Η Le Monde κέρδισε τον τίτλο της κορυφαίας σχολής της χρονιάς

Με χρυσά, αργυρά και χάλκινα μετάλλια βραβεύτηκαν οι σπουδαστές της μαγειρικής σχολής Le Monde στον 1ο Mediterranean Chef’s Competition.

Η Le Monde κέρδισε τον τίτλο της κορυφαίας σχολής της χρονιάς

Στον πρώτο διαγωνισμό Mediterranean Chef’s Competition 2020, που διοργανώθηκε από το Chef’s Club με την υποστήριξη της WACS, της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων, η σχολή Le Monde κατάφερε να συγκεντρώσει συνολικά 11 βραβεία ανάμεσα τους και αυτό του Best School of the year 2020. Ο διαγωνισμός έλαβε χώρα στις 21-23 Φεβρουαρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και οι σπουδαστές παρουσίασαν πιάτα για κατηγορίες όπως «Εκθεμα Σοκολάτας», «Μενού Αγίου Βαλεντίνου» και πιάτο «Vegan».

Η κριτική επιτροπή αποτελούνταν στην πλειοψηφία από διεθνή μέλη της WACS, οι οποίοι έκριναν με βάση διεθνή κριτήρια που αφορούσαν τόσο τα στάδια παρασκευής όσο και το τελικό γευστικό και αισθητικό αποτέλεσμα. Οι σπουδαστές της σχολής Le Monde κατάφεραν να ξεπεράσουν σε νίκες τις υπόλοιπες σχολές αποσπώντας 5 χρυσά, 2 αργυρά και 4 χάλκινα μετάλλια.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τι είναι το 'Son Athens' που έρχεται σύντομα στην Ηλιούπολη

Ένα ιστορικό μαγαζί φεύγει, ένα σημαντικό new entry καταφθάνει για μια από τις πιο ζωντανές γειτονιές των ΝΠ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/09/2025

Izakaya Sundays στο 'Mayan'

Τα κυριακάτικα μεσημέρια στο εστιατόριο του Σταμάτη Τσίλια έχουν γεύση ιαπωνικής "ταβέρνας".

Groovy Mango, το ταϊλανδέζικο του Νέου Κόσμου έχει την προσοχή μας

Φρέσκο και εξωτικά ενδιαφέρον, φέρνει εδώ και λίγους μήνες thai αέρα στη δραστήρια το τελευταίο διάστημα γειτονιά.

Το 'Cash' στην εποχή του Θάνου Στασινού

Aνανεωμένη αυλή και νέο γευστικό αφήγημα για το δημοφιλές bar restaurant των ΒΠ.

Το πρώτο Athens Asian Food Festival έρχεται στην Κυψέλη

Γεύσεις και εμπειρίες από Ιαπωνία, Κίνα, Κορέα, Ταϊλάνδη και άλλα μέρη, μαζί με DJ sets καταφθάνουν τον Οκτώβριο στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης.

Στο high end bistro που δε 'συμπαθεί' τους ντόπιους, τρως μενού με €49

Το αιωρούμενο -όπως αυτοαποκαλείται- μπιστρό "Monsieur Claude" σε (προ)καλεί να πετάξεις πάνω από υψηλές επιδόσεις γαστριμαργικής ευφυΐας, με πιλότο έναν τολμηρό μισελενάτο σεφ.

Piraeus Taste Festival: Ο Πειραιάς γιορτάζει τη γαστρονομία

Το 4ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ του Δήμου Πειραιά καταφθάνει στα τέλη Σεπτεμβρίου.