«Θέα Θάλασσα» σε νέο πόστο

Το πολύ δημοφιλές θαλασσινό εστιατόριο μεταφέρει τη δράση του από το Μικρολίμανο σε νέα τοποθεσία, πάντα με θέα θάλασσα.

«Θέα Θάλασσα» σε νέο πόστο

Το πολύ δημοφιλές θαλασσινό εστιατόριο μεταφέρει τη δράση του από το Μικρολίμανο σε νέα τοποθεσία, πάντα με θέα θάλασσα. Από το Σάββατο 31/8 μας καλωσορίζει λοιπόν στην Πειραϊκή (Ακτή Θεμιστοκλέους 344, 2104132070), διατηρώντας απαράλλακτη τη φιλοσοφία και τη γευστική του πρόταση, κάτι που σημαίνει ότι πιάνοντας τραπέζι στο νέο χώρο με τα θαλασσινά χρώματα θα βρούμε μοντέρνες θαλασσινές σπεσιαλιτέ όπως για παράδειγμα η φάβα Σχοινούσας με αρωματική κάπαρη που καπνίζουν οι ίδιοι, το καρπάτσιο λαβράκι με ντρέσινγκ εσπεριδοειδών και η μους λευκού ταραμά με μελάνι σουπιάς με χειροποίητα πιτάκια. Δεν λείπουν ένα σαγανάκι γαρίδας, τα ενδιαφέροντα ζυμαρικά και ριζότι με θαλασσινά και ασφαλώς το φρέσκο ψάρι.

Περισσότερες πληροφορίες

Θέα Θάλασσα

Ακτή Θεμιστοκλέους 344, Πειραϊκή
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η old school πίτσα της Νέας Σμύρνης που έχει πιστούς οπαδούς

Ζυμαρένια συνέπεια με τη δική της ιστορία γεύσης, από το 1973.

ΓΡΑΦΕΙ: ΡΕΓΓΙΝΑ ΦΙΛΟΓΛΟΥ
08/11/2025

Το ιταλικό εστιατόριο της Αθήνας που θα λάτρευε ο Αντρέα Μποτσέλι

Η αυλή του που θυμίζει piazza στη Ρώμη και η κομψή σάλα φτιάχνουν ένα σκηνικό που αποπνέει ηρεμία και ιταλική φινέτσα.

Για αμερικάνικα κρασιά στο Po'Boys

Βουτιά στον αμερικάνικο αμπελώνα, την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου.

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.