«Nedra»: νέο στέκι στο Χαλάνδρι

Από νωρίς το πρωί ανοίγει τις πόρτες του το καινούργιο all day μαγαζί του Χαλανδρίου, με την ιδιαίτερη αγάπη για τις ethnic γεύσεις.

«Nedra»: νέο στέκι στο Χαλάνδρι

Από νωρίς το πρωί ανοίγει τις πόρτες του το καινούργιο all day μαγαζί του Χαλανδρίου, εκεί όπου κάποτε συναντούσαμε το «Melouk». Το γεγονός ότι αγαπά τις ethnic γεύσεις γίνεται αντιληπτό ήδη από τον πρωινό και μεσημεριανό κατάλογο, όπου συναντάμε από μια γιαπωνέζικη ομελέτα με μπέικον, λάχανο και ελαφριά BBQ sauce ή μια γλυκοπατάτα με μπανάνα, blueberries, granola και flakes καρύδας μέχρι tex mex προτάσεις, σαλάτες αλλά και το χαβανέζικο sushi poke.

Το βράδυ, το μενού που υπογράφει ο Θεοδόσης Βενέτης εμπλουτίζεται με πιάτα στο ίδιο μοτίβο σαν τον τόνο τατάκι με μαύρο σουσάμι, wasabi και φασολάκια edamame, τα βιετναμέζικα ψωμάκια ατμού bao bao με χοιρινό αλλά και vegan και vegetarian γεύσεις. Δεν λείπουν επίσης τα signature cocktails, μια ενημερωμένη λίστα κρασιών με ετικέτες για όλα τα γούστα αλλά και σταθερά θεματικά πάρτι.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η old school πίτσα της Νέας Σμύρνης που έχει πιστούς οπαδούς

Ζυμαρένια συνέπεια με τη δική της ιστορία γεύσης, από το 1973.

ΓΡΑΦΕΙ: ΡΕΓΓΙΝΑ ΦΙΛΟΓΛΟΥ
08/11/2025

Το ιταλικό εστιατόριο της Αθήνας που θα λάτρευε ο Αντρέα Μποτσέλι

Η αυλή του που θυμίζει piazza στη Ρώμη και η κομψή σάλα φτιάχνουν ένα σκηνικό που αποπνέει ηρεμία και ιταλική φινέτσα.

Για αμερικάνικα κρασιά στο Po'Boys

Βουτιά στον αμερικάνικο αμπελώνα, την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου.

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.