Burgers από την ομάδα του «six d.o.g.s». στο «Dave’s Bar Athens»

Το ξενοδοχείο Dave Red Athens, συστήνει στο lobby του σε συνεργασία με την επιτυχημένη ομάδα του six d.o.g.s ένα ολόφρεσκο all day concept.

Burgers από την ομάδα του «six d.o.g.s». στο «Dave’s Bar Athens»

Το ξενοδοχείο Dave Red Athens, συστήνει στο lobby του σε συνεργασία με την επιτυχημένη ομάδα του six d.o.g.s ένα ολόφρεσκο all day concept. Σε έναν χώρο όπου ο ιδιόμορφος αστικός σχεδιασμός συναντά το βιομηχανικό design με παιχνιδιάρικες λεπτομέρειες, στήθηκε ένα concept που όποια ώρα και να το επισκεφτείς έχει κάτι να σου πει. Θα το επιλέξετε για τους καφέδες από το Dope Roasting Co, την ποικιλία των smoothies, τα tailor-made cocktails ή τα aperitivo drinks που προτείνουν όμως η χυμώδης «ντίβα», που μάλλον θα κλέψει τις εντυπώσεις, είναι το burger τους, δημιουργία της ομάδας του six d.o.g.s με τον επικεφαλής σεφ Fahd-Αλέξανδρο Hassan Kassem.

Burgers από την ομάδα του «six d.o.g.s». στο «Dave’s Bar Athens» - εικόνα 1

Τα ψωμάκια του από το υψηλής ποιότητας αρτοποιείο του Dope Roasting Co., αγκαλιάζουν ένα, δύο ή και τρία μπιφτέκια – στην πιο σύνθετη εκδοχή του- φτιαγμένα από διαφορετικές premium κοπές. Η απλή εκδοχή είναι το μπιφτέκι από ελληνική μοσχίδα, το διπλό, εκτός από την μοσχίδα έχει και flank steak ενώ στο τριπλό, στο παιχνίδι μπαίνει και το rib-eye. Η ομάδα μερίμνησε με μπιφτέκια της «Beyond Meat» για όσους δεν καταναλώνουν κρέας ενώ τηγανιτές πατάτες και σαλάτα coleslaw με ασιατικές πινελιές συνοδεύουν τη ναυαρχίδα των street food προλογίζοντας διακριτικά ένα «υπόγειο» μυστικό για το οποίο θα σας μαρτυρήσουμε περισσότερα λίαν συντόμως.

DAVE Red Athens, Βερανζέρου 25, Ομόνοια, Τηλ: 21 4402 7660

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'GiO' γυρνά στο χειμερινό του "σπίτι"

Δεύτερη σεζόν για το αξιόλογο ιταλικό εστιατόριο στο The Margi.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/11/2025

Το Sunday Roast σερβίρεται ξανά στο Vezené

Στο τραπέζι μπαίνουν κλασικά κυριακάτικα, κάποια νέα entries, νόστιμες παρασπονδίες και ωραίες υπερβολές που αξίζουν.

Γευστική απόδραση στα Δωδεκάνησα μέσω Γλυφάδας, με το εξαιρετικό 'Hellas'

Ο Κυριάκος Ιακωβίδης και η Ειρήνη Γεωργουδιού έφεραν γεύσεις και αρώματα από το βραβευμένο εστιατορίο τους "Hellas" της Ρόδου στη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα του Ark, δημιουργώντας μια γευστική απόδραση στα Δωδεκάνησα.

Για φίνα μοσχίδα, φιλέτο προβατίνας και κόκορα παστιτσάδα στον Νέο Κόσμο

Μία από τις πιο ξεχωριστές γαστροταβέρνες της πόλης, τιμά με το δικό της τρόπο την ελληνική και μεσογειακή γευστική παράδοση.

Νέες "Anthes" γεύσεις από τον Ιπποκράτη Αναγνωστέλη

Το νέο μενού στο όμορφο εστιατόριο και μπαρ του κέντρου έχει μοντέρνες ελληνικές γεύσεις που τις θέλεις πολύ.

Symposion 2025: Το χειροποίητο σε άλλο λέβελ

Στη Μεγαλόπολη υπάρχει ένα παραδοσιακό ελληνικό μαγειρείο νέας γενιάς που ανεβάζει επίπεδο στο σπιτικό εποχικό φαγητό.

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη δοκιμάζει το "Feedέλ", ένα γαστρονομικό μεζεδοπωλείο όχι σαν όλα τ' άλλα!

Το "Feedέλ" στη Γλυφάδα φέρνει το ρυθμό και τη ζωντάνια του παραδοσιακού ελληνικού οικογενειακού τραπεζιού στο σήμερα.