Το «Fabrica de Vino» πάει Κυψέλη

Στη Φωκίωνος Νέγρη μας υποδέχεται από τις 25/9 το οινόφιλο στέκι που γνωρίσαμε στα Εξάρχεια.

Το «Fabrica de Vino» πάει Κυψέλη

Κάτοικος Κυψέλης γίνεται το οινόφιλο στέκι που πρωτογνωρίσαμε στα Εξάρχεια. Από την Παρασκευή 25/9 μας υποδέχεται στον καινούργιο του χώρο στη Φωκίωνος Νέγρη που φέρνει και μια αλλαγή στη φιλοσοφία του. Έτσι η δράση του γίνεται πλέον all day και ξεκινά από νωρίς με καλό καφέ και προτάσεις για πρωινό, βάζοντας στη συνέχεια στο παιχνίδι tapas αλλά και κάποια κύρια πιάτα, τα οποία θα βρίσκουν το ταίρι τους στην πολύ εκτενή wine list και δυνατό χαρτί του «Fabrica de Vino», η οποία αριθμεί περί τις 350 ετικέτες. Στα σκαριά έχουν μάλιστα και brunch τα σαββατοκύριακα, ό,τι πρέπει για να απολαύσεις την ατμόσφαιρα στον ανανεωμένο κυψελιώτικο πεζόδρομο.

i Φωκίωνος Νέγρη 57, 2108668775

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
06/11/2025

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.

Okio

Ένα κοσμοπολίτικο fusion Ελλάδας, Μεσογείου και Ιαπωνίας με την επιμέλεια του βραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή στην καρδιά της πόλης.

Μήπως αυτά είναι τα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας;

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.

Ο Γιάννης Μαρινόπουλος νέος Executive Chef στο 5άστερο Vathi Cove της Θάσου

Ο βραβευμένος σεφ αλλάζει έδρα αλλά συνεχίζει στα γνώριμα, δημιουργικά και νόστιμα, μονοπάτια, πάντοτε στο νησί του.