
Στον πρώτο διαγωνισμό Mediterranean Chef’s Competition 2020, που διοργανώθηκε από το Chef’s Club με την υποστήριξη της WACS, της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων, η σχολή Le Monde κατάφερε να συγκεντρώσει συνολικά 11 βραβεία ανάμεσα τους και αυτό του Best School of the year 2020. Ο διαγωνισμός έλαβε χώρα στις 21-23 Φεβρουαρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και οι σπουδαστές παρουσίασαν πιάτα για κατηγορίες όπως «Εκθεμα Σοκολάτας», «Μενού Αγίου Βαλεντίνου» και πιάτο «Vegan».
Η κριτική επιτροπή αποτελούνταν στην πλειοψηφία από διεθνή μέλη της WACS, οι οποίοι έκριναν με βάση διεθνή κριτήρια που αφορούσαν τόσο τα στάδια παρασκευής όσο και το τελικό γευστικό και αισθητικό αποτέλεσμα. Οι σπουδαστές της σχολής Le Monde κατάφεραν να ξεπεράσουν σε νίκες τις υπόλοιπες σχολές αποσπώντας 5 χρυσά, 2 αργυρά και 4 χάλκινα μετάλλια.