Ο Θοδωρής Κυριακίδης στο «Varoulko»

Δυναμικές εξελίξεις για το «Varoulko» με την έναρξη της σεζόν.

Ο Θοδωρής Κυριακίδης στο «Varoulko»

Δυναμικές εξελίξεις για το «Varoulko» με την έναρξη της σεζόν. Πιο συγκεκριμένα ο Θοδωρής Κυριακίδης, ο βραβευμένος σεφ που τον γνωρίσαμε ως επικεφαλής του ξενοδοχείου Myconian Villa Collection και του Top Notch των Χρυσών Σκούφων «Cabbanes Restaurant», έχει αναλάβει head chef του κορυφαίου ελληνικού εστιατορίου κάτω από τη μπαγκέτα του chef – patron Λευτέρη Λαζάρου. «Νοιώθω δέος και μεγάλη τιμή αναλαμβάνοντας αυτό το πόστο σ ένα εμβληματικό εστιατόριο με ιστορία 36 χρόνων όσο και η δική μου ηλικία δηλαδή» ήταν τα πρώτα λόγια που μου είπε ο Κυριακίδης, « είναι μια μεγάλη πρόκληση για μένα, και θέλω ν αφήσω το δικό μου αποτύπωμα στην πολύ ξεχωριστή κουζίνα του». Ο Λευτέρης Λαζάρου από την άλλη θεωρεί πως «ο Θοδωρής, είναι ήρεμη δύναμη, ταλαντούχος, δουλευταράς, με πολύ καλό χέρι και ουρανίσκο, εμπνέει τα παιδιά της κουζίνας και πιστεύω ότι η δουλειά της ομάδας μας θα εντυπωσιάσει». Αυτή την περίοδο δουλεύουν τα νέα πιάτα του μενού, και σύντομα θα σας έχουμε τα γευστικά νέα της δοκιμής.

Περισσότερες πληροφορίες

Varoulko Seaside

Ακτή Κουμουνδούρου 54-56, Μικρολίμανο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το ουζερί-μύθος του αθηναϊκού κέντρου

Καλούδια του αφρού και του βυθού, αποστάγματα φίνα και ατμόσφαιρα ανεμελιάς συνθέτουν το σκηνικό στην πλατεία Βικτωρίας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΡΕΓΓΙΝΑ ΦΙΛΟΓΛΟΥ
12/05/2025

Γεύση και άρωμα Τήνου με το "Μικρό Καράβι" να πιάνει λιμάνι στη Γλυφάδα

Το βραβευμένο "Μικρό Καράβι", με καπετάνιο τον Αντώνη Ψάλτη, έδεσε στη Γλυφάδα για να στρώσει τα τραπέζια του Ark με τα πεντανόστιμα προϊόντα και τη γευστική παράδοση του αγαπημένου νησιού.

Όλα τα εστιατορικά νέα των νησιών γι' αυτό το καλοκαίρι

Σαλπάρουμε για τα ελληνικά πελάγη της γεύσης, με καπετάνιους τους σεφ που θα νοστιμίσουν το θέρος.

Τι μαγειρεύει ένας Κολομβιανός στην Αθήνα;

Σε ένα από τα πιο προνομιακά σημεία της Αθηναϊκής Ριβιέρας, θα ταξιδέψεις στη Λατινική Αμερική, με προσεγμένες nikkei και chifa προτάσεις.

Πάρτι με spritz και πίτσες στο κέντρο

Με την υπογραφή του Louza και του Mozz:art.

Πώς μεταφράζεται η γαστροταβέρνα Θεσσαλονίκης στα αθηναϊκά;

Το "Σεράμικο" του Κεραμεικού έχει μια πολύ καλή απάντηση, το αδερφάκι του διάσημου θεσσαλονικιώτικου "Σέμπρικου", δηλαδή, που μιξάρει παρεΐστικη ατμόσφαιρα, επιλεγμένη πρώτη ύλη και μαγειρικούς νεοτερισμούς. Διαβάστε την κριτική μας!

Τι τρώει ο Πάπας και οι Καρδινάλιοι μέσα στο Κονκλάβιο;

Ισχύει ότι οι μερίδες τους μειώνονται όταν αργούν να βγάλουν απόφαση;