«Πετυχαίνουμε Μαζί» στα σεμινάρια του METRO Cash & Carry

Το πρόγραμμα σεμιναρίων και επαγγελματικής καθοδήγησης (mentoring) «Πετυχαίνουμε Μαζί» του METRO Cash & Carry, επιστρέφει στην Αθήνα έπειτα από την επιτυχημένη πρώτη περσινή χρονιά και αφού ταξίδεψε σε Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα.

«Πετυχαίνουμε Μαζί» στα σεμινάρια του METRO Cash & Carry

Το πρόγραμμα σεμιναρίων και επαγγελματικής καθοδήγησης (mentoring) «Πετυχαίνουμε Μαζί» του METRO Cash & Carry, επιστρέφει στις 5/11 στην Αθήνα έπειτα από την επιτυχημένη πρώτη περσινή χρονιά και αφού ταξίδεψε σε Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα.

Φέτος το πρόγραμμα θα έχει χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, μιας και προετοιμαζόμαστε για την αγαπημένη γιορτή του χρόνου. Έτσι, με γενικό τίτλο «Zero Waste Management κατά τη χριστουγεννιάτικη περίοδο», έχουν στηθεί ειδικά διαμορφωμένα σεμινάρια για τους επαγγελματίες μαζικής εστίασης που θα τα παρακολουθήσουν.

«Πετυχαίνουμε Μαζί» στα σεμινάρια του METRO Cash & Carry - εικόνα 1

Στο επίκεντρο θα βρεθούν θέματα και προβλήματα που απασχολούν ιδιαίτερα τους μικρομεσαίους επαγγελματίες, ενώ αναγνωρισμένα πρόσωπα του κλάδου θα φροντίσουν να μεταφέρουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους στους συμμετέχοντες. Στόχος είναι να βελτιωθεί δραστικά το επίπεδο των υπηρεσιών που οφείλουν να προσφέρουν οι επιχειρήσεις, όπως επίσης να εφαρμοστούν διαδικασίες ώστε να διευκολυνθεί η εργασιακή καθημερινότητα.

Οι επαγγελματίες εισηγητές που επιμελούνται τα σεμινάρια είναι οι Ανδρέας Λαγός (Nomad Chef), Ανδρέας Ματθίδης (Sommelier – Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Οινοχόων), Σπύρος Κερκύρας (CEO Bar Solutions), Βασίλης Καρκατζούνης (Chief Legal Officer Law Spot).

«Πετυχαίνουμε Μαζί» στα σεμινάρια του METRO Cash & Carry - εικόνα 2

Το ολοήμερο σεμινάριο θα διεξαχθεί στις 5/11 στο Optima Gastronomy Lab (Πειραιώς 35) και παρακάτω μπορείτε να ανακαλύψετε αναλυτικά το πρόγραμμα:

- 09:30 – 10:00 Welcome – Coffee Break – Registration

- 10:00 – 11:15 Περί νομοθεσίας | Βασίλης Καρκατζούνης, Chief Legal Officer Law Spot

- 11:15 – 11:30 Κλήρωση για Mentoring με τον Β. Καρκατζούνη & Coffee Break

- 11:30 – 13:30 Μαγειρεύουμε & δοκιμάζουμε μαζί | Ανδρέας Λαγός, Nomad Chef

- 13:30 - 13:40 Καμία Μερίδα φαγητού χαμένη | Αλέξανδρος Θεοδωρίδης, Ιδρυτικό Μέλος και Διαχειριστής του ΜΠΟΡΟΥΜΕ

- 13:40 – 14:10 Κλήρωση για Mentoring με τον Α. Λαγό & Light Lunch

- 14:10 – 15:30 Οινικοί συνδυασμοί & οινογευσία | Ανδρέας Ματθίδης, Sommelier – Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Οινοχόων

- 15:30 - 15:45 Κλήρωση για Mentoring με τον Α. Ματθίδη & Coffee Break

- 15:45 – 17:00 Η τέλεια ανάμειξη | Σπύρος Κερκύρας, CEO Bar Solutions & Κλήρωση για Mentoring με τον Σ. Κερκύρα

Το μόνο που απομένει είναι να δηλώσετε συμμετοχή στο www.metrocashandcarry.gr/mazi άμεσα καθώς ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2025: Save the date για τη μεγάλη γαστρονομική γιορτή!

Το "α", οι Χρυσοί Σκούφοι, τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και η Τράπεζα Πειραιώς σάς προσκαλούν στον πιο δημοφιλή γαστρονομικό θεσμό της χρονιάς, για να γευτείτε προκλητικά μενού σε ειδικές τιμές στα βραβευμένα εστιατόρια της Ελλάδας!

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
11/09/2025

Σε αυτή την αυλή του Αιγάλεω ξέρουν τα πάντα για τον μεζέ

Ένα ανακαινισμένο παλιό προσφυγικό σπίτι σερβίρει προσιτές ελληνικές γεύσεις, σε ένα περιβάλλον απόλυτης χαλαρότητας.

Κάβος 1964

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.

Στην Αργυρούπολη υπάρχει ένα κρεατάδικο-έκπληξη

Αν είσαι λάτρης του καλού κρέατος και ψάχνεις το επόμενο στέκι σου, το Medouli Chop House είναι ο προορισμός που πρέπει να δοκιμάσεις.

Τα φεστιβάλ γεύσης που κάνουν νοστιμότερο το φθινόπωρο στην Αθήνα

Πίτσες και cocktails, burgers και κρασιά, μουσικές και guests κάνουν λίγο πιο νόστιμο και ενδιαφέρον το επόμενο διάστημα στην πόλη.

Τι είναι το 'Son Athens' που έρχεται σύντομα στην Ηλιούπολη

Ένα ιστορικό μαγαζί φεύγει, ένα σημαντικό new entry καταφθάνει για μια από τις πιο ζωντανές γειτονιές των ΝΠ.

Izakaya Sundays στο 'Mayan'

Τα κυριακάτικα μεσημέρια στο εστιατόριο του Σταμάτη Τσίλια έχουν γεύση ιαπωνικής "ταβέρνας".