H Kaiser χάρισε την πλούσια γεύση της στους Χρυσούς Σκούφους

Η Νο1 μπύρα Pilsner στην Ελλάδα απένειμε το Βραβείο Κοινού και καλωσόρισε υποδειγματικά τους καλεσμένους στο diner de gala του κορυφαίου γαστρονομικού θεσμού της Ελλάδας.

H Kaiser χάρισε την πλούσια γεύση της στους Χρυσούς Σκούφους

Έχει συνάψει βαθιές σχέσεις με την υψηλή γαστρονομία η Kaiser, η No1 Pilsner της Ελλάδας, η οποία στηρίζει εδώ και τρία χρόνια τους Χρυσούς Σκούφους. Η παραγωγή άλλωστε μιας Kaiser είναι τέχνη που προϋποθέτει τον αρμονικό συνδυασμό των πιο ποιοτικών υλικών, κάτι το οποίο χαρακτηρίζει και μια γαστρονομική δημιουργία που συναρπάζει όσους την απολαύσουν. Δίνοντας δυναμικά το «παρών» στον κορυφαίο γαστρονομικό θεσμό της Ελλάδας, η μοναδική αυτή μπίρα που παράγεται από εκλεκτές ποικιλίες κριθαριού και λυκίσκου, οι οποίες ζυμώνονται και ωριμάζουν αργά σε ιδανικές συνθήκες, είχε φέτος διπλό ρόλο σε πολύ κομβικά σημεία της βραδιάς.

Ως χορηγός του Βραβείου Κοινού, η Kaiser έδωσε τη δυνατότητα σε όλους όσοι το επιθυμούσαν να γίνουν αξιολογητές και να ψηφίσουν μέσω διαδικτύου για το καλύτερο εστιατόριο της Ελλάδας. Το «χρυσό» αυτό βραβείο κέρδισε φέτος το εστιατόριο «Hasika» του Ρεθύμνου, αποσπώντας δυνατό χειροκρότημα από τους εκλεκτούς προσκεκλημένους στην κατάμεστη σάλα της Μεγάλης Βρεταννίας.

H Kaiser χάρισε την πλούσια γεύση της στους Χρυσούς Σκούφους - εικόνα 1
Η Γεωργία Ασκητοπούλου, senior brand manager της Kaiser, απένειμε το Βραβείο Κοινού στον Μιχάλη Χάσικο για το «Hasika» στο Ρέθυμνο.

Το πάθος όμως της Kaiser για την ποιότητα των υλικών και την αυθεντικότητα στη δημιουργία που δημιουργούν μια μοναδική γευστική εμπειρία ταίριαξε υποδειγματικά στη φιλοσοφία του Mauro Colagreco, σεφ του καλύτερου εστιατορίου του κόσμου, ο οποίος επιμελήθηκε και εκτέλεσε μοναδικά το diner de gala της απονομής. Ο κορυφαίος Ιταλοαργεντινός σεφ και υπέρμαχος μιας κουζίνας που διευρύνει τους ορίζοντες και ξεπερνά τις προκαταλήψεις, επέλεξε να συνοδεύσει ένα από τα μοναδικά πιάτα που εντυπωσίασαν όσους τα δοκίμασαν με την ξεχωριστή και πλούσια γεύση της Kaiser.

Ήταν μια πολύ ιδιαίτερη σπονδυλωτή δημιουργία, αποτελούμενη από τρία εξαιρετικά canapés: ένα μιλφέιγ από μελωμένες πατάτες με φρέσκια τρούφα, ένα μεσογειακό τσιπ ρεβιθιού με μελιτζάνα, αντζούγια και αβγοτάραχο, κι ένα εντυπωσιακό στικ από αποξηραμένο salsify τυλιγμένο σε εξαίσιο αλλαντικό lardo di Colonnata. Με τη μεστή της γεύση και τα ντελικάτα αρώματα, η μπίρα Kaiser Pilsner αποδείχτηκε ο τέλειος συνοδός και των τριών σνακ, προβάλλοντας μοναδικά τις αρετές τους.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τι είναι το 'Son Athens' που έρχεται σύντομα στην Ηλιούπολη

Ένα ιστορικό μαγαζί φεύγει, ένα σημαντικό new entry καταφθάνει για μια από τις πιο ζωντανές γειτονιές των ΝΠ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/09/2025

Izakaya Sundays στο 'Mayan'

Τα κυριακάτικα μεσημέρια στο εστιατόριο του Σταμάτη Τσίλια έχουν γεύση ιαπωνικής "ταβέρνας".

Groovy Mango, το ταϊλανδέζικο του Νέου Κόσμου έχει την προσοχή μας

Φρέσκο και εξωτικά ενδιαφέρον, φέρνει εδώ και λίγους μήνες thai αέρα στη δραστήρια το τελευταίο διάστημα γειτονιά.

Το 'Cash' στην εποχή του Θάνου Στασινού

Aνανεωμένη αυλή και νέο γευστικό αφήγημα για το δημοφιλές bar restaurant των ΒΠ.

Το πρώτο Athens Asian Food Festival έρχεται στην Κυψέλη

Γεύσεις και εμπειρίες από Ιαπωνία, Κίνα, Κορέα, Ταϊλάνδη και άλλα μέρη, μαζί με DJ sets καταφθάνουν τον Οκτώβριο στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης.

Στο high end bistro που δε 'συμπαθεί' τους ντόπιους, τρως μενού με €49

Το αιωρούμενο -όπως αυτοαποκαλείται- μπιστρό "Monsieur Claude" σε (προ)καλεί να πετάξεις πάνω από υψηλές επιδόσεις γαστριμαργικής ευφυΐας, με πιλότο έναν τολμηρό μισελενάτο σεφ.

Piraeus Taste Festival: Ο Πειραιάς γιορτάζει τη γαστρονομία

Το 4ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ του Δήμου Πειραιά καταφθάνει στα τέλη Σεπτεμβρίου.