Συνεχίζονται τα Wine Thursdays του «ZAF»

Το στέκι της πλατείας Αγίας Ειρήνης συνδυάζει ετικέτες της κάβας του και επιλεγμένων Ελλήνων παραγωγών με προσεγμένα bites, ανεβάζοντας level στα after-office drinks του κέντρου.

Συνεχίζονται τα Wine Thursdays του «ZAF»

Σωματοφύλακας της στοάς Πύρρου και πρωτεργάτης της πιάτσας της Αγίας Ειρήνης, το ανανεωμένο «ZAF» συνεχίζει τα οινογνωστικά του ραντεβού, με τα Wine Thursdays να φέρνουν το κρασί σε ρόλο πρωταγωνιστή και το δωρεάν μπουφέ από λαχταριστά συνοδευτικά, να ανεβάζουν level στα after-office τσουγκρίσματά μας.

Δεκαπέντε προσεκτικά επιλεγμένες ετικέτες, όλες διαθέσιμες και σε ποτήρι, συνθέτουν σταθερή κάβα του «ZAF», απ’ την οποία θα προκύψει και η μεθυστική πρόταση της Πέμπτης 6 Φεβρουαρίου, με την γκάμα των επιλογών του μπουφέ να εμπλουτίζεται από κινεζικό κοτόπουλο με λαχανικά.

Την δεύτερη Πέμπτη του μήνα, 13 Φεβρουαρίου, ο προβολέας στρέφεται στο κτήμα Μουσών, με κρασιά όπως ο Χρυσόλιθος, που παντρεύεται ιδανικά με τα θαλασσινά, όπως οι γαρίδες μαριναρισμένες με τσίλι πιπεριά και φρέσκια ντομάτα, που θα πρωταγωνιστούν στο μπουφέ.

Όσο για την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου, το κτήμα Τσιλιλή θα παρουσιάσει τα εξαιρετικά του τσίπουρα, αλλά και τη σειρά Θεόπετρα, απ’ την οποία προέρχεται και το εξαιρετικό ροζέ που θα ταιριάξει όμορφα με τα λευκά κρέατα, αλλά και πιάτα όπως το χοιρινό φιλέτο με πολύχρωμες πιπεριές του «ZAF».

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Αναψυκτήριο' φέρνει διαφορετική γεύση στη Γλυφάδα

Το νέο εστιατόριο των ΝΠ έχει νοσταλγική εσάνς, πανέμορφο χώρο και πιάτα γεμάτα οικεία νοστιμιά.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
22/12/2025

Rick's

Το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της Κηφισιάς αντλεί έμπνευση από τα νεοϋορκέζικα steakhouses και τα μπολιάζει με πληθωρικές εκδοχές κλασικών της γαλλικής μπιστρό παράδοσης, σε ένα καλοφαγικό μιξ που γοητεύει με την θέρμη και την ατμόσφαιρά του.

Η ορδή των micro-bakeries …και το τέλος της μπαγκέτας;

Νεο-αρτοποιοί γεμίζουν τα ράφια με ζυμάρια μακράς ωρίμανσης και οργανικά αλεύρια, αφήνοντας τη μπαγκέτα εκτός παιχνιδιού, οι νέοι δεν αγοράζουν ψωμί καθημερινά, και το προκάτ sliced bread κερδίζει έδαφος.

Το Πιάτο της Εβδομάδας: Χταπόδι alla Luciana στο Mercato

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.

Η Ιρλανδία του σεφ Angelo Vagiotis

Ο μεγαλωμένος στη Λιβαδειά αλλά ξενιτεμένος στην Ιρλανδία σεφ του "The Pullman Restaurant", που στεγάζεται σε δύο βαγόνια του Orient Express στο "Glenlo Abbey Hotel & Estate" του Galway, μας ξεναγεί στη θετή πατρίδα του.

La Pasteria & Make-A-Wish: Η ιταλική γεύση συναντά τη δύναμη της ευχής

Μια από τις πιο δημοφιλείς αλυσίδες ιταλικής κουζίνας στην Ελλάδα συνεχίζει τη συνεργασία της με το Make-A-Wish (Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος) συνδυάζοντας την απόλαυση μιας απλής εξόδου για φαγητό με την προσφορά.

"Ydoron": τι γεύση έχει το μοναδικό steak house ψαριού της Αθήνας;

Μια διαφορετική πρόταση κάνει ο ταλαντούχος σεφ Νίκος Αποστολάκης, στεγάζοντας την κουλτούρα της ωρίμανσης των ψαριών σε ένα ατμοσφαιρικό οίκημα επί της Ερμού στο Μοναστηράκι.