με κριθαρομπουκιές, πολύχρωμα ντοματίνια και κρέμα φέτας και τα coquilletes με lardo di Colonatta και παρμεζάνα το φαγκρί με καπνιστή μελιτζάνα και κρέμα κακαβιάς. Επίσης, με αφορμή την "Ημέρα Γυναίκας", την Τρίτη 8 Μαρτίου και κάθε Τρίτη, η εμπειρία του "High Tea" στο "La Suite Rooftop", με ένα φλιτζάνι αρωματικό τσάι συνοδεία του εντυπωσιακού ηλιοβασιλέματος της πόλης θα προλογίζει την προβολή της ταινίας "Maria by Callas " του Tom Volf στο Screening Room. 

Ενημερωθείτε για τα ενδιαφέροντα καλλιτεχνικά και εικαστικά δρώμενα που πραγματοποιούνται στους χώρους του ξενοδοχείου. 

Μπουφές Καθαράς Δευτέρας: (12:00 – 16:00) - 45€ κατ’ άτομο – παιδιά μέχρι 10 ετών -50% 
Κάθε Τρίτη: High Tea 16:00-19:00 - Προβολή ταινίας 19:00

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

My Cookie Dough: Γλυκιά άφιξη με αέρα Λονδίνου στο αθηναϊκό κέντρο

Η ζύμη μπισκότου γίνεται το νέο viral γλύκισμα της πόλης και να πού πρέπει να πας για να την γευτείς.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗ
05/09/2025

Σε αυτό το μεζεδοπωλείο των Άνω Πετραλώνων, το κλασικό είναι το καλύτερο

Παίρνει το όνομά του από ποίημα του Ελύτη, βγάζει τραπεζάκια έξω και σερβίρει γεύση μερακλίδικη.

Μια κατακόκκινη βραδιά γαστρονομίας και οίνου στη Μεγάλη Βρεταννία

Τι συμβαίνει όταν η ελληνική τομάτα συναντά το εκλεκτό Ξινόμαυρο σε ένα γευστικό δείπνο;

Στο 'Neropistolo' κάνουν πάρτι με pastries για να μπει σωστά η νέα σεζόν

Το new age bakery του κέντρου επιστρέφει με ένα ολοήμερο πάρτι, γεμάτο ζύμες και μουσικές.

Γιατί τα vegan εστιατόρια κλείνουν ή πλέον βάζουν και κρέας στο μενού τους

Μερικές σκέψεις πάνω στο φαινόμενο, με αφορμή την πρόσφατη στροφή του φημισμένου 'Eleven Madison Park' στη Νέα Υόρκη.

To 'Emiliano Zapata' είναι μια μεξικάνικη έκπληξη στον Κορυδαλλό

Γεύσεις γεμάτες ένταση και ένας πανέμορφος χώρος συνθέτουν ένα ενδιαφέρον δίπτυχο.

Λένε πως στη Νέα Ερυθραία υπάρχει μία από τις ομορφότερες αυλές των ΒΠ

Το all-day στέκι με κοσμοπολίτικο αέρα και ανεμελιά έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και συνεχίζει να το κάνει και το φθινόπωρο.