Σούπες σε αποχρώσεις «Local Green»

Τέσσερις σούπες ημέρας, που σερβίρονται εκ περιτροπής, εμφανίστηκαν μόλις στο μενού του «πράσινου» στεκιού της οδού Περικλέους.

Σούπες σε αποχρώσεις «Local Green»

Δεν έχει πολύ καιρό που άνοιξε τις πόρτες του το όμορφο στέκι με την «πράσινη» φιλοσοφία στην οδό Περικλέους, στην καρδιά της πόλης. Πλάι στις πολλές φρεσκοκομμένες σαλάτες, τα wraps και τα healthy bowls με όλων των ειδών τις υπερτροφές σε διάφορους συνδυασμούς, τα σπιτικά αναψυκτικά και τους φρέσκους χυμούς ψυχρής έκθλιψης, μόλις έκαναν την εμφάνισή τους τέσσερις διαφορετικές σούπες ημέρας, που σερβίρονται εκ περιτροπής: βελουτέ με καρότο, τζίντζερ και πορτοκάλι, γαρνιρισμένη με σουσάμι και chili flakes, σούπα από κουνουπίδι με γάλα αμυγδάλου και ψητά αμύγδαλα, σούπα γλυκοπατάτας με γιαούρτι και καπνιστή πάπρικα καθώς και κοτόσουπα με noodles, καλαμπόκι και chili.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Μία από τις πιο φίνες κερκυραϊκές κουζίνες για ένα βράδυ στην Αθήνα

Η υπέροχη γευστική πρόταση του Αριστοτέλη Μέγκουλα και του "Pomo d’ Oro" σερβίρεται για μία και μόνο νύχτα στο "Ark".

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
05/12/2025

Temps Perdu: Το καινοτόμο dough lab ξεφουρνίζει και στο κέντρο της Αθήνας

Ένα σημείο που συνδυάζει τη γαλλική γαστρονομική παράδοση με τη μοντέρνα, βιομηχανική αισθητική, με απώτερο σκοπό να αναδείξει την αίσθηση του 'χαμένου' χρόνου, ο οποίος μέσα από τις εμπειρίες των γεύσεων αναβιώνεται και, τελικά, 'ξανακερδίζεται'.

"Kykloi by Priceless": Ένας νέος κύκλος γαστρονομίας ανοίγει στον Κεραμικό

Με τον βραβευμένο με Michelin Παύλο Κυριάκη στο τιμόνι της κουζίνας, το "Kykloi by Priceless" προσφέρει μια γαστρονομική εμπειρία που αξίζει να ζήσεις.

Το πιο designάτο μπαλκόνι της Αθήνας σερβίρει και έξοχη ελληνική κουζίνα

Θέα από την Ακρόπολη έως τον Λυκαβηττό, έργα του Jeff Koons και πεντανόστιμο γιουβέτσι αστακού.

Το πιο δημοφιλές μεζεδοπωλείο της Αθήνας κλείνει έναν χρόνο λειτουργίας και το γιορτάζει

Σημερα, Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου, στο Θησείο και από τις 18.30, σε περιμένει μια γιορτή με μουσική, κεράσματα, τσίπουρο και, φυσικά, αυθεντική ελληνική κουζίνα.

Τέχνη και γαστρονομία στο Οινοποιείο Ντουράκη

Τρεις "συλλεκτικές" βραδιές στις 7, 8 και 9 Δεκεμβρίου, φέρνουν στο χανιώτικο οινοποιείο γαστρονομία διεθνών διακρίσεων για περιορισμένες θέσεις, με αφορμή την εικαστική έκθεση του σεφ Ιωσήφ Πετρόφ.