«Privilege»: στιλάτη Whispering Angels Μεσόγειος κάθε Πέμπτη

Αύρα Κυανής Ακτής με τη στυλάτη ευγένεια του εμβληματικού ροζέ κρασιού της Côte d'Azur. Σπέσιαλ μενού για τη σομόν χάρη του Whispering Angels.

«Privilege»: στιλάτη Whispering Angels Μεσόγειος κάθε Πέμπτη

Η ράθυμη καλοκαιρινή αύρα της Mediterranée στους δημοφιλείς τόπους διακοπών έχει πολλά κοινά στοιχεία. Το αντιλαμβάνεσαι πηγαίνοντας σ ένα από τα πιο όμορφα και στυλάτα μαγαζιά της αθηναϊκής Ριβιέρας σαν το «Privilege», όπου για δεύτερη χρονιά ο Βασίλης Τσιλιχρήστος εδραιώνει στην παραλία Astir Beach το θρυλικό όνομα με επικεφαλής των συνεργατών του τον οινόφιλο μουσικό παραγωγό Κώστα Ζήκο. Οι Πέμπτες μάλιστα, όλο το καλοκαίρι, θα είναι αφιερωμένες στο εξαιρετικό premium ροζέ κρασί της Κυανής Ακτής «Whispering Angels» και στο ηλιοβασίλεμα. Γύρω στις 8 λοιπόν που ο ήλιος βάφει τον ουρανό με τα χρώματα του φάσματος , ακούγοντας υποβλητική χαλαρωτική μουσική, οι σεφ του «Privilege» Νίκος Θωμάς και Κώστας Τερζούδης ετοιμάζουν κάθε Πέμπτη ένα διαφορετικό μενού τεσσάρων πιάτων που τα συνοδεύουν 3 ποτήρια «Whispering Angels 2020» (κόστος 50€/ατ.). Η στυλάτη ευγένεια αυτού του εμβληματικού κρασιού της Côte d'Azur που μοσχοβολάει φράουλα, βατόμουρο, και οι γουλιές του σε γοητεύουν με την κρεμώδη υφή τους, την πολυσύνθετη γεύση τους (εσπεριδοειδή και φρούτα του δάσους) ταιριάζει ταμάμ με το χαρούμενο καλοκαιρινό ζεν παρά θιν αλός.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Πιάτο της Εβδομάδας: Χταπόδι alla Luciana στο Mercato

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
22/12/2025

Η Ιρλανδία του σεφ Angelo Vagiotis

Ο μεγαλωμένος στη Λιβαδειά αλλά ξενιτεμένος στην Ιρλανδία σεφ του "The Pullman Restaurant", που στεγάζεται σε δύο βαγόνια του Orient Express στο "Glenlo Abbey Hotel & Estate" του Galway, μας ξεναγεί στη θετή πατρίδα του.

La Pasteria & Make-A-Wish: Η ιταλική γεύση συναντά τη δύναμη της ευχής

Μια από τις πιο δημοφιλείς αλυσίδες ιταλικής κουζίνας στην Ελλάδα συνεχίζει τη συνεργασία της με το Make-A-Wish (Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος) συνδυάζοντας την απόλαυση μιας απλής εξόδου για φαγητό με την προσφορά.

"Ydoron": τι γεύση έχει το μοναδικό steak house ψαριού της Αθήνας;

Μια διαφορετική πρόταση κάνει ο ταλαντούχος σεφ Νίκος Αποστολάκης, στεγάζοντας την κουλτούρα της ωρίμανσης των ψαριών σε ένα ατμοσφαιρικό οίκημα επί της Ερμού στο Μοναστηράκι.

Εορταστικά μενού, απογευματινό τσάι και opera nights με την μεγαλοπρεπή υπογραφή της Μεγάλης Βρεταννίας

Με μια παλέτα εμπειριών που συνδυάζουν υψηλή γαστρονομία, μουσική και διαχρονική πολυτέλεια, η Μεγάλη Βρεταννία μετατρέπει τις γιορτές σε μια εμπειρία που μένει αξέχαστη.

Λαμπερές γιορτές στο εστιατόριο "Colonial"

Ο πιο λαμπερός μήνας της χρονιάς μάς οδηγεί προς τα νότια, για να γιορτάσουμε μοναδικά τις φωτεινές μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στον στολισμένο χώρο του εστιατορίου στο Golf Γλυφάδας.

Ξενοδοχείο "King George": Γιορτάζουμε σαν βασιλιάδες

Το πολυβραβευμένο εστιατόριο στο rooftop του King George ενισχύει τον γιορτινό του χαρακτήρα με εορταστικά μενού και ένα λαμπερό σκηνικό στο νέο George, The Lobby Bar.