Απόκριες στα TGI Fridays με σύνθημα "επιστροφή στα 80’s"

Με σπέσιαλ κοκτέιλ της αγαπημένης δεκαετίας και ειδικά happenings γιορτάζουν τις Απόκριες τα μέλη της δημοφιλούς αλυσίδας.

tgi

Αέρας από την αγαπημένη δεκαετία των 80’s φυσά τις φετινές Απόκριες στα "TGI Fridays", φέρνοντας στο προσκήνιο τα δημοφιλή κοκτέιλ της εποχής αλλά και ειδικά happenings στα καταστήματα της ποιοτικής αλυσίδας. Έτσι, έως τις 6 Μαρτίου την εμφάνιση τους σε όλα τα μαγαζιά κάνουν τα 80’s Throwback Cocktails που εμπνέονται από διάσημες συνταγές της εποχής όπως το "Together in Electric Dreams", που αποτελεί μια παραλλαγή του Electric Dreams με ρούμι και blue curacao, το φρουτώδες "Hurricane" σε μια εκδοχή με ουίσκι, μάνγκο και γρεναδίνη, και το "Alabama Slammer", μια από τις signature προτάσεις των TGI Fridays που επιστρέφει ανανεωμένη με βότκα, ουίσκι, φρέσκο χυμό πορτοκαλιού και νέκταρ αγαύης. Παράλληλα, μια σειρά από special events δημιουργούν χαρούμενη αποκριάτικη ατμόσφαιρα όπως τα 80’s DJ sets κάθε Παρασκευή μετά τις 8 στα καταστήματα της Κηφισιάς και του Κολωνακίου, αλλά και τα μπαλ μασκέ με θέμα τα pop idols της εποχής που θα διοργανωθούν σε όλα τα καταστήματα την Τσικνοπέμπτη. 

Περισσότερες πληροφορίες

TGI Fridays

Κολοκοτρώνη 35, Πλ. Κεφαλαρίου, Κηφισιά
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Λεωφ. Κηφισίας & Αλεξάνδρας, Αμπελόκηποι
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Νεοφύτου Βάμβα 2, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Λαζαράκη 43, Γλυφάδα
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Καπνικαρέας 3, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
05/11/2025

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.

Okio

Ένα κοσμοπολίτικο fusion Ελλάδας, Μεσογείου και Ιαπωνίας με την επιμέλεια του βραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή στην καρδιά της πόλης.

Μήπως αυτά είναι τα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας;

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.

Ο Γιάννης Μαρινόπουλος νέος Executive Chef στο 5άστερο Vathi Cove της Θάσου

Ο βραβευμένος σεφ αλλάζει έδρα αλλά συνεχίζει στα γνώριμα, δημιουργικά και νόστιμα, μονοπάτια, πάντοτε στο νησί του.

Πού τρώμε στη Θεσσαλονίκη του Φεστιβάλ;

Όλα τα πριν και τα μετά των προβολών, για να περάσετε τις ημέρες του 66ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης σαν πραγματικοί σταρ.

Η ιταλική ελεγκάντσα του Παλαιού Φαλήρου μετρά πάνω από 40 χρόνια γευστικής ιστορίας

Το Da Bruno παραμένει σημείο αναφοράς για την αυθεντική ιταλική κουζίνα στην Αθήνα, με τον Δημήτρη Τσουκάρη να τιμά τις γευστικές παραδόσεις με σύγχρονη ματιά.