Ένα creamy pop up brunch ετοιμάζει η Δημοτική Αγορά της Κυψέλης

Το ζωηρό hub της Κυψέλης τιμά την εβδομάδα της Τυρινής με πρωτότυπες, τυρένιες street food δημιουργίες στις 23 Φεβρουαρίου, στρώνοντας τον δρόμο απ’ την κραιπάλη της Τσικνοπέμπτης προς την εγκράτεια της Σαρακοστής.

Ένα creamy pop up brunch ετοιμάζει η Δημοτική Αγορά της Κυψέλης

Τυρένια ταυτότητα αποκτά η Δημοτική Αγορά Κυψέλης την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου από τις 11.30 πμ μέχρι τις 5μμ, διοργανώνοντας ένα Creamy Pop Up Brunch προς τιμή της Τυρινής εβδομάδας που έρχεται. Δυνατά ονόματα της αθηναϊκής street food σκηνής, όπως οι Guerilla Chef και ο The Cookie Dude, το El Burro tacos y tequila, το Tuk Tuk Thai Street Food και το Grizzly Feeds, αλλά και τα Signora Athens, Yazhou, Πλέστι Ζαχαροπλαστείο, Ιcecube και Scry Coffee Bar, θα μετατρέψουν το ζωηρό hub της Κυψέλης σε έναν τυρένιο παράδεισο, παρουσιάζοντας πιάτα και γεύσεις με βασικό υλικό τα γαλακτοκομικά προϊόντα.

Παράλληλα, επιδείξεις και σημεία πώλησης τυροκομικών προϊόντων θα δώσουν έξτρα δόση γαλακτοκομικής απόλαυσης στην ημέρα, ενώ το brunch θα πλαισιωθεί για δεύτερη φορά από ένα open mic session, σε συνεργασία με τον Pepper Radio 96.6.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Αναψυκτήριο' φέρνει διαφορετική γεύση στη Γλυφάδα

Το νέο εστιατόριο των ΝΠ έχει νοσταλγική εσάνς, πανέμορφο χώρο και πιάτα γεμάτα οικεία νοστιμιά.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
22/12/2025

Rick's

Το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της Κηφισιάς αντλεί έμπνευση από τα νεοϋορκέζικα steakhouses και τα μπολιάζει με πληθωρικές εκδοχές κλασικών της γαλλικής μπιστρό παράδοσης, σε ένα καλοφαγικό μιξ που γοητεύει με την θέρμη και την ατμόσφαιρά του.

Η ορδή των micro-bakeries …και το τέλος της μπαγκέτας;

Νεο-αρτοποιοί γεμίζουν τα ράφια με ζυμάρια μακράς ωρίμανσης και οργανικά αλεύρια, αφήνοντας τη μπαγκέτα εκτός παιχνιδιού, οι νέοι δεν αγοράζουν ψωμί καθημερινά, και το προκάτ sliced bread κερδίζει έδαφος.

Το Πιάτο της Εβδομάδας: Χταπόδι alla Luciana στο Mercato

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.

Η Ιρλανδία του σεφ Angelo Vagiotis

Ο μεγαλωμένος στη Λιβαδειά αλλά ξενιτεμένος στην Ιρλανδία σεφ του "The Pullman Restaurant", που στεγάζεται σε δύο βαγόνια του Orient Express στο "Glenlo Abbey Hotel & Estate" του Galway, μας ξεναγεί στη θετή πατρίδα του.

La Pasteria & Make-A-Wish: Η ιταλική γεύση συναντά τη δύναμη της ευχής

Μια από τις πιο δημοφιλείς αλυσίδες ιταλικής κουζίνας στην Ελλάδα συνεχίζει τη συνεργασία της με το Make-A-Wish (Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος) συνδυάζοντας την απόλαυση μιας απλής εξόδου για φαγητό με την προσφορά.

"Ydoron": τι γεύση έχει το μοναδικό steak house ψαριού της Αθήνας;

Μια διαφορετική πρόταση κάνει ο ταλαντούχος σεφ Νίκος Αποστολάκης, στεγάζοντας την κουλτούρα της ωρίμανσης των ψαριών σε ένα ατμοσφαιρικό οίκημα επί της Ερμού στο Μοναστηράκι.