Το «Lost Athens» γίνεται δύο ετών και το γιορτάζει

Με σπέσιαλ πιάτα που επανέρχονται στο μενού αλλά και street party στην Αρχελάου.

Το «Lost Athens» γίνεται δύο ετών και το γιορτάζει

Πέρασαν κιόλας δύο χρόνια από τη στιγμή που το «Lost Athens» έκανε την εμφάνιση του στα γευστικό μας χάρτη, προσφέροντας την αφορμή για γενέθλια διαρκείας στο ανατρεπτικό στέκι της οδού Αρχελάου στο Παγκράτι. Έτσι, ορισμένες από τις πλέον χαρακτηριστικές προτάσεις των σεφ Γιώργου Ζαχείλα και Στράτου Βλασσόπουλου ξαναβρίσκουν τη θέση τους στο μενού του «Lost Athens» εν είδει γευστικού flashback. Τacos με Korean style κοτόπουλο, chipotle mayo, σιρόπι σφενδάμου και σιναπόσπορο, μεδούλι με χειροποίητες πίκλες και κρέμα αγριοράπανο, bao buns με μαλακό καβούρι, kimchi λάχανο και bonito flakes, αλλά και μοσχαρίσιο tataki με dashi μανιταριών και φρέσκια τρούφα είναι κάποια από τα 14 πιάτα του ειδικού καταλόγου, που θα σερβίρονται από τις 14 έως τις 19/12. Την επόμενη ημέρα (20/12), η δράση μεταφέρεται έξω, για ένα γενέθλιο street party στην Αρχελάου με φυσικά κρασιά και burgers.

Το «Lost Athens» γίνεται δύο ετών και το γιορτάζει - εικόνα 1

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Moo Casa: Κυριακές με αστακό και μπριζόλα στο Νέο Ηράκλειο

Το brunch του ιδιαίτερου εστιατορίου συγκινεί με το δημοφιλές Egg Experience, τα comfort πιάτα και φυσικά το άχαστο δίπολο του Steak & Lobster.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
14/11/2025

"Kedros Athens": Φαγητό με παριανή ψυχή στη Λυκόβρυση

Ο Γιάννης Παρίκος άνοιξε στη γειτονιά το εστιατόριο που έχει ακριβώς ό,τι χρειάζεται μια παρέα για να περάσει καλά: ωραία ατμόσφαιρα και νόστιμους μεζέδες.

Η ιταλική σταθερά στον speakeasy πεζόδρομο του Παγκρατίου

Σημείο αναφοράς για σχεδόν μία δεκαετία, το κομψό εστιατόριο στον όμορφο πεζόδρομο της Ευφορίωνος στο Παγκράτι, είναι ιδανικό για after-office συναντήσεις με ιταλική φινέτσα αλλά όχι μόνο για τέτοιες.

To 'OX Athens' γιορτάζει δύο χρόνια ζωής και ψήνει μαζί με τους Nomade et Sauvage

Μια ξεχωριστή γιορτή για τα δύο χρόνια του OX Athens, την Κυριακή 23 Νοεμβρίου.

Φίτα

Ο Δημήτρης Δημητριάδης ανανεώνει το ενδιαφέρον μας για την sui generis ταβέρνα του Νέου Κόσμου, με γεύσεις που μιλούν ελληνικά με τη δύναμη της παράδοσης και της κατσαρόλας.

Ένα εστιατορικό διαμάντι της Ρόδου σερβίρει για ένα βράδυ στην Αθήνα

Τιμημένο με την υψηλή διάκριση Top Noch από τους Χρυσούς Σκούφους του αθηνοράματος, καταφθάνει στο Ark και την Αθηναϊκή Ριβιέρα, στις 21 Νοεμβρίου.

Κι όμως, υπάρχουν ακόμη τίμιες ταβέρνες στου Ψυρρή

Όσες εκπτώσεις κι αν κάνει ο Δήμος στην ίσως πιο παρατημένη στην υπερτουριστική της μοίρα γειτονιά της Αθήνας, η "Ταβέρνα της Ερμού" δεν κάνει καμία, κι αυτό φαίνεται σε κάθε ένα από τα πιάτα του μενού.