Burgers από την ομάδα του «six d.o.g.s». στο «Dave’s Bar Athens»

Το ξενοδοχείο Dave Red Athens, συστήνει στο lobby του σε συνεργασία με την επιτυχημένη ομάδα του six d.o.g.s ένα ολόφρεσκο all day concept.

Burgers από την ομάδα του «six d.o.g.s». στο «Dave’s Bar Athens»

Το ξενοδοχείο Dave Red Athens, συστήνει στο lobby του σε συνεργασία με την επιτυχημένη ομάδα του six d.o.g.s ένα ολόφρεσκο all day concept. Σε έναν χώρο όπου ο ιδιόμορφος αστικός σχεδιασμός συναντά το βιομηχανικό design με παιχνιδιάρικες λεπτομέρειες, στήθηκε ένα concept που όποια ώρα και να το επισκεφτείς έχει κάτι να σου πει. Θα το επιλέξετε για τους καφέδες από το Dope Roasting Co, την ποικιλία των smoothies, τα tailor-made cocktails ή τα aperitivo drinks που προτείνουν όμως η χυμώδης «ντίβα», που μάλλον θα κλέψει τις εντυπώσεις, είναι το burger τους, δημιουργία της ομάδας του six d.o.g.s με τον επικεφαλής σεφ Fahd-Αλέξανδρο Hassan Kassem.

Burgers από την ομάδα του «six d.o.g.s». στο «Dave’s Bar Athens» - εικόνα 1

Τα ψωμάκια του από το υψηλής ποιότητας αρτοποιείο του Dope Roasting Co., αγκαλιάζουν ένα, δύο ή και τρία μπιφτέκια – στην πιο σύνθετη εκδοχή του- φτιαγμένα από διαφορετικές premium κοπές. Η απλή εκδοχή είναι το μπιφτέκι από ελληνική μοσχίδα, το διπλό, εκτός από την μοσχίδα έχει και flank steak ενώ στο τριπλό, στο παιχνίδι μπαίνει και το rib-eye. Η ομάδα μερίμνησε με μπιφτέκια της «Beyond Meat» για όσους δεν καταναλώνουν κρέας ενώ τηγανιτές πατάτες και σαλάτα coleslaw με ασιατικές πινελιές συνοδεύουν τη ναυαρχίδα των street food προλογίζοντας διακριτικά ένα «υπόγειο» μυστικό για το οποίο θα σας μαρτυρήσουμε περισσότερα λίαν συντόμως.

DAVE Red Athens, Βερανζέρου 25, Ομόνοια, Τηλ: 21 4402 7660

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στο Μαρούσι, για μια αστική νότα ελληνικής κουζίνας

Ο ιδιόκτητος λαχανόκηπος στην Παιανία προσφέρει εκλεκτή πρώτη ύλη, που συναντά κι άλλα εξαίρετα υλικά, τα οποία μεταμορφώνεται σε πιάτα με οικειότητα και νοστιμιά.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
17/11/2025

Το πιάτο της εβδομάδας: Αρνίσιος σβέρκος Βόνιτσας με χόρτα φρικασέ στο 'Vezené'

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.

Ο Δημήτρης Δημητριάδης ανανεώνει το ενδιαφέρον μας για το "Φίτα"

Η sui generis ταβέρνα του Νέου Κόσμου δείχνει να διανύει περίοδο φόρμας στη δεύτερη ζωή της, με γεύσεις που μιλούν ελληνικά με τη δύναμη της παράδοσης και της κατσαρόλας.

Sunday Table: Στο The Dolli's Rooftop Restaurant στρώνουν κυριακάτικο τραπέζι

Οι Κυριακές γίνονται νόστιμα εκλεπτυσμένες, σε μια από τις ομορφότερες ταράτσες της Αθήνας.

Πού τρώμε νόστιμη ελληνική κουζίνα τώρα

Από μοντέρνα γαστρονομικά εστιατόρια μέχρι new age ταβέρνες, μεζεδοπωλεία και καφενεία, ξεχωρίζουμε 39 σημεία της Αθήνας, που έχουν κάτι να πουν.

Κάποια από τα πιο δυνατά κυριακάτικα τραπέζια της Αθήνας

Και brunch και lunch, σε τραπέζια που αξίζουν την προσοχή σου για την πιο ανέμελη ημέρα της εβδομάδας.

Moo Casa: Κυριακές με αστακό και μπριζόλα στο Νέο Ηράκλειο

Το brunch του ιδιαίτερου εστιατορίου συγκινεί με το δημοφιλές Egg Experience, τα comfort πιάτα και φυσικά το άχαστο δίπολο του Steak & Lobster.