"Lenten Delights" στο "Winter Garden"

Το κοσμοπολίτικο «Winter Garden City Lounge», υποδέχεται τη Σαρακοστή καλωσορίζοντας τους επισκέπτες του με παραδοσιακές νηστίσιμες προτάσεις.

Winter Garden City Lounge

Το υψηλό επίπεδο της συνολικής εμπειρίας που προσφέρει το "Μεγάλη Βρεταννία" συμπληρώνεται με τις γλυκές προτάσεις μιας ταλαντούχας ομάδας ζαχαροπλαστών που ετοίμασε για τους επισκέπτες του κομψού lounge παραδοσιακές νηστίσιμες νοστιμιές με τη γλύκα της Σαρακοστής. Από τις 7 Μαρτίου λοιπόν, στις γλυκές προτάσεις του "παρών" θα δηλώνουν και αφράτοι λουκουμάδες σε συνδυασμό με το απογευματινό σας ρόφημα ή ένα ποτήρι γλυκό κρασί. Για να πάρετε μια γεύση, οι λουκουμάδες θα φτιάχνονται σε μια βερσιόν με θυμαρίσιο μέλι, καρύδια και κανέλα, αλλά και πιο λαχταριστές όπως αυτή με τη σάλτσα πικρής σοκολάτας, σορμπέ σοκολάτας και κόκκους κακάο. Από το γλυκό σαρακοστιανό πακέτο δεν θα λείπει ο χαλβάς από σιμιγδάλι ή ταχίνι αρωματισμένος με μαστίχα Χίου ή πιο απλά, με αμύγδαλα και σταφίδες. 

Καθημερινά από 7 Μαρτίου έως 22 Απριλίου, 16:00 – 22:00 

Περισσότερες πληροφορίες

Winter Garden City Lounge

(ξεν. «Grande Bretagne») Πλ. Συντάγματος & Πανεπιστημίου, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Abra Ovata υποδέχεται τους Yucatan για μια αξέχαστη βραδιά στη Λίμνη Βουλιαγμένης

Μουσική, διακριτικό ambient φωτισμό και ποτό με finger food, για μια ολοκληρωμένη αισθητηριακή εμπειρία στη φύση.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/09/2025

Γιατί όλοι μιλούν για το 'Batard' στο Παγκράτι

Το μάλλον πιο πολυσυζητημένο microbakery της πόλης τελευταία, πιάνει πόστο στο Παγκράτι και φέρει την υπογραφή των σεφ Δήμου Μπαλόπουλου και Γιώργου Κηρύκου.

Κωνσταντίνε Δαγριτζίκο, τι ετοιμάζεις στην Ομόνοια;

Ο πολυπράγμων hit maker του αθηναϊκού Κέντρου ετοιμάζει τη δική του εκδοχή της σύγχρονης ελληνικής ταβέρνας εκεί που κάποτε βρίσκαμε το "Αθήναιον", και μας λέει τι θα περιμένουμε στα πιάτα, τα ποτήρια και τις μουσικές του, όταν ανοίξει αργότερα στη σεζόν.

Ένα από τα κορυφαία burgers της Αθήνας ανοίγει (και) στο Κολωνάκι

Αλήθεια, πόσοι Χρυσοί Σκούφοι χωρούν ανάμεσα σε ένα ψωμάκι;

Σπύρο Πεδιαδιτάκη, τι τρώμε στο ολοκαίνουριο "Orbital";

Η ομάδα πίσω από τα "Άκρα", δηλαδή το δίδυμο Γιάννης Λουκάκης – Σπύρος Πεδιαδιτάκης, παρέα με τον Βασίλη Κότσικα έχουν ήδη βάλει μπρος έναν μοντέρνο γαστρονομικό πολυχώρο, που θα ξεδιπλώσει όλα του τα πρόσωπα τις επόμενες εβδομάδες και θα συζητηθεί πολύ.

Kedros Athens

Λίγο καλοκαίρι ακόμα με ελληνικούς μεζέδες διά χειρός Γιάννη Παρίκου στη Λυκόβρυση.

Luca Piscazzi, τι τρώμε στο καινούριο σου "Pino" στη Γλυφάδα;

Ο ιταλός σεφ του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο "Pelagos" έκανε το πρώτο, ολόδικό του επιχειρηματικό βήμα με το "Pino" στη Γλυφάδα: μια μοντέρνα τρατορία αφιερωμένη στις γεύσεις της Ρώμης, και μας μιλά για όλα τα νόστιμα που δοκιμάζουμε εκεί.