Γαστρονομικός Μάρτιος στο "St. George Lycabettus"

Το εστιατόριο του ξενοδοχείου «St George Lycabettus», υποδέχεται δυναμικά τον πρώτο μήνα της άνοιξης με ειδικά μενού για την Καθαρά Δευτέρα, τσάι με θέα την ημέρα της γυναίκας και ένα γαστρονομικό ταξίδι στο… Παρίσι.

La Suite Lounge

Για όσους παραμείνετε στο κλεινόν άστυ την Καθαρά Δευτέρα πετώντας χαρταετό στον λόφο του Λυκαβηττού, ο απολαυστικός μπουφές με παραδοσιακές και θαλασσινές γεύσεις που θα ετοιμάσει ο executive chef Βασίλης Μήλιος και η ομάδα του ξενοδοχείου "St. George Lycabettus" θα συμπληρώσει γευστικά την όμορφη θέα των χαρταετών της πόλης από τα μπαλκόνια του La Suite Lounge. 

stgeorge

Από τον Μάρτιο επίσης στο "St. George Lycabettus" "τρέχουν" και δύο νέα μενού – a la carte και γευσιγνωσίας- σε μια γαστρονομική σύμπραξη του σεφ Βασίλη Μήλιου με τον βραβευμένο με αστέρι Michelin, σεφ Geoffrey Rembert που αναλαμβάνουν να μας ταξιδέψουν "από την Αθήνα στο Παρίσι". Κάπως έτσι, το ψητό camembert με φουντούκια θα συναντήσει την ελληνική σαλάτα με κριθαρομπουκιές, πολύχρωμα ντοματίνια και κρέμα φέτας και τα coquilletes με lardo di Colonatta και παρμεζάνα το φαγκρί με καπνιστή μελιτζάνα και κρέμα κακαβιάς. Επίσης, με αφορμή την "Ημέρα Γυναίκας", την Τρίτη 8 Μαρτίου και κάθε Τρίτη, η εμπειρία του "High Tea" στο "La Suite Rooftop", με ένα φλιτζάνι αρωματικό τσάι συνοδεία του εντυπωσιακού ηλιοβασιλέματος της πόλης θα προλογίζει την προβολή της ταινίας "Maria by Callas " του Tom Volf στο Screening Room. 

Ενημερωθείτε για τα ενδιαφέροντα καλλιτεχνικά και εικαστικά δρώμενα που πραγματοποιούνται στους χώρους του ξενοδοχείου. 

Μπουφές Καθαράς Δευτέρας: (12:00 – 16:00) - 45€ κατ’ άτομο – παιδιά μέχρι 10 ετών -50% 
Κάθε Τρίτη: High Tea 16:00-19:00 - Προβολή ταινίας 19:00

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Πώς η ελληνική γαστροταβέρνα έγινε εξαγώγιμο είδος

Και πώς η επιτυχία της ελληνικής γεύσης στο εξωτερικό λειτουργεί ως μια καλή υπενθύμιση για τα καλοκαιρινά μας ταξίδια εντός συνόρων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
24/06/2025

Πού τρώμε στην Πάρο και την Αντίπαρο τώρα

Από μοδάτα beach restaurants μέχρι κλασικές αξίες πλάι στο κύμα, κι από μοντέρνες ταβέρνες μέχρι fine dining εστιατόρια σε πολυτελή ξενοδοχεία, αυτή εδώ είναι η μόνη λίστα που θα χρειαστείς, για να φας καλά στο πιο δυναμικά ανερχόμενο νησί των Κυκλάδων.

Ρέμα Φλόγα: ο Γιάννης Λουκάκης ανάβει φωτιές στην Πάρο!

Η ομάδα του Άκρα μεταφέρει στην Παροικιά την επιτυχημένη συνταγή μιας ζωντανής κουζίνας της φωτιάς, του τόπου και της ημέρας και ταράζει ευχάριστα τα δεδομένα της εστιατορικής σκηνής του νησιού…

Πού να φας και να πιείς μετά το Cine Φλοίσβος

Μετά την απαραίτητη δόση κινηματογράφου αλλά και λίγο πριν από αυτή, κάνουμε καλοκαιρινή βόλτα σε αυτά τα μέρη.

Σ’ αυτό το rooftop εστιατόριο βλέπεις την Αθήνα αλλιώς

Και δοκιμάζεις ελληνική κουζίνα πειραγμένη, με τοπικά υλικά σε πιάτα που προσεγγίζουν την παράδοση με διάθεση ανατρεπτική.

Τι τρέχει με τον Nusret: H άνοδος και η πτώση του Salt Bae

Πώς ο celebrity σεφ έχασε το momentum του και τι σημαίνει αυτό για τα εστιατόριά του.

Da Vittorio Café Restaurant Louis Vuitton: δοκιμάσαμε το νέο gourmet hot spot στο Μιλάνο

Tο Da Vittorio Café Restaurant Louis Vuitton υπόσχεται μια εμπειρία που ξεπερνά τα όρια της μόδας και του φαγητού