Καθαρά Δευτέρα στον Λυκαβηττό

Με έναν πλούσιο μπουφέ γεμάτο νηστίσιμες γεύσεις μας υποδέχεται το «St.George Lycabettus».

Καθαρά Δευτέρα στον Λυκαβηττό

Αν ανήκετε σε αυτούς που θα παραμείνουν στο κλεινόν άστυ το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, σημειώστε πως το «St.George Lycabettus» στρώνει νηστίσιμο μπουφέ με θέα στους χαρταετούς που θα πετάνε στις πλαγιές του Λυκαβηττού. Λαγάνες χειροποίητες, γαρίδες με λαδολέμονο μαστίχας, καπνιστός σολομός με αγριοράπανο, πιπεράτη χταποδοσαλάτα με κάπαρη, μπακαλιάρος τηγανιτός με κουρκουμά και άλλα πολλά και νόστιμα έχει ετοιμάσει ο executive chef του ξενοδοχείου Βασίλης Μήλιος, που θα σερβίρονται από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 4 το απόγευμα (€ 42 κατ’άτομο, παιδιά έως 12 ετών -50%). Ειδικοί παιδαγωγοί θα αναλάβουν την ψυχαγωγία των μικρών επισκεπτών με πολλά παιχνίδια και κατασκευή χαρταετών.

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις στο 2107416191

Περισσότερες πληροφορίες

Suite Lounge (La)

(ξεν. «St. George Lycabettus») Κλεομένους 2, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Για αμερικάνικα κρασιά στο Po'Boys

Βουτιά στον αμερικάνικο αμπελώνα, την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
06/11/2025

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.

Okio

Ένα κοσμοπολίτικο fusion Ελλάδας, Μεσογείου και Ιαπωνίας με την επιμέλεια του βραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή στην καρδιά της πόλης.

Μήπως αυτά είναι τα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας;

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.