Προικισμένο με την άνετη αυλή του, στη σκιά της Πλατείας Προσκόπων και στην καρδιά μιας από τις πιο ζωηρές πιάτσες του Παγκρατίου, το ναξιώτικο στέκι της Αθήνας δεν χρειάζεται και πολλά παραπάνω από την ηρεμία που πνέει ανάμεσα στα απλωμένα του τραπέζια για να φέρει αέρα νησιού στο κέντρο της Αθήνας. Οι αγνές και ατόφιες γεύσεις του, μπολιασμένες με τη νοστιμάδα της αξιώτικης γης, είναι όμως εκείνες που κάνουν αυτήν την αίσθηση της ραστώνης πραγματικά αυθεντική. Αφοσιωμένοι πάντα στην ποιότητα της πρώτης ύλης, οι άνθρωποι πίσω από αυτό το κλασικό πλέον all day cafe-restaurant του Παγκρατίου εφαρμόζουν τη farm-to-table λογική στην καλύτερη εκδοχή της. Το κρέας, τα λαχανικά και φυσικά οι πατάτες που φέρνουν από τη φάρμα τους στη Νάξο αποκτούν ιδανική μορφή στα πιάτα του σεφ Δημήτρη Βλάχου.
Το ψητό φιλέτο κοτόπουλου, που αγκαλιάζεται από σάλτσα ναξιώτικων τυριών, με εστραγκόν και αληθινές τηγανητές πατάτες και η ταλιάτα βοδινού με κρέμα καπνιστής μελιτζάνας και σπανάκι είναι δύο από τα πιο χαρακτηριστικά δείγματα της εκφραστικότητας των ελληνικών γεύσεων του «Musique» (το μενού του μάλιστα είναι τυπωμένο ως σουπλά, για να εξασφαλίσει την ασφάλεια των καλεσμένων), ενώ πιάτα όπως οι πένες από ρεβίθι με αβγοτάραχο Μεσολογγίου και λάιμ ή το ριζότο με πανσέτα Ξάνθης και κατίκι Δομοκού γοητεύουν με την απαλότητά τους. Τη δημιουργική κουζίνα του «Musique» πλαισιώνουν καλή μουσική κι εκλεκτά χαρμάνια καφέ, με την all day φιλοσοφία να ολοκληρώνει η νόστιμη λίστα κοκτέιλ, τα οποία σερβίρονται είτε στον βιομηχανικό εσωτερικό χώρο είτε στο γοητευτικό εξωτερικό σαλόνι, στη δροσιά του τρίστρατου Αρχελάου, Αμύντα και Αρριανού.