Burgers από την ομάδα του «six d.o.g.s». στο «Dave’s Bar Athens»

Το ξενοδοχείο Dave Red Athens, συστήνει στο lobby του σε συνεργασία με την επιτυχημένη ομάδα του six d.o.g.s ένα ολόφρεσκο all day concept.

Burgers από την ομάδα του «six d.o.g.s». στο «Dave’s Bar Athens»

Το ξενοδοχείο Dave Red Athens, συστήνει στο lobby του σε συνεργασία με την επιτυχημένη ομάδα του six d.o.g.s ένα ολόφρεσκο all day concept. Σε έναν χώρο όπου ο ιδιόμορφος αστικός σχεδιασμός συναντά το βιομηχανικό design με παιχνιδιάρικες λεπτομέρειες, στήθηκε ένα concept που όποια ώρα και να το επισκεφτείς έχει κάτι να σου πει. Θα το επιλέξετε για τους καφέδες από το Dope Roasting Co, την ποικιλία των smoothies, τα tailor-made cocktails ή τα aperitivo drinks που προτείνουν όμως η χυμώδης «ντίβα», που μάλλον θα κλέψει τις εντυπώσεις, είναι το burger τους, δημιουργία της ομάδας του six d.o.g.s με τον επικεφαλής σεφ Fahd-Αλέξανδρο Hassan Kassem.

Burgers από την ομάδα του «six d.o.g.s». στο «Dave’s Bar Athens» - εικόνα 1

Τα ψωμάκια του από το υψηλής ποιότητας αρτοποιείο του Dope Roasting Co., αγκαλιάζουν ένα, δύο ή και τρία μπιφτέκια – στην πιο σύνθετη εκδοχή του- φτιαγμένα από διαφορετικές premium κοπές. Η απλή εκδοχή είναι το μπιφτέκι από ελληνική μοσχίδα, το διπλό, εκτός από την μοσχίδα έχει και flank steak ενώ στο τριπλό, στο παιχνίδι μπαίνει και το rib-eye. Η ομάδα μερίμνησε με μπιφτέκια της «Beyond Meat» για όσους δεν καταναλώνουν κρέας ενώ τηγανιτές πατάτες και σαλάτα coleslaw με ασιατικές πινελιές συνοδεύουν τη ναυαρχίδα των street food προλογίζοντας διακριτικά ένα «υπόγειο» μυστικό για το οποίο θα σας μαρτυρήσουμε περισσότερα λίαν συντόμως.

DAVE Red Athens, Βερανζέρου 25, Ομόνοια, Τηλ: 21 4402 7660

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένα concept απευθείας από το Βερολίνο φέρνει στην Αθήνα πρωινό που δεν τελειώνει ποτέ

Το διάσημο all-day breakfast concept που καθιέρωσε το πρωινό ως εμπειρία ανεξαρτήτως ώρας, καταφθάνει και στην ελληνική πρωτεύουσα με το Benedict Berlin.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
13/12/2025

Τα εστιατόρια και οι ταβέρνες του χειμώνα

Τα μέρη που θα νοστιμίσουν τα χειμερινά ταξίδια σου σε όλη την Ελλάδα.

Η "Thigaterra" στο Ηράκλειο μας μυεί στο slow food της Μεγαλονήσου

Στον όμορφο χώρο του δημιουργικού κρητικού εστιατορίου στην Αμμουδάρα του Ηρακλείου, που αξίζει την προσοχή μας στα χειμερινά ταξίδια μας στην Κρήτη, εκλεκτά τοπικά προϊόντα του νησιού αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδος αναδεικνύονται δημιουργικά.

Ένα burger με φουά γκρα και ένα με φρέσκια τρούφα σε περιμένουν στο Smash ‘n Bun

Από τις 18 Δεκεμβρίου έως και τις 3 Ιανουαρίου, οι λάτρεις του μπιφτεκόψωμου θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν δυο ξεχωριστά limited burger στο δημοφιλές σποτ του Κολωνακίου.

Τι γεύση μας αφήνουν οι 'old new recipes' του Nonnas, στην Πλάκα

Ο γνωστός και από την τηλεόραση σεφ Ηλίας Κιαζόλι κάνει το πρώτο επιχειρηματικό του βήμα σε κεντρικότατο σημείο της δημοφιλούς γειτονιάς.

"Σίλφιον" στα Γιάννενα: Με σεβασμό στην πρώτη ύλη και την ουσία

Στην καρδιά των Ιωαννίνων, το "Σίλφιον" φέρνει νέο αέρα στον σύγχρονο γαστρονομικό χάρτη της πόλης.

"Μεσογειακή Κουζίνα Αντωνιάδης"

Φρεσκομαγειρεμένα πιάτα που ισορροπούν ανάμεσα στο αυθεντικό και το comfort.