Σπέσιαλ ελαιόλαδα και γεύσεις στο «Public Café»

Η δράση το «Public Café δοκιμάζει Κυκλάδες» μπορεί να τελείωσε, την τιμητική του ωστόσο μέχρι τα μέσα Αυγούστου έχει το ελαιόλαδο και δη το βραβευμένο.

Σπέσιαλ ελαιόλαδα και γεύσεις στο «Public Café»

Η δράση το «Public Café δοκιμάζει Κυκλάδες» μπορεί να τελείωσε, την τιμητική του ωστόσο μέχρι τα μέσα Αυγούστου έχει το ελαιόλαδο και δη το βραβευμένο. Στην κορυφή του Public της πλατείας Συντάγματος λοιπόν, μπορείτε να γνωρίσετε και φυσικά να δοκιμάσετε κάποια από τα ελαιόλαδα που ξεχώρισαν στη φετινή διοργάνωση του Διεθνούς Διαγωνισμού Ελαιόλαδου ATHENA (ATHIOOC), σε συνδυασμό με ειδικά πιάτα που ετοίμασε ειδικά για την περίσταση ο chef de cuisine του χρυσοσκουφάτου «Tudor Hall» Αλέξανδρος Κοσκινάς.

Κάποια από τα εκλεκτά ελαιόλαδα που προσφέρονται προς δοκιμή και καλύπτουν διαφορετικά terroir περιλαμβάνουν από το One & Olive της Μεσσηνίας (Μεγάλο Χρυσό και Καλύτερο Ελληνικό της διοργάνωσης) και το Protoleo της Λέσβου μέχρι το The Governor από την Κέρκυρα, ενώ ο σεφ προτείνει καπνιστή μελιτζάνα στα κάρβουνα με πικάντικο ελαιόλαδο, ένα ριζότο με τη γεύση των γεμιστών, φρουτώδες ελαιόλαδο και δυόσμο και για γλυκό μους bitter σοκολάτας με σταγόνες ελαιόλαδου.

i«Public Café» | Καραγιώργη Σερβίας 1, πλ. Συντάγματος | 2103239101

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Agora Paths στο Σύνταγμα: Η αρχαία αθηναϊκή αγορά γίνεται πιο σύγχρονη από ποτέ

Πάγκοι με τοπικά προϊόντα, γευσιγνωσίες και κρασί στην καρδιά της Αθήνας, στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΡΕΓΓΙΝΑ ΦΙΛΟΓΛΟΥ
11/09/2025

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2025: Save the date για τη μεγάλη γαστρονομική γιορτή!

Το "α", οι Χρυσοί Σκούφοι, τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και η Τράπεζα Πειραιώς σάς προσκαλούν στον πιο δημοφιλή γαστρονομικό θεσμό της χρονιάς, για να γευτείτε προκλητικά μενού σε ειδικές τιμές στα βραβευμένα εστιατόρια της Ελλάδας!

Σε αυτή την αυλή του Αιγάλεω ξέρουν τα πάντα για τον μεζέ

Ένα ανακαινισμένο παλιό προσφυγικό σπίτι σερβίρει προσιτές ελληνικές γεύσεις, σε ένα περιβάλλον απόλυτης χαλαρότητας.

Κάβος 1964

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.

Στην Αργυρούπολη υπάρχει ένα κρεατάδικο-έκπληξη

Αν είσαι λάτρης του καλού κρέατος και ψάχνεις το επόμενο στέκι σου, το Medouli Chop House είναι ο προορισμός που πρέπει να δοκιμάσεις.

Τα φεστιβάλ γεύσης που κάνουν νοστιμότερο το φθινόπωρο στην Αθήνα

Πίτσες και cocktails, burgers και κρασιά, μουσικές και guests κάνουν λίγο πιο νόστιμο και ενδιαφέρον το επόμενο διάστημα στην πόλη.

Τι είναι το 'Son Athens' που έρχεται σύντομα στην Ηλιούπολη

Ένα ιστορικό μαγαζί φεύγει, ένα σημαντικό new entry καταφθάνει για μια από τις πιο ζωντανές γειτονιές των ΝΠ.