Σούπες σε αποχρώσεις «Local Green»

Τέσσερις σούπες ημέρας, που σερβίρονται εκ περιτροπής, εμφανίστηκαν μόλις στο μενού του «πράσινου» στεκιού της οδού Περικλέους.

Σούπες σε αποχρώσεις «Local Green»

Δεν έχει πολύ καιρό που άνοιξε τις πόρτες του το όμορφο στέκι με την «πράσινη» φιλοσοφία στην οδό Περικλέους, στην καρδιά της πόλης. Πλάι στις πολλές φρεσκοκομμένες σαλάτες, τα wraps και τα healthy bowls με όλων των ειδών τις υπερτροφές σε διάφορους συνδυασμούς, τα σπιτικά αναψυκτικά και τους φρέσκους χυμούς ψυχρής έκθλιψης, μόλις έκαναν την εμφάνισή τους τέσσερις διαφορετικές σούπες ημέρας, που σερβίρονται εκ περιτροπής: βελουτέ με καρότο, τζίντζερ και πορτοκάλι, γαρνιρισμένη με σουσάμι και chili flakes, σούπα από κουνουπίδι με γάλα αμυγδάλου και ψητά αμύγδαλα, σούπα γλυκοπατάτας με γιαούρτι και καπνιστή πάπρικα καθώς και κοτόσουπα με noodles, καλαμπόκι και chili.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τι γεύση μας αφήνει η 'Ντίβα' του Κολωνακίου

Το σέξι και ατμοσφαιρικό μπιστρό της Πατριάρχου Ιωακείμ φέρει τη μαγειρική σφραγίδα του σεφ Δημήτρη Κατσάνου και σερβίρει νόστιμα ποτά της Bar Etiquette.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
22/11/2025

Προσκύνημα στο 'Sushimou', τον omakase ναό της Σκούφου

Στο sui generis εστιατόριο του Αντώνη Δρακουλαράκου, τα ψάρια εξακολουθούν να τραγουδούν, σε δείπνα ευστρόφως λιτά, οριακά τελετουργικά και βαθιά συγκινητικά.

"Libertine Drinkery": Ένα αυθεντικό urban στέκι

Στην καρδιά της Νέας Φιλαδέλφειας βρίσκεται ένα στέκι με καλό φαγητό, προσεγμένα cocktails και μια ατμόσφαιρα που κάνει τις καθημερινές να μοιάζουν λίγο καλύτερες.

Θωμάς Μάτσας και Αριστοτέλης Ζέρβας μαγειρεύουν για τον ένα χρόνο της 'Strigglaς'

Ο Θωμάς Μάτσας προσκαλεί στο Μαρούσι και την κουζίνα του τον σεφ Αριστοτέλη Ζέρβα, για μια δημιουργική βραδιά, με ένα 4 hands dinner και αρκετές εκπλήξεις.

Στου Ψυρρή για new age ελληνικότητα και πιάτα με ιδιαίτερο άγγιγμα

To εστιατόριο που έχει αποθεωθεί από το TripAdvisor, ξεχωρίζει για την πολύ ξεχωριστή ελληνική του κουζίνα.

Ντίβα

Ένα παλιό, χρόνια κλειστό μαγέρικο στην Πατριάρχου Ιωακείμ βρίσκει νέα ζωή, με τον σεφ Δημήτρη Κατσάνο στο πρώτο εστιατορικό του πάτημα στην Αθήνα, να υπογράφει γεύσεις ιαπωνικού – σκανδιναβικού fusion σε sexy bistro περιβάλλον.

Η επόμενη πίστα του "Βασίλαινας"

Το ιστορικό εστιατόριο διατηρεί τα ατού του και επενδύει ακόμη περισσότερο στα βάθη της εκλεκτής θαλασσοφαγίας.