«Ψαράδες» με νέες σπεσιαλιτέ

Ανοικτό όλο το καλοκαίρι παραμένει το πολύ κομψό θαλασσινό εστιατόριο του Φαλήρου, δίνοντας μας την ιδανική αφορμή για να δοκιμάσουμε τις νέες προτάσεις του ταλαντούχου σεφ Βασίλη Τσατσάκη.

«Ψαράδες» με νέες σπεσιαλιτέ

Ανοικτό όλο το καλοκαίρι παραμένει το πολύ κομψό θαλασσινό εστιατόριο του Φαλήρου, δίνοντας μας την ιδανική αφορμή για να δοκιμάσουμε τις νέες προτάσεις του ταλαντούχου σεφ Βασίλη Τσατσάκη. Πρώτο και καλύτερο το καπνιστό φιλέτο από μυλοκόπι πάνω σε τσιγαριαστά χόρτα και πουρέ σελινόριζας και τριγύρω μια αρωματική σος γεμάτη ουσία.

Τα ωμά είναι αγαπημένο πεδίο πειραματισμού του σεφ και πάντα έχει κάτι νέο να μας προτείνει, από τον λιτά γοητευτικό μαριναρισμένο γαύρο σε λάδι καπνιστής πάπρικας, που συνδυάζεται με παντρεμένη φάβα και ρευστή κρέμα εσπεριδοειδών, μέχρι το αέρινο καρπάτσιο στήρας με δάκρυ γλυκιάς πιπεριάς ή εκείνο του τόνου, που έρχεται αρτυμένο με αβγά χελιδονόψαρου.

«Ψαράδες» με νέες σπεσιαλιτέ - εικόνα 1

Βέβαια, ο Τσατσάκης δεν μένει μόνο σε αυτά, προτείνει κι ενδιαφέροντα πιάτα με βάση τα ζυμαρικά, όπως το κλασικό του παστίτσιο τόνου, που φροντίζει να εξελίσσει διαρκώς, αλλά κι ένα βαθιά νόστιμο κριθαρότο σουπιάς στο μελάνι της, με φρέσκο σπανάκι, ντοματίνια και πούδρα από αβγοτάραχο.

Περισσότερες πληροφορίες

Ψαράδες

Ζησιμοπούλου 52, Παλαιό Φάληρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η old school πίτσα της Νέας Σμύρνης που έχει πιστούς οπαδούς

Ζυμαρένια συνέπεια με τη δική της ιστορία γεύσης, από το 1973.

ΓΡΑΦΕΙ: ΡΕΓΓΙΝΑ ΦΙΛΟΓΛΟΥ
08/11/2025

Το ιταλικό εστιατόριο της Αθήνας που θα λάτρευε ο Αντρέα Μποτσέλι

Η αυλή του που θυμίζει piazza στη Ρώμη και η κομψή σάλα φτιάχνουν ένα σκηνικό που αποπνέει ηρεμία και ιταλική φινέτσα.

Για αμερικάνικα κρασιά στο Po'Boys

Βουτιά στον αμερικάνικο αμπελώνα, την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου.

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.