Το «Lost Athens» γίνεται δύο ετών και το γιορτάζει

Με σπέσιαλ πιάτα που επανέρχονται στο μενού αλλά και street party στην Αρχελάου.

Το «Lost Athens» γίνεται δύο ετών και το γιορτάζει

Πέρασαν κιόλας δύο χρόνια από τη στιγμή που το «Lost Athens» έκανε την εμφάνιση του στα γευστικό μας χάρτη, προσφέροντας την αφορμή για γενέθλια διαρκείας στο ανατρεπτικό στέκι της οδού Αρχελάου στο Παγκράτι. Έτσι, ορισμένες από τις πλέον χαρακτηριστικές προτάσεις των σεφ Γιώργου Ζαχείλα και Στράτου Βλασσόπουλου ξαναβρίσκουν τη θέση τους στο μενού του «Lost Athens» εν είδει γευστικού flashback. Τacos με Korean style κοτόπουλο, chipotle mayo, σιρόπι σφενδάμου και σιναπόσπορο, μεδούλι με χειροποίητες πίκλες και κρέμα αγριοράπανο, bao buns με μαλακό καβούρι, kimchi λάχανο και bonito flakes, αλλά και μοσχαρίσιο tataki με dashi μανιταριών και φρέσκια τρούφα είναι κάποια από τα 14 πιάτα του ειδικού καταλόγου, που θα σερβίρονται από τις 14 έως τις 19/12. Την επόμενη ημέρα (20/12), η δράση μεταφέρεται έξω, για ένα γενέθλιο street party στην Αρχελάου με φυσικά κρασιά και burgers.

Το «Lost Athens» γίνεται δύο ετών και το γιορτάζει - εικόνα 1

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα εστιατόρια και οι ταβέρνες του χειμώνα

Τα μέρη που θα νοστιμίσουν τα χειμερινά ταξίδια σου σε όλη την Ελλάδα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
12/12/2025

Η "Thigaterra" στο Ηράκλειο μας μυεί στο slow food της Μεγαλονήσου

Στον όμορφο χώρο του δημιουργικού κρητικού εστιατορίου στην Αμμουδάρα του Ηρακλείου, που αξίζει την προσοχή μας στα χειμερινά ταξίδια μας στην Κρήτη, εκλεκτά τοπικά προϊόντα του νησιού αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδος αναδεικνύονται δημιουργικά.

Ένα burger με φουά γκρα και ένα με φρέσκια τρούφα σε περιμένουν στο Smash ‘n Bun

Από τις 18 Δεκεμβρίου έως και τις 3 Ιανουαρίου, οι λάτρεις του μπιφτεκόψωμου θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν δυο ξεχωριστά limited burger στο δημοφιλές σποτ του Κολωνακίου.

Τι γεύση μας αφήνουν οι 'old new recipes' του Nonnas, στην Πλάκα

Ο γνωστός και από την τηλεόραση σεφ Ηλίας Κιαζόλι κάνει το πρώτο επιχειρηματικό του βήμα σε κεντρικότατο σημείο της δημοφιλούς γειτονιάς.

"Σίλφιον" στα Γιάννενα: Με σεβασμό στην πρώτη ύλη και την ουσία

Στην καρδιά των Ιωαννίνων, το "Σίλφιον" φέρνει νέο αέρα στον σύγχρονο γαστρονομικό χάρτη της πόλης.

"Μεσογειακή Κουζίνα Αντωνιάδης"

Φρεσκομαγειρεμένα πιάτα που ισορροπούν ανάμεσα στο αυθεντικό και το comfort.

Η 'Ζιγκοάλα' μόλις ήρθε στην Ομόνοια και είναι υπέροχη

Το επόμενο εστιατορικό ντάρλινγκ της Αθήνας άνοιξε πριν λίγα 24ώρα και έχει άποψη, απλότητα και νοστιμιά.