
Η οικογένεια του Μαρίνου Σουράνη μένει στο σπίτι και ο δημιουργός της βραβευμένης «Μαραθιάς» στην Τήνο μαγειρεύει μαζί τους μια πρωτότυπη εκδοχή γεμιστών κολοκυθοανθών με κριθαρότο, άγρια σπαράγγια και μάραθο.
Η οικογένεια του Μαρίνου Σουράνη μένει στο σπίτι και ο δημιουργός της βραβευμένης «Μαραθιάς» στην Τήνο μαγειρεύει μαζί τους μια πρωτότυπη εκδοχή γεμιστών κολοκυθοανθών με κριθαρότο, άγρια σπαράγγια και μάραθο.
Η οικογένεια του Μαρίνου Σουράνη μένει στο σπίτι και ο δημιουργός της βραβευμένης «Μαραθιάς» στην Τήνο μαγειρεύει μαζί τους μια πρωτότυπη εκδοχή γεμιστών κολοκυθοανθών με κριθαρότο, άγρια σπαράγγια και μάραθο.
Ένα ιστορικό μαγαζί φεύγει, ένα σημαντικό new entry καταφθάνει για μια από τις πιο ζωντανές γειτονιές των ΝΠ.
ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑςΤα κυριακάτικα μεσημέρια στο εστιατόριο του Σταμάτη Τσίλια έχουν γεύση ιαπωνικής "ταβέρνας".
Φρέσκο και εξωτικά ενδιαφέρον, φέρνει εδώ και λίγους μήνες thai αέρα στη δραστήρια το τελευταίο διάστημα γειτονιά.
Aνανεωμένη αυλή και νέο γευστικό αφήγημα για το δημοφιλές bar restaurant των ΒΠ.
Γεύσεις και εμπειρίες από Ιαπωνία, Κίνα, Κορέα, Ταϊλάνδη και άλλα μέρη, μαζί με DJ sets καταφθάνουν τον Οκτώβριο στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης.
Το αιωρούμενο -όπως αυτοαποκαλείται- μπιστρό "Monsieur Claude" σε (προ)καλεί να πετάξεις πάνω από υψηλές επιδόσεις γαστριμαργικής ευφυΐας, με πιλότο έναν τολμηρό μισελενάτο σεφ.
Το 4ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ του Δήμου Πειραιά καταφθάνει στα τέλη Σεπτεμβρίου.