Η «Kobra» αγαπάει το brunch

Και το αποδεικνύει με ένα ολοκαίνουριο μενού, που θα σερβίρεται καθημερινά από τις 10 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα, μιξάροντας διεθνή φαβορί με τις fusion αγάπες του σεφ της, Άνταμ Κοντοβά.

Η «Kobra» αγαπάει το brunch

Το αντισυμβατικό γευστικό στέκι των Εξαρχείων, όπου οι pop αγάπες των ιδιοκτητών μπλέκουν με το fusion γευστικό λεξιλόγιο του Άνταμ Κοντοβά για να συνθέσουν μια εστιατορική πρόταση εξίσου δημιουργική κι αλήτικη, περνά αυτές τις μέρες μια φάση πρωινή, εκφράζοντας την αγάπη του για το brunch. Φυσικά, δεν πρόκειται για κλασικό brunch, αφού το μικρό και σφιχτό μενού 8 πιάτων, που θα σερβίρεται από τις 10 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, δεν θα είχε θέση στην «Kobra», αν δεν είχε την κοσμογυρισμένη street λογική της «Kobra».

Η «Kobra» αγαπάει το brunch - εικόνα 1

Έτσι, αντί για κλασικά pancakes η ομάδα του Κοντοβά ετοιμάζει τα ιαπωνικά Dorayakis, που εκτός του ότι παραδοσιακά περιέχουν μέλι και μίριν στη ζύμη τους, έρχονται γεμιστά με πάστα γλυκού φασολιού και γαρνιρισμένα με κρέμα τσαγιού και φρέσκα φρούτα, ενώ το λαοφιλές French Toast εδώ γίνεται η αφράτη βάση ενός cheesecake με κόκκινα φρούτα και καραμελωμένα φιστίκια. Tacos με λουκάνικο ή γλυκοπατάτα φέρνουν μια πιο χεράτη λογική στις επιλογές, στο egg mayo toast ένα αυγό 5 λεπτών αγκαλιάζεται από αβοκάντο και μαγιονέζα μίσο, ενώ πλάι στο healthy bowl γιαουρτιού με μάνγκο, γκρανόλα, κράνα και μέλι, την πληθωρική του μεγαλοπρέπεια απλώνει το Kobra Dam, με καπνιστή μπεσαμέλ τυριού, τηγανητό αυγό και προσούτο.

Η «Kobra» αγαπάει το brunch - εικόνα 2

Περισσότερες πληροφορίες

Kobra

Ναυαρίνου 11, Εξάρχεια
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"La Bottega Da Marco", μια νέα άφιξη... πιο ιταλική δεν γίνεται

Στην ολόφρεσκη "La Bottega Da Marco" δεν μιλάμε απλώς για "ιταλικό φαγητό". Μιλάμε για γνήσια ιταλική γεύση, μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

ΓΡΑΦΕΙ: ΛΕΝΑ ΓΚΟΒΑΡΗ
08/05/2025

Τι παίζει με το boba tea στην Αθήνα

Tο γευστικό τσάι με τις πέρλες ταπιόκα που σκάνε στο στόμα δείχνει να έχει τη στιγμή του -και το κοινό του- στην πόλη.

Sani Gourmet 2025: Η καρδιά της γαστρονομίας χτυπά στη Χαλκιδική

Ο βραβευμένος θεσμός του Sani Resort αναδεικνύει και φέτος την Χαλκιδική σε κορυφαίο γαστρονομικό προορισμό, με το πιο πολυβραβευμένο resort της χώρας να υποδέχεται κορυφαία όνομα της παγκόσμιας γεύσης για άλλη μια χρονιά.

Σεράμικο

Το αδερφάκι του διάσημου θεσσαλονικιώτικου "Σέμπρικου" συνεχίζει τη διαδρομή του στη μοντέρνα καλοφαγία της μοιρασιάς, μιξάροντας παρεΐστικη ατμόσφαιρα, επιλεγμένη πρώτη ύλη και μαγειρικούς νεοτερισμούς στη φιλοσοφία της γαστροταβέρνας.

Ο αιθέριος κήπος της Πέτρου Ράλλη

Το Ethereal Garden του Botoxe Athens ανοίγει τις πόρτες του στις 08/05.

Τι έφαγαν οι celebrities στο φετινό Met Gala

Ποιος είναι ο σεφ Kwame Onwuachi και τι μαγείρεψε για τους λαμπερούς καλεσμένους.

Το Gallina ξεκαλοκαιριάζει -και πάλι- στο Domes Zeen Chania

Για 2ο σερί καλοκαίρι, το κουκακιώτικο σποτ... κάνει διακοπές στα Χανιά.