Ένα αιθέριο κρασί για τις χρυσές μέρες των γιορτών

Ψάχνετε ένα εκρηκτικό και εορταστικό κρασί για το χριστουγεννιάτικο δείπνο ή για να προσφέρετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα;

Ένα αιθέριο κρασί για τις χρυσές μέρες των γιορτών

Ψάχνετε ένα εκρηκτικό και εορταστικό κρασί για το χριστουγεννιάτικο δείπνο ή για να προσφέρετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα; Το Semeli Aetheria 2018 είναι πασπαρτού για το γιορτινό τραπέζι και όχι μόνο. Για τη δημιουργία του επιλέγονται σταφύλια από τα καλύτερα αμπέλια της ορεινής Αιγιαλείας, από δυο δυναμικές ποικιλίες: την ελληνική Μαλαγουζιά και το διεθνές Chardonnay.

Μύτη και στόμα

Μόλις το σερβίρετε στο ποτήρι αρχίζουν να απελευθερώνονται αρώματα από φρέσκα πράσινα φρούτα, όπως το μήλο και το αχλάδι. Αν το μυρίσετε πιο προσεκτικά, σκάνε εντυπωσιακά οι νότες από λεμονόχορτο και πιπεριά. Η πρώτη γουλιά είναι δροσερή και τραγανή, οι επόμενες γεμίζουν τον ουρανίσκο με βότανα και φρούτα. Έχει αρκετά χαρίσματα, είναι ισορροπημένο, πλούσιο, με τραγανή οξύτητα και ευχάριστη διάρκεια στο στόμα.

Ένα αιθέριο κρασί για τις χρυσές μέρες των γιορτών - εικόνα 1

Με τι ταιριάζει

Βάλτε το δίπλα σε όλα τα ορεκτικά του γιορτινού δείπνου από τις σαλάτες, τις σούπες, τα θαλασσινά μέχρι και τη γαλοπούλα. Έχει τέτοιο αρωματικό δυναμικό που μπορεί να απογειώσει τα πιάτα. Μια συμβουλή: σερβίρετέ το δροσερό στους 10 με 12°C. www.semeliestate.gr #SemeliWineExperience

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2025: Save the date για τη μεγάλη γαστρονομική γιορτή!

Το "α", οι Χρυσοί Σκούφοι, τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και η Τράπεζα Πειραιώς σάς προσκαλούν στον πιο δημοφιλή γαστρονομικό θεσμό της χρονιάς, για να γευτείτε προκλητικά μενού σε ειδικές τιμές στα βραβευμένα εστιατόρια της Ελλάδας!

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
11/09/2025

Σε αυτή την αυλή του Αιγάλεω ξέρουν τα πάντα για τον μεζέ

Ένα ανακαινισμένο παλιό προσφυγικό σπίτι σερβίρει προσιτές ελληνικές γεύσεις, σε ένα περιβάλλον απόλυτης χαλαρότητας.

Κάβος 1964

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.

Στην Αργυρούπολη υπάρχει ένα κρεατάδικο-έκπληξη

Αν είσαι λάτρης του καλού κρέατος και ψάχνεις το επόμενο στέκι σου, το Medouli Chop House είναι ο προορισμός που πρέπει να δοκιμάσεις.

Τα φεστιβάλ γεύσης που κάνουν νοστιμότερο το φθινόπωρο στην Αθήνα

Πίτσες και cocktails, burgers και κρασιά, μουσικές και guests κάνουν λίγο πιο νόστιμο και ενδιαφέρον το επόμενο διάστημα στην πόλη.

Τι είναι το 'Son Athens' που έρχεται σύντομα στην Ηλιούπολη

Ένα ιστορικό μαγαζί φεύγει, ένα σημαντικό new entry καταφθάνει για μια από τις πιο ζωντανές γειτονιές των ΝΠ.

Izakaya Sundays στο 'Mayan'

Τα κυριακάτικα μεσημέρια στο εστιατόριο του Σταμάτη Τσίλια έχουν γεύση ιαπωνικής "ταβέρνας".