Ξέρω πού θα φας αυτήν την εβδομάδα

5 ενδιαφέροντα events για κάθε γούστο υπόσχονται νόστιμες εξόδους την πιο ερωτική εβδομάδα του χρόνου.

Ξέρω πού θα φας αυτήν την εβδομάδα

5 ενδιαφέροντα events για κάθε γούστο υπόσχονται νόστιμες εξόδους την πιο ερωτική εβδομάδα του χρόνου.

Ειδική μεζεδο-βραδιά στο «Mezze Glyfada» (13/2)

Ξέρω πού θα φας αυτήν την εβδομάδα - εικόνα 1

Το όμορφο μεζεδοπωλείο του ομίλου Καστελόριζο στη Γλυφάδα υποδέχεται το βολιώτικο «Μεζέν» για μια σπέσιαλ βραδιά με τον εύγλωττο τίτλο «Πέμπτη και 13, μεζές της προκοπής». Περισσότερα εδώ

Σπέσιαλ τυλιχτά στο «Roll & Roll» (13 & 15/2)

Ξέρω πού θα φας αυτήν την εβδομάδα - εικόνα 2

Παρουσίασε από την πρώτη στιγμή μια ποιοτική προσέγγιση στο θέμα σουβλάκι το όμορφο streetfood στέκι της Κολοκοτρώνη, που εδώ και λίγο καιρό σερβίρει επιπλέον κάποια ιδιαίτερα τυλιχτά με την υπογραφή του Χρήστου Μπάρκα. Ο σεφ που γνωρίσαμε μέσα από τον προηγούμενο κύκλο του MasterChef θα είναι μάλιστα παρών την Πέμπτη 13/2 19:00-21:00 και το Σάββατο 15/2 15:00-17:00, τυλίγοντας steak roll με Rib Eye και σος ροκφόρ, fish roll με κροκέτα βακαλάου και σος ταρτάρ καθώς και egg roll με ομελέτα και γαλοτύρι.

Το «Caravin» μας πάει Αργεντινή (16/2)

Ξέρω πού θα φας αυτήν την εβδομάδα - εικόνα 3

Συνέχεια στα οινικά του ταξίδια δίνει το ατμοσφαιρικό wine bar του Θησείου. Την Κυριακή 16/02, στις 2μ.μ. , η πυξίδα θα είναι στραμμένη στην Αργεντινή, για μια σπέσιαλ εκδήλωση με ζωντανή μουσική, φαγητό και εικόνες από το Μπουένος Άιρες μέχρι τη Γη του Πυρός. Στο κόστος των € 25/άτομο περιλαμβάνεται ένα πλατό με αργεντίνικα tapas καθώς κι ένα ποτήρι κρασί.

Ο Γιάννης Κιόρογλου στο «Athénée» (18/2)

Ξέρω πού θα φας αυτήν την εβδομάδα - εικόνα 4

Ο επόμενος καλεσμένος chef τωv “Gastronomy Tuesdays” που διοργανώνει μια φορά το μήνα το εμβληματικό στέκι της Βουκουρεστίου είναι ο ταλαντούχος σεφ Γιάννης Κιόρογλου που διαπρέπει σε καλά εστιατόρια της Κυανής Ακτής. Στο ειδικό μενού που θα σερβιριστεί, μας περιμένουν πολύ ιδιαίτερες σπεσιαλιτέ του σεφ σαν το βιτέλο «ταραμάτο», το τραγανό λαβράκι με σάλτσα από σπανακόρυζο καθώς και μοσχάρι, με υφές αγκινάρας Ιερουσαλήμ και βούτυρο Café de Paris (€ 65/άτομο ή € 85 με wine pairing).

Μια βραδιά με νησιωτική αύρα στο «Άδολο» (19/2)

Ξέρω πού θα φας αυτήν την εβδομάδα - εικόνα 5

Κρήτη, Σύρος και Σκόπελος συναντιούνται στο ατμοσφαιρικό θαλασσινό εστιατόριο της Νέας Κηφισιάς. Περισσότερα εδώ

Περισσότερες πληροφορίες

Mezze Glyfada

Φοίβης 11 & Αγγ. Μεταξά 34, Γλυφάδα
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Caravin

Ακάμαντος 11, Θησείο
  • Εστιατόρια

Athenee

Πανεπιστημίου & Βουκουρεστίου, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στη Δροσιά για ένα ιταλικό εστιατόριο-έκπληξη

Χειροποίητα ζυμάρια, ιταλική φινέτσα και σπιτική θέρμη σε περιμένουν στο Amici Miei Cucina Italiana.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗ
31/10/2025

Αορίτης

Συστήθηκε ως κρητική ταβέρνα, μα πολύ γρήγορα ο Αορίτης άνοιξε το μαγειρικό του φάσμα για να συμπεριλάβει όλη την Ελλάδα, σερβίροντας πια τη γεύση της παράδοσης σε ευθύβολες, προσεγμένες εκδοχές, με πρωταγωνίστρια την πρώτη ύλη και υπερατού πιάτα όπως το αντικριστό και τα παϊδάκια του.

Ένα κορυφαίο εστιατόριο της Καλαμάτας, για ένα βράδυ στην Αθήνα

Στις 7 Νοεμβρίου, το Symposio at Ark σηκώνει αυλαία με το εστιατόριο "Βερσαλλίες" και τη συναρπαστική κουζίνα του Γιάννη Κούμανη, δεινού τροφοσυλλέκτη και λάτρη της γνήσιας και σπάνιας τοπικής πρώτης ύλης.

Λένε πως αυτό είναι το πιο lifestyle brunch της Αθήνας

Γεύση, στυλ και θέα στη θάλασσα, σε ένα από τα πιο προνομιακά μπαλκόνια της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Το ζυμαρένιο μυστικό της Πετρούπολης

Στο outsider των δυτικών προαστίων, υπάρχει ένα γουστόζικο στέκι που τοποθετεί την πίτσα στο επίκεντρο του γευστικού ενδιαφέροντος.

Bisque Please x Γειτονιά: Pop up event με σάντουιτς και δημιουργικές νοστιμιές στην Κυψέλη

French style σάντουιτς, ελληνική μπίρα και χαλαρή ατμόσφαιρα σε περιμένουν σε μία από τις πιο κουλ γειτονιές της πόλης.

Ο Χρύσανθος Καραμολέγκος και όλα όσα αναμένουμε στο επόμενο κεφάλαιο της 'Αίγλης Ζαππείου'

Fine tuning, νέα προσέγγιση και ένας θρυλικός σεφ κατά την καινούργια εποχή της Αίγλης - μία πρώτη γεύση του τι αναμένουμε τον Δεκέμβριο.