Η «Kobra» αγαπάει το brunch

Και το αποδεικνύει με ένα ολοκαίνουριο μενού, που θα σερβίρεται καθημερινά από τις 10 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα, μιξάροντας διεθνή φαβορί με τις fusion αγάπες του σεφ της, Άνταμ Κοντοβά.

Η «Kobra» αγαπάει το brunch

Το αντισυμβατικό γευστικό στέκι των Εξαρχείων, όπου οι pop αγάπες των ιδιοκτητών μπλέκουν με το fusion γευστικό λεξιλόγιο του Άνταμ Κοντοβά για να συνθέσουν μια εστιατορική πρόταση εξίσου δημιουργική κι αλήτικη, περνά αυτές τις μέρες μια φάση πρωινή, εκφράζοντας την αγάπη του για το brunch. Φυσικά, δεν πρόκειται για κλασικό brunch, αφού το μικρό και σφιχτό μενού 8 πιάτων, που θα σερβίρεται από τις 10 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, δεν θα είχε θέση στην «Kobra», αν δεν είχε την κοσμογυρισμένη street λογική της «Kobra».

Η «Kobra» αγαπάει το brunch - εικόνα 1

Έτσι, αντί για κλασικά pancakes η ομάδα του Κοντοβά ετοιμάζει τα ιαπωνικά Dorayakis, που εκτός του ότι παραδοσιακά περιέχουν μέλι και μίριν στη ζύμη τους, έρχονται γεμιστά με πάστα γλυκού φασολιού και γαρνιρισμένα με κρέμα τσαγιού και φρέσκα φρούτα, ενώ το λαοφιλές French Toast εδώ γίνεται η αφράτη βάση ενός cheesecake με κόκκινα φρούτα και καραμελωμένα φιστίκια. Tacos με λουκάνικο ή γλυκοπατάτα φέρνουν μια πιο χεράτη λογική στις επιλογές, στο egg mayo toast ένα αυγό 5 λεπτών αγκαλιάζεται από αβοκάντο και μαγιονέζα μίσο, ενώ πλάι στο healthy bowl γιαουρτιού με μάνγκο, γκρανόλα, κράνα και μέλι, την πληθωρική του μεγαλοπρέπεια απλώνει το Kobra Dam, με καπνιστή μπεσαμέλ τυριού, τηγανητό αυγό και προσούτο.

Η «Kobra» αγαπάει το brunch - εικόνα 2

Περισσότερες πληροφορίες

Kobra

Ναυαρίνου 11, Εξάρχεια
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το πιο designάτο μπαλκόνι της Αθήνας σερβίρει και έξοχη ελληνική κουζίνα

Θέα από την Ακρόπολη έως τον Λυκαβηττό, έργα του Jeff Koons και πεντανόστιμο γιουβέτσι αστακού.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
03/12/2025

Το πιο δημοφιλές μεζεδοπωλείο της Αθήνας κλείνει έναν χρόνο λειτουργίας και το γιορτάζει

Σημερα, Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου, στο Θησείο και από τις 18.30, σε περιμένει μια γιορτή με μουσική, κεράσματα, τσίπουρο και, φυσικά, αυθεντική ελληνική κουζίνα.

Τέχνη και γαστρονομία στο Οινοποιείο Ντουράκη

Τρεις "συλλεκτικές" βραδιές στις 7, 8 και 9 Δεκεμβρίου, φέρνουν στο χανιώτικο οινοποιείο γαστρονομία διεθνών διακρίσεων για περιορισμένες θέσεις, με αφορμή την εικαστική έκθεση του σεφ Ιωσήφ Πετρόφ.

Καλησπέρα σας, έχετε κάνει "κάποια" κράτηση;

Συνήθως έτσι ξεκινάει η επικοινωνία με το service σε ένα "κάποιο" εστιατόριο της πόλης μας. Μετά ακολουθούν διάφορα. Και καλά, και – δυστυχώς – στραβά…

Τα 1000 κορυφαία εστιατόρια του κόσμου σύμφωνα με τη La Liste

Ο έγκριτος γαλλικός εστιατορικός θεσμός ξεχωρίζει τους γαστρονομικούς ναούς του τώρα. Ποια ελληνικά σποτ συναντάμε στη φετινή λίστα.

Όλα όσα έγιναν στην τελετή απονομής των γαστρονομικών βραβείων Χρυσοί Σκούφοι Κύπρου 2025

Ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της Κύπρου, από το "αθηνόραμα" και τον "Φιλελεύθερο", ανέδειξε για πέμπτη χρονιά τα καλύτερα εστιατόρια του νησιού με μια λαμπερή τελετή απονομής την Τετάρτη 26/11 στο "Four Seasons" της Λεμεσού.