
Το δικό τους αισιόδοξο μήνυμα στέλνει η αφρόκρεμα των Ελλήνων σεφ ενόψει του ανοίγματος των εστιατορίων, κάνοντάς μας να ανυπομονούμε για τη στιγμή που θα τα επισκεφτούμε ξανά.
Το δικό τους αισιόδοξο μήνυμα στέλνει η αφρόκρεμα των Ελλήνων σεφ ενόψει του ανοίγματος των εστιατορίων, κάνοντάς μας να ανυπομονούμε για τη στιγμή που θα τα επισκεφτούμε ξανά.
Το δικό τους αισιόδοξο μήνυμα στέλνει η αφρόκρεμα των Ελλήνων σεφ ενόψει του ανοίγματος των εστιατορίων, κάνοντάς μας να ανυπομονούμε για τη στιγμή που θα τα επισκεφτούμε ξανά.
Ένα ιστορικό μαγαζί φεύγει, ένα σημαντικό new entry καταφθάνει για μια από τις πιο ζωντανές γειτονιές των ΝΠ.
ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑςΤα κυριακάτικα μεσημέρια στο εστιατόριο του Σταμάτη Τσίλια έχουν γεύση ιαπωνικής "ταβέρνας".
Φρέσκο και εξωτικά ενδιαφέρον, φέρνει εδώ και λίγους μήνες thai αέρα στη δραστήρια το τελευταίο διάστημα γειτονιά.
Aνανεωμένη αυλή και νέο γευστικό αφήγημα για το δημοφιλές bar restaurant των ΒΠ.
Γεύσεις και εμπειρίες από Ιαπωνία, Κίνα, Κορέα, Ταϊλάνδη και άλλα μέρη, μαζί με DJ sets καταφθάνουν τον Οκτώβριο στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης.
Το αιωρούμενο -όπως αυτοαποκαλείται- μπιστρό "Monsieur Claude" σε (προ)καλεί να πετάξεις πάνω από υψηλές επιδόσεις γαστριμαργικής ευφυΐας, με πιλότο έναν τολμηρό μισελενάτο σεφ.
Το 4ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ του Δήμου Πειραιά καταφθάνει στα τέλη Σεπτεμβρίου.