Σούπες σε αποχρώσεις «Local Green»

Τέσσερις σούπες ημέρας, που σερβίρονται εκ περιτροπής, εμφανίστηκαν μόλις στο μενού του «πράσινου» στεκιού της οδού Περικλέους.

Σούπες σε αποχρώσεις «Local Green»

Δεν έχει πολύ καιρό που άνοιξε τις πόρτες του το όμορφο στέκι με την «πράσινη» φιλοσοφία στην οδό Περικλέους, στην καρδιά της πόλης. Πλάι στις πολλές φρεσκοκομμένες σαλάτες, τα wraps και τα healthy bowls με όλων των ειδών τις υπερτροφές σε διάφορους συνδυασμούς, τα σπιτικά αναψυκτικά και τους φρέσκους χυμούς ψυχρής έκθλιψης, μόλις έκαναν την εμφάνισή τους τέσσερις διαφορετικές σούπες ημέρας, που σερβίρονται εκ περιτροπής: βελουτέ με καρότο, τζίντζερ και πορτοκάλι, γαρνιρισμένη με σουσάμι και chili flakes, σούπα από κουνουπίδι με γάλα αμυγδάλου και ψητά αμύγδαλα, σούπα γλυκοπατάτας με γιαούρτι και καπνιστή πάπρικα καθώς και κοτόσουπα με noodles, καλαμπόκι και chili.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Έρωτας από την πρώτη μπουκιά: Valentine’s Brunch στο Benedict Athens

Ο έρωτας περνάει από το brunch, σε ένα Valentine’s menu που φλερτάρει με το brunch στο Benedict.

ΓΡΑΦΕΙ: ΛΕΝΑ ΓΚΟΒΑΡΗ
09/02/2026

Το Jerár φιλοξενεί τον Αρτέμη Καραμολέγκο

Την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου, το δημοφιλές μπιστρό της Δάφνης παρουσιάζει το επόμενο κεφάλαιο του Somm’s Table | Legends.

Τα The World’s 50 Best Restaurants πάνε Άμπου Ντάμπι

Η φετινή τελετή για την ανακοίνωση των 50 καλύτερων εστιατορίων του πλανήτη θα διεξαχθεί, για πρώτη φορά στην ιστορία της, στη Μέση Ανατολή και την πρωτεύουσα των ΗΑΕ.

Κοκορέτσι και orange wines για την Τσικνοπέμπτη στο Καπάνι Market

Συν πολύ δυνατές μουσικές, για την πιο καρνιβορική ημέρα του χρόνου, στο Μεταξουργείο.

Εκεί τρως κορυφαία πίτσα στην Αθήνα

Πιθανότατα ο πιο πλήρης (και ενδεχομένως ο μοναδικός) οδηγός που θα χρειαστείς για τη σημερινή Pizza Day (09/02).

Surf & Earth: Μια all day άφιξη με σερφ ενέργεια στο Κουκάκι

Με σερφ αέρα, μινιμαλιστικό design και urban γαλήνη, το ολοκαίνουργιο Surf & Earth προσγειώνεται στο Κουκάκι ως μια πρόταση που σε καλεί να μείνεις λίγο παραπάνω.

Το Πιάτο της Εβδομάδας: Γαρίδα μαρινέ με πέπλο από σμέουρα στο 'Tudor Hall'

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.