Οι μεζέδες της Πόλης στο «Χάι Λάιφ»

Το ειδικό αφιέρωμα στους τοπικούς μεζέδες από κάθε μεριά της Ελλάδας που ξεκίνησε πρόσφατα το αναγεννημένο πειραιώτικο στέκι συνεχίζεται δυναμικά.

Οι μεζέδες της Πόλης στο «Χάι Λάιφ»

Το ειδικό αφιέρωμα στους τοπικούς μεζέδες από κάθε μεριά της Ελλάδας που ξεκίνησε πρόσφατα το αναγεννημένο πειραιώτικο στέκι συνεχίζεται δυναμικά. Επόμενη προσκεκλημένη του σεφ του εστιατορίου Νίκου Φωτιάδη είναι η Νένα Ισμυρνόγλου, η οποία ανθολογεί πολίτικους μεζέδες σαν το κιρκασιανό κοτόπουλο και τα σουτζουκάκια γιαουρτλού, μια τάρτα από καλαμποκάλευρο με λάπαθα και αρνίσιο κιμά κ.α. Ο ένθετος αυτός κατάλογος, από τον οποίο παραγγέλνετε ελεύθερα παράλληλα με το σταθερό μενού, θα βρίσκεται τις επόμενες ημέρες στα τραπέζια του μαγαζιού, αρχής γενομένης από τις 29/1 που θα παρουσιαστεί από την ίδια την σεφ στα πλαίσια μιας ειδικής βραδιάς.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
30/04/2024

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.

Νίκος Καραθάνος: "Θα δουλέψουμε για να γίνει το Ateno σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα"

Στο Ateno ο Νίκος Καραθάνος επιστρέφει με στόχο να επικεντρωθεί στην ελληνική γαστρονομία.

Οι Charlie’s Angels είναι έτοιμες για επικίνδυνες γαστρονομικές αποστολές

Μετά το θρυλικό "Funky Gourmet", η μαγειρική dream team της Γεωργιάννας Χιλιαδάκη με τις Ερασμία Μπαλάσκα και Δανάη Βορίδου επιστρέφει στη δράση, με τις τρεις σεφ να υλοποιούν συναρπαστικά εστιατορικά projects σε όλη την Ελλάδα, κι ακόμη παραπέρα.

'Nikkei Floresta', επιστροφή στον κήπο

Το δημοφιλές bar-restaurant επανέρχεται για μία ακόμη open air σεζόν σε έναν από τους ομορφότερους κήπους της Αθήνας.

Ο "Βασίλαινας Blue" της Αντιπάρου μετακομίζει

Ανταλλάσσει τη φελινική αυλή του στη Χώρα με τη βεράντα του "Kouros Village Hotel" κι αποκτά τη θαλασσινή θέα που του αξίζει, ενώ ενδιαφέροντα σχέδια υπάρχουν και για το χώρο που αφήνει πίσω του.