Η ισχύς εν τη ενώσει στην «Cookoovaya»

Τέσσερις εξαιρετικοί σεφ είναι οι οικοδεσπότες μας στο πολύ ξεχωριστό εστιατόριο «Cookoovaya», που από την πρώτη στιγμή έφερε νέα δεδομένα στην Αθήνα.

Η ισχύς εν τη ενώσει στην «Cookoovaya»

Τέσσερις εξαιρετικοί σεφ είναι οι οικοδεσπότες μας στο πολύ ξεχωριστό εστιατόριο «Cookoovaya», που από την πρώτη στιγμή έφερε νέα δεδομένα στην Αθήνα. Οι Σπύρος και Βαγγέ­λης Λιάκος, Μάνος Ζουρνατζής και Περικλής Κοσκινάς ένωσαν τις δυνάμεις τους με στόχο να μας παρουσιάσουν τη σοφή εκδοχή της ελληνικής κουζίνας, εκείνης δηλαδή της πολύ εκφραστικής κουζίνας, που προκύπτει μέσα από βιώματα και την ίδια στιγμή επιτρέπει στην εξαιρετική πρώτη ύλη να λάμψει.

Και, πράγματι, στην ανοιχτή κουζίνα του εστιατορίου τον πρώτο λόγο έχουν η απόλυτη φρεσκάδα που εξασφαλίζουν τα άριστης ποιότητας υλικά στην εποχή τους και τα εκλεκτά προϊόντα που εμπιστεύονται στην «Cookoovaya» επιλεγμένοι μικροί παραγωγοί, με τους οποίους συνεργάζεται σταθερά. Έχοντας αυτά ως βάση, οι σεφ επεμβαίνουν όσο χρειάζεται για να κεντήσουν διακριτικά τεχνική ακρίβεια και σύγχρονο μαγειρικό πνεύμα, σε ένα μενού που αλλάζει πολύ συχνά και ανοίγεται τώρα το καλοκαίρι από τις κλασικές σπεσιαλιτέ της αστικής ελληνικής κουζίνας, όπως οι βαθιά νόστιμοι ντολμάδες και τα γεμιστά, μέχρι προτάσεις πιο ιδιαίτερες, όπως η ολοκαίνουργια δροσερή σαλάτα με κρύες γαρίδες, jamon iberico, αβγό, καβούρι και πικάντικη μαγιονέζα.

Η ισχύς εν τη ενώσει στην «Cookoovaya» - εικόνα 1

Δίπλα τους αξίζει ακόμη να βάλετε τα εξαιρετικά δικά τους αλλαντικά και λουκάνικα, όπως και να ρίξετε μια ματιά στα πιάτα εκτός καταλόγου, που διαμορφώνονται καθημερινά με ό,τι πιο φρέσκο μπαίνει στο μαγαζί. Κομμάτι της ξεχωριστής προσωπικότητας της «Cookoovaya» είναι και η δυνατότητα της κουζίνας να προσαρμόσει τις προτάσεις της σύμφωνα με τις προτιμήσεις μας, ενώ η αυστηρή τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων μάς επιτρέπει να απολαύσουμε το γεύμα μας σε ένα ασφαλές και φιλόξενο περιβάλλον.

Περισσότερες πληροφορίες

Cookoovaya

Χατζηγιάννη Μέξη 2Α, Ιλίσια
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Spit Jack' και την Κυριακή στο Golden Hall

Οι Κυριακές αποκτούν γεύση μέσα από την εμπειρία του Spit Jack στο Golden Hall.

ΓΡΑΦΕΙ: ΡΕΓΓΙΝΑ ΦΙΛΟΓΛΟΥ
01/11/2025

Η Παγκόσμια Ημέρα Ξινόμαυρου στα εστιατόρια της Αθήνας

Μερικές προτάσεις για να την περάσεις φίνα, στη γιορτή του ελληνικού Νεμπιόλο.

Στη Δροσιά για ένα ιταλικό εστιατόριο-έκπληξη

Χειροποίητα ζυμάρια, ιταλική φινέτσα και σπιτική θέρμη σε περιμένουν στο Amici Miei Cucina Italiana.

Αορίτης

Συστήθηκε ως κρητική ταβέρνα, μα πολύ γρήγορα ο Αορίτης άνοιξε το μαγειρικό του φάσμα για να συμπεριλάβει όλη την Ελλάδα, σερβίροντας πια τη γεύση της παράδοσης σε ευθύβολες, προσεγμένες εκδοχές, με πρωταγωνίστρια την πρώτη ύλη και υπερατού πιάτα όπως το αντικριστό και τα παϊδάκια του.

Ένα κορυφαίο εστιατόριο της Καλαμάτας, για ένα βράδυ στην Αθήνα

Στις 7 Νοεμβρίου, το Symposio at Ark σηκώνει αυλαία με το εστιατόριο "Βερσαλλίες" και τη συναρπαστική κουζίνα του Γιάννη Κούμανη, δεινού τροφοσυλλέκτη και λάτρη της γνήσιας και σπάνιας τοπικής πρώτης ύλης.

Λένε πως αυτό είναι το πιο lifestyle brunch της Αθήνας

Γεύση, στυλ και θέα στη θάλασσα, σε ένα από τα πιο προνομιακά μπαλκόνια της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Το ζυμαρένιο μυστικό της Πετρούπολης

Στο outsider των δυτικών προαστίων, υπάρχει ένα γουστόζικο στέκι που τοποθετεί την πίτσα στο επίκεντρο του γευστικού ενδιαφέροντος.