Ένα ντέρμπι διαφορετικό από τα άλλα

Καλλίδης, Αλέρτας, Ψυχούλη και Τσιοτίνης δίνουν ραντεβού στο Markopoulo Park την Κυριακή 20 Οκτωβρίου για μια δυνατή γευστική συνεργασία.

Ένα ντέρμπι διαφορετικό από τα άλλα

Ένα φεστιβάλ γεύσεων με δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους θα έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στο Markopoulo Park. Στο πλαίσιο του 73ου Ελληνικού Ντέρμπι ΟΠΑΠ, στις εγκαταστάσεις του Ιπποδρόμου Αθηνών θα μας περιμένουν τρία κορυφαία ονόματα της γαστρονομίας, Βασίλης Καλλίδης, Διονύσης Αλέρτας και Ελένη Ψυχούλη, για να μας μυήσουν στον κόσμο της κουζίνας, μέσα από διαδραστικά μαθήματα μαγειρικής. Επιπλέον, ο φημισμένος chef Αλέξανδρος Τσιοτίνης, θα υπογράφει το μενού στο εστιατόριο του 5ου ορόφου. Το σκηνικό των γεύσεων θα συμπληρώνουν οι street food καντίνες που θα βρίσκονται στον υπαίθριο χώρο στο Markopoulo Park, για να γευτούμε τις σπεσιαλιτέ τους.

Μπαλονοχώρα και Ινδιάνικο Χωριό για τους μικρούς φίλους

Η ημέρα θα είναι «χορταστική» και σε δραστηριότητες για όλη την οικογένεια. Στο Markopoulo Park θα περιμένουν τα παιδιά μια Μπαλονοχώρα, διάφορα φουσκωτά παιχνίδια, bungee τραμπολίνα, καθώς και αξιαγάπητα πόνυ για βόλτες και μαθήματα ιππασίας. Μικρά και μεγάλα παιδιά θα έχουμε, επίσης, τη δυνατότητα να επισκεφθούμε ένα Ινδιάνικο Χωριό και να συμμετάσχουμε σε διασκεδαστικές δράσεις.

Ένα ντέρμπι διαφορετικό από τα άλλα - εικόνα 1

Εύκολη πρόσβαση και δωρεάν μεταφορά από και προς «Κορωπί». Η πρόσβαση στον ιππόδρομο Αθηνών, Markopoulo Park, είναι εύκολη, καθώς απέχει μόλις 30 λεπτά από την Αθήνα και διαθέτει δωρεάν parking 5.000 θέσεων. Για όσους δεν έχουν αυτοκίνητο, την ημέρα του 73ου Ελληνικού Ντέρμπι ΟΠΑΠ, θα πραγματοποιούνται δωρεάν δρομολόγια λεωφορείων από το σταθμό «Κορωπί» κάθε μισή ώρα από τις 12:00 μέχρι και τις 16:30 και επιστροφή από τις 12:30 μέχρι και τις 17:30. Η Ιπποδρομίες Α.Ε. υποστηρίζει τους σκοπούς του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Μαρκοπούλου.

Markopoulo Park | Στησαγόρα & Ελπίδος, Μαρκόπουλο Μεσογαίας, θέση Μερέντα | Οδηγίες πρόσβασης εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο "Amber", με στιλ λονδρέζικου μπιστρό

Κομψές γεύσεις, αστική ατμόσφαιρα και γιορτινά μενού που δίνουν ρυθμό στις νύχτες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στο κέντρο της Αθήνας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/12/2025

Το "Brisk" προτείνει ελληνική δημιουργική κουζίνα

Σοφιστικέ comfort dining με επτανησιακό χρώμα από τον chef patron Σπύρο Βαραγγούλη.

Εορταστική fusion umaminess στο "Garum"

Το νεοσύστατο εστιατόριο του Χρήστου Γλωσσίδη φορά τα γιορτινά του έτοιμο να μας υποδεχτεί για ρεβεγιόν με γεύσεις φουλ umami-κές.

Η Αθήνα του Ανατέλλοντος Ηλίου: Η νέα ιαπωνική γεύση της πόλης

4 νέες προσθήκες στον αθηναϊκό χάρτη ανανεώνουν το ενδιαφέρον για την εξ' Ιαπωνίας νοστιμιά σε πιάτα και ποτήρια.

Το Athens Gastronomic Forum έρχεται στην Τεχνόπολη

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, πραγματοποιείται διεθνές συνέδριο γαστρονομίας, με το Athens Gastronomic Forum να καταφθάνει στις 9 και 10 Φεβρουαρίου 2026.

Νέα εστιατόρια στην Αθήνα: Όλες οι αφίξεις πριν τις γιορτές

Όλα τα νέα και σημαντικά εστιατόρια που ανοίγουν από μέρα σε μέρα και όλα όσα μόλις άνοιξαν και ήδη αγαπήσαμε σε ένα χορταστικό οδοιπορικό στη στολισμένη Αθήνα για όσους αγαπούν τις γιορτινές εξόδους με την αύρα του καινούργιου.

Ξυνό Νερό: Μια νέα εποχή για το θρυλικό ανθρακούχο της Φλώρινας

Ο αιρετός πρόεδρος της δημοτικής εταιρείας πίσω από το αγαπημένο των Έλλήνων "Ξυνό Νερό", Χρήστος Θωμαΐδης, οικονομολόγος-κάτοχος ΜΒΑ και ελεύθερος επαγγελματίας, μιλά για την ιστορία και το μέλλον του ανθρακούχου φυσικού μεταλλικού νερού με τα ιδιαίτερα ευεργετικά χαρακτηριστικά, σήμα κατατεθέν για την Έλλάδα στην κατηγορία του, αλλά και για το σημαντικό αποτύπωμα μιας επιχείρησης που επιστρέφει τα κέρδη της στην τοπική κοινωνία.