Η ισχύς εν τη ενώσει στην «Cookoovaya»

Τέσσερις εξαιρετικοί σεφ είναι οι οικοδεσπότες μας στο πολύ ξεχωριστό εστιατόριο «Cookoovaya», που από την πρώτη στιγμή έφερε νέα δεδομένα στην Αθήνα.

Η ισχύς εν τη ενώσει στην «Cookoovaya»

Τέσσερις εξαιρετικοί σεφ είναι οι οικοδεσπότες μας στο πολύ ξεχωριστό εστιατόριο «Cookoovaya», που από την πρώτη στιγμή έφερε νέα δεδομένα στην Αθήνα. Οι Σπύρος και Βαγγέ­λης Λιάκος, Μάνος Ζουρνατζής και Περικλής Κοσκινάς ένωσαν τις δυνάμεις τους με στόχο να μας παρουσιάσουν τη σοφή εκδοχή της ελληνικής κουζίνας, εκείνης δηλαδή της πολύ εκφραστικής κουζίνας, που προκύπτει μέσα από βιώματα και την ίδια στιγμή επιτρέπει στην εξαιρετική πρώτη ύλη να λάμψει.

Και, πράγματι, στην ανοιχτή κουζίνα του εστιατορίου τον πρώτο λόγο έχουν η απόλυτη φρεσκάδα που εξασφαλίζουν τα άριστης ποιότητας υλικά στην εποχή τους και τα εκλεκτά προϊόντα που εμπιστεύονται στην «Cookoovaya» επιλεγμένοι μικροί παραγωγοί, με τους οποίους συνεργάζεται σταθερά. Έχοντας αυτά ως βάση, οι σεφ επεμβαίνουν όσο χρειάζεται για να κεντήσουν διακριτικά τεχνική ακρίβεια και σύγχρονο μαγειρικό πνεύμα, σε ένα μενού που αλλάζει πολύ συχνά και ανοίγεται τώρα το καλοκαίρι από τις κλασικές σπεσιαλιτέ της αστικής ελληνικής κουζίνας, όπως οι βαθιά νόστιμοι ντολμάδες και τα γεμιστά, μέχρι προτάσεις πιο ιδιαίτερες, όπως η ολοκαίνουργια δροσερή σαλάτα με κρύες γαρίδες, jamon iberico, αβγό, καβούρι και πικάντικη μαγιονέζα.

Η ισχύς εν τη ενώσει στην «Cookoovaya» - εικόνα 1

Δίπλα τους αξίζει ακόμη να βάλετε τα εξαιρετικά δικά τους αλλαντικά και λουκάνικα, όπως και να ρίξετε μια ματιά στα πιάτα εκτός καταλόγου, που διαμορφώνονται καθημερινά με ό,τι πιο φρέσκο μπαίνει στο μαγαζί. Κομμάτι της ξεχωριστής προσωπικότητας της «Cookoovaya» είναι και η δυνατότητα της κουζίνας να προσαρμόσει τις προτάσεις της σύμφωνα με τις προτιμήσεις μας, ενώ η αυστηρή τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων μάς επιτρέπει να απολαύσουμε το γεύμα μας σε ένα ασφαλές και φιλόξενο περιβάλλον.

Περισσότερες πληροφορίες

Cookoovaya

Χατζηγιάννη Μέξη 2Α, Ιλίσια
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ξυνό Νερό: Μια νέα εποχή για το θρυλικό ανθρακούχο της Φλώρινας

Ο αιρετός πρόεδρος της δημοτικής εταιρείας πίσω από το αγαπημένο των Έλλήνων "Ξυνό Νερό", Χρήστος Θωμαΐδης, οικονομολόγος-κάτοχος ΜΒΑ και ελεύθερος επαγγελματίας, μιλά για την ιστορία και το μέλλον του ανθρακούχου φυσικού μεταλλικού νερού με τα ιδιαίτερα ευεργετικά χαρακτηριστικά, σήμα κατατεθέν για την Έλλάδα στην κατηγορία του, αλλά και για το σημαντικό αποτύπωμα μιας επιχείρησης που επιστρέφει τα κέρδη της στην τοπική κοινωνία.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
18/12/2025

Η πιο under the radar γαστροταβέρνα της Αθήνας σερβίρει στα Πετράλωνα

Με όνομα που εμπνέεται από τον Ελύτη και γενναιόδωρες μερίδες που τιμούν τα ελληνικά προϊόντα και αναβλύζουν οικειότητα.

Στο Smash ‘n Bun, για δύο εξόχως premium burgers

Από σήμερα, 18 Δεκεμβρίου, έως και τις 3 Ιανουαρίου, οι λάτρεις του μπιφτεκόψωμου θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν δυο ξεχωριστά limited burger στο δημοφιλές σποτ του Κολωνακίου.

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων 2025 και Πρωτοχρονιάς: Πού θα βγούμε και τι μενού θα δοκιμάσουμε στα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία της Αθήνας

Για κάθε γούστο και budget, ετοιμάσαμε ένα αφιέρωμα στα προσεγμένα μενού που ετοιμάζουν τα εστιατόρια της Αθήνας για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Ο οδηγός Michelin πάει Θεσσαλονίκη και Σαντορίνη

Για το 2026, η Ελλάδα ενισχύει την παρουσία της στον Michelin Guide με την εκ νέου επιλογή εστιατορίων για την Αθήνα, την ένταξη για πρώτη φορά της συμπρωτεύουσας με πλήρη αξιολόγηση όλων των πιθανών διακρίσεων αλλά και της Σαντορίνης.

Η κατευναστική νοστιμιά του ΄Καφενείου'

Το σημαντικό σποτ του Κολωνακίου επέστρεψε για τα καλά με καθημερινό, καλομαγειρεμένο ελληνικό φαγητό αλλά και τον ρόλο του σημείου συνάντησης στη δημοφιλή γειτονιά της πόλης.

Δύο μαέστροι της αθηναϊκής πίτσας δίνουν ραντεβού στη Βούλα

Η πίτσα, ως πράξη δημιουργίας και μοιράσματος, γίνεται αφορμή για μια ξεχωριστή συνεργασία στο Etien Pizza Bar.