Συνεχίζονται τα Wine Thursdays του «ZAF»

Το στέκι της πλατείας Αγίας Ειρήνης συνδυάζει ετικέτες της κάβας του και επιλεγμένων Ελλήνων παραγωγών με προσεγμένα bites, ανεβάζοντας level στα after-office drinks του κέντρου.

Συνεχίζονται τα Wine Thursdays του «ZAF»

Σωματοφύλακας της στοάς Πύρρου και πρωτεργάτης της πιάτσας της Αγίας Ειρήνης, το ανανεωμένο «ZAF» συνεχίζει τα οινογνωστικά του ραντεβού, με τα Wine Thursdays να φέρνουν το κρασί σε ρόλο πρωταγωνιστή και το δωρεάν μπουφέ από λαχταριστά συνοδευτικά, να ανεβάζουν level στα after-office τσουγκρίσματά μας.

Δεκαπέντε προσεκτικά επιλεγμένες ετικέτες, όλες διαθέσιμες και σε ποτήρι, συνθέτουν σταθερή κάβα του «ZAF», απ’ την οποία θα προκύψει και η μεθυστική πρόταση της Πέμπτης 6 Φεβρουαρίου, με την γκάμα των επιλογών του μπουφέ να εμπλουτίζεται από κινεζικό κοτόπουλο με λαχανικά.

Την δεύτερη Πέμπτη του μήνα, 13 Φεβρουαρίου, ο προβολέας στρέφεται στο κτήμα Μουσών, με κρασιά όπως ο Χρυσόλιθος, που παντρεύεται ιδανικά με τα θαλασσινά, όπως οι γαρίδες μαριναρισμένες με τσίλι πιπεριά και φρέσκια ντομάτα, που θα πρωταγωνιστούν στο μπουφέ.

Όσο για την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου, το κτήμα Τσιλιλή θα παρουσιάσει τα εξαιρετικά του τσίπουρα, αλλά και τη σειρά Θεόπετρα, απ’ την οποία προέρχεται και το εξαιρετικό ροζέ που θα ταιριάξει όμορφα με τα λευκά κρέατα, αλλά και πιάτα όπως το χοιρινό φιλέτο με πολύχρωμες πιπεριές του «ZAF».

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2025: Save the date για τη μεγάλη γαστρονομική γιορτή!

Το "α", οι Χρυσοί Σκούφοι, τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και η Τράπεζα Πειραιώς σάς προσκαλούν στον πιο δημοφιλή γαστρονομικό θεσμό της χρονιάς, για να γευτείτε προκλητικά μενού σε ειδικές τιμές στα βραβευμένα εστιατόρια της Ελλάδας!

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
11/09/2025

Σε αυτή την αυλή του Αιγάλεω ξέρουν τα πάντα για τον μεζέ

Ένα ανακαινισμένο παλιό προσφυγικό σπίτι σερβίρει προσιτές ελληνικές γεύσεις, σε ένα περιβάλλον απόλυτης χαλαρότητας.

Κάβος 1964

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.

Στην Αργυρούπολη υπάρχει ένα κρεατάδικο-έκπληξη

Αν είσαι λάτρης του καλού κρέατος και ψάχνεις το επόμενο στέκι σου, το Medouli Chop House είναι ο προορισμός που πρέπει να δοκιμάσεις.

Τα φεστιβάλ γεύσης που κάνουν νοστιμότερο το φθινόπωρο στην Αθήνα

Πίτσες και cocktails, burgers και κρασιά, μουσικές και guests κάνουν λίγο πιο νόστιμο και ενδιαφέρον το επόμενο διάστημα στην πόλη.

Τι είναι το 'Son Athens' που έρχεται σύντομα στην Ηλιούπολη

Ένα ιστορικό μαγαζί φεύγει, ένα σημαντικό new entry καταφθάνει για μια από τις πιο ζωντανές γειτονιές των ΝΠ.

Izakaya Sundays στο 'Mayan'

Τα κυριακάτικα μεσημέρια στο εστιατόριο του Σταμάτη Τσίλια έχουν γεύση ιαπωνικής "ταβέρνας".