«Ψαράδες» με νέες σπεσιαλιτέ

Ανοικτό όλο το καλοκαίρι παραμένει το πολύ κομψό θαλασσινό εστιατόριο του Φαλήρου, δίνοντας μας την ιδανική αφορμή για να δοκιμάσουμε τις νέες προτάσεις του ταλαντούχου σεφ Βασίλη Τσατσάκη.

«Ψαράδες» με νέες σπεσιαλιτέ

Ανοικτό όλο το καλοκαίρι παραμένει το πολύ κομψό θαλασσινό εστιατόριο του Φαλήρου, δίνοντας μας την ιδανική αφορμή για να δοκιμάσουμε τις νέες προτάσεις του ταλαντούχου σεφ Βασίλη Τσατσάκη. Πρώτο και καλύτερο το καπνιστό φιλέτο από μυλοκόπι πάνω σε τσιγαριαστά χόρτα και πουρέ σελινόριζας και τριγύρω μια αρωματική σος γεμάτη ουσία.

Τα ωμά είναι αγαπημένο πεδίο πειραματισμού του σεφ και πάντα έχει κάτι νέο να μας προτείνει, από τον λιτά γοητευτικό μαριναρισμένο γαύρο σε λάδι καπνιστής πάπρικας, που συνδυάζεται με παντρεμένη φάβα και ρευστή κρέμα εσπεριδοειδών, μέχρι το αέρινο καρπάτσιο στήρας με δάκρυ γλυκιάς πιπεριάς ή εκείνο του τόνου, που έρχεται αρτυμένο με αβγά χελιδονόψαρου.

«Ψαράδες» με νέες σπεσιαλιτέ - εικόνα 1

Βέβαια, ο Τσατσάκης δεν μένει μόνο σε αυτά, προτείνει κι ενδιαφέροντα πιάτα με βάση τα ζυμαρικά, όπως το κλασικό του παστίτσιο τόνου, που φροντίζει να εξελίσσει διαρκώς, αλλά κι ένα βαθιά νόστιμο κριθαρότο σουπιάς στο μελάνι της, με φρέσκο σπανάκι, ντοματίνια και πούδρα από αβγοτάραχο.

Περισσότερες πληροφορίες

Ψαράδες

Ζησιμοπούλου 52, Παλαιό Φάληρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Agora Paths στο Σύνταγμα: Η αρχαία αθηναϊκή αγορά γίνεται πιο σύγχρονη από ποτέ

Πάγκοι με τοπικά προϊόντα, γευσιγνωσίες και κρασί στην καρδιά της Αθήνας, στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΡΕΓΓΙΝΑ ΦΙΛΟΓΛΟΥ
11/09/2025

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2025: Save the date για τη μεγάλη γαστρονομική γιορτή!

Το "α", οι Χρυσοί Σκούφοι, τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και η Τράπεζα Πειραιώς σάς προσκαλούν στον πιο δημοφιλή γαστρονομικό θεσμό της χρονιάς, για να γευτείτε προκλητικά μενού σε ειδικές τιμές στα βραβευμένα εστιατόρια της Ελλάδας!

Σε αυτή την αυλή του Αιγάλεω ξέρουν τα πάντα για τον μεζέ

Ένα ανακαινισμένο παλιό προσφυγικό σπίτι σερβίρει προσιτές ελληνικές γεύσεις, σε ένα περιβάλλον απόλυτης χαλαρότητας.

Κάβος 1964

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.

Στην Αργυρούπολη υπάρχει ένα κρεατάδικο-έκπληξη

Αν είσαι λάτρης του καλού κρέατος και ψάχνεις το επόμενο στέκι σου, το Medouli Chop House είναι ο προορισμός που πρέπει να δοκιμάσεις.

Τα φεστιβάλ γεύσης που κάνουν νοστιμότερο το φθινόπωρο στην Αθήνα

Πίτσες και cocktails, burgers και κρασιά, μουσικές και guests κάνουν λίγο πιο νόστιμο και ενδιαφέρον το επόμενο διάστημα στην πόλη.

Τι είναι το 'Son Athens' που έρχεται σύντομα στην Ηλιούπολη

Ένα ιστορικό μαγαζί φεύγει, ένα σημαντικό new entry καταφθάνει για μια από τις πιο ζωντανές γειτονιές των ΝΠ.