Στο «Dos Hermanos» οι γιορτές έχουν latin ρυθμό

Τα διάσημα latin parties του αγαπημένου μεξικάνικου της Αθήνας κάνουν επιτέλους την επάνοδό τους, με χορευτές και μουσικούς να δίνουν το ρυθμό, που θα κορυφωθεί με μεγάλα parties για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά

Στο «Dos Hermanos» οι γιορτές έχουν latin ρυθμό

Στους ρυθμούς της salsa, της rumba, του mambo και της bachata, αλλά και όλων των αγαπημένων λατίνικων χορών επιστρέφει το αυθεντικό μεξικάνικο της Αθήνας, με τη στολισμένη σάλα του «Dos Hermanos» να υποδέχεται επιτέλους ξανά τις μουσικές και χορευτικές παρασκευιάτικες βραδιές του. Λατίνοι μουσικοί δίνουν νεύρο στα πόδια μας και επαγγελματίες χορευτές αναλαμβάνουν να τα καθοδηγήσουν, δείχνοντάς μας τα βήματα για μια από τις πιο απολαυστικές, εθιστικές συνήθειες του «Dos Hermanos», που μεταμορφώνει τα Παρασκευόβραδα του αγαπημένου spot σε πραγματικό ταξίδι στο Μεξικό.

Στο «Dos Hermanos» οι γιορτές έχουν latin ρυθμό - εικόνα 1

Η μεξικάνικη εμπειρία που προσφέρουν οι παραδοσιακές party μουσικές, συμπληρώνεται από πιάτα - υπογραφή του «Dos Hermanos», όπως τα fajitas και οι enchiladas, ή τα χειροποίητα nachos, όμως το γευστικό ταξίδι δεν σταματά εκεί. Πλάι σε νέα best sellers όπως η ταλιάτα Iberico σε μυστική και μπαχαρένια μεξικανική μαρινάδα, ο σεφ-πατρον Πιτ Μαραγκός ξεδιπλώνει μια βεντάλια εξωτικής ωμοφαγίας, όπου ολόφρεσκα ψάρια μετατρέπονται σε σεβίτσε και ταρτάρ, πλουτισμένα από τις γεύσεις και τα αρώματα τροπικών φρούτων.

Στο «Dos Hermanos» οι γιορτές έχουν latin ρυθμό - εικόνα 2

Παράλληλα, η βραβευμένη μπάρα εξακολουθεί να υπογράφει σπουδαίες margaritas, με premium αποστάγματα στα shaker και τα blender της, βάζοντας το δικό της μεθυστικό twist σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα που θα κορυφωθεί στα χριστουγεννιάτικα και πρωτοχρονιάτικα πάρτι του «Dos Hermanos», όπου ο κάθε όροφος θα έχει τη δική του ορχήστρα.

Περισσότερες πληροφορίες

Dos Hermanos

Κυριαζή 24, Κηφισιά
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η ορδή των micro-bakeries …και το τέλος της μπαγκέτας;

Νεο-αρτοποιοί γεμίζουν τα ράφια με ζυμάρια μακράς ωρίμανσης και οργανικά αλεύρια, αφήνοντας τη μπαγκέτα εκτός παιχνιδιού, οι νέοι δεν αγοράζουν ψωμί καθημερινά, και το προκάτ sliced bread κερδίζει έδαφος.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
22/12/2025

Το Πιάτο της Εβδομάδας: Χταπόδι alla Luciana στο Mercato

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.

Η Ιρλανδία του σεφ Angelo Vagiotis

Ο μεγαλωμένος στη Λιβαδειά αλλά ξενιτεμένος στην Ιρλανδία σεφ του "The Pullman Restaurant", που στεγάζεται σε δύο βαγόνια του Orient Express στο "Glenlo Abbey Hotel & Estate" του Galway, μας ξεναγεί στη θετή πατρίδα του.

La Pasteria & Make-A-Wish: Η ιταλική γεύση συναντά τη δύναμη της ευχής

Μια από τις πιο δημοφιλείς αλυσίδες ιταλικής κουζίνας στην Ελλάδα συνεχίζει τη συνεργασία της με το Make-A-Wish (Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος) συνδυάζοντας την απόλαυση μιας απλής εξόδου για φαγητό με την προσφορά.

"Ydoron": τι γεύση έχει το μοναδικό steak house ψαριού της Αθήνας;

Μια διαφορετική πρόταση κάνει ο ταλαντούχος σεφ Νίκος Αποστολάκης, στεγάζοντας την κουλτούρα της ωρίμανσης των ψαριών σε ένα ατμοσφαιρικό οίκημα επί της Ερμού στο Μοναστηράκι.

Εορταστικά μενού, απογευματινό τσάι και βραδιές όπερας με την υπογραφή της Μεγάλης Βρεταννίας

Με μια παλέτα εμπειριών που συνδυάζουν υψηλή γαστρονομία, μουσική και διαχρονική πολυτέλεια, η Μεγάλη Βρεταννία μετατρέπει τις γιορτές σε μια εμπειρία που μένει αξέχαστη.

Λαμπερές γιορτές στο εστιατόριο "Colonial"

Ο πιο λαμπερός μήνας της χρονιάς μάς οδηγεί προς τα νότια, για να γιορτάσουμε μοναδικά τις φωτεινές μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στον στολισμένο χώρο του εστιατορίου στο Golf Γλυφάδας.