
Στο πολύ καλό «Pomo d’ Oro» στην γραφική πλατεία Σκαραμαγκά στην Κέρκυρα ο σεφ Αριστοτέλης έχει λανσάρει την ιδέα του Cooking for happiness, και προσκαλεί εξαιρετικούς Κερκυραίους σεφ που δουλεύουν μακριά από το νησί για να μοιραστεί μαζί τους τη χαρά της μαγειρικής και της δημιουργίας. Στο 6ο επεισόδιο αυτής της πρωτοβουλίας την Παρασκευή, 17 Ιουλίου, καλεσμένος είναι ο βραβευμένος με Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας Μίλτος Αρμένης. Οι δύο σεφ θα δημιουργήσουν μαζί ένα μενού έξι σταδίων σύγχρονης Κερκυραϊκής κουζίνας(40€/ατ.) με τα εξής πιάτα: Γκασπάτσο χωριάτικης σαλάτας, ταρτάρ τόνου με σορμπέ νεραντζοσαλάτας, μπακαλιάρο σε Κουρκούτι με βλήτα στο φούρνο και παγωτό σκορδαλιά από μαύρο σκόρδο, σουβλάκι ξιφία με μελιτζάνα και νούμπουλο, κανελόνι με κόκορα παστιτσάδο, και φογάτσα σιροπιασμένη με το λιμοντσέλο του Κώστα και κρέμα αμύγδαλο. Είναι ωραίος ο ρεμβασμός στην πλατεία που βγάζει τα τραπέζια του το καλόγουστο «Pomo d’ Oro» και αυτή η γαστρονομική βραδιά είναι αφορμή για μια βόλτα στην Κέρκυρα.