Σπέσιαλ ελαιόλαδα και γεύσεις στο «Public Café»

Η δράση το «Public Café δοκιμάζει Κυκλάδες» μπορεί να τελείωσε, την τιμητική του ωστόσο μέχρι τα μέσα Αυγούστου έχει το ελαιόλαδο και δη το βραβευμένο.

Σπέσιαλ ελαιόλαδα και γεύσεις στο «Public Café»

Η δράση το «Public Café δοκιμάζει Κυκλάδες» μπορεί να τελείωσε, την τιμητική του ωστόσο μέχρι τα μέσα Αυγούστου έχει το ελαιόλαδο και δη το βραβευμένο. Στην κορυφή του Public της πλατείας Συντάγματος λοιπόν, μπορείτε να γνωρίσετε και φυσικά να δοκιμάσετε κάποια από τα ελαιόλαδα που ξεχώρισαν στη φετινή διοργάνωση του Διεθνούς Διαγωνισμού Ελαιόλαδου ATHENA (ATHIOOC), σε συνδυασμό με ειδικά πιάτα που ετοίμασε ειδικά για την περίσταση ο chef de cuisine του χρυσοσκουφάτου «Tudor Hall» Αλέξανδρος Κοσκινάς.

Κάποια από τα εκλεκτά ελαιόλαδα που προσφέρονται προς δοκιμή και καλύπτουν διαφορετικά terroir περιλαμβάνουν από το One & Olive της Μεσσηνίας (Μεγάλο Χρυσό και Καλύτερο Ελληνικό της διοργάνωσης) και το Protoleo της Λέσβου μέχρι το The Governor από την Κέρκυρα, ενώ ο σεφ προτείνει καπνιστή μελιτζάνα στα κάρβουνα με πικάντικο ελαιόλαδο, ένα ριζότο με τη γεύση των γεμιστών, φρουτώδες ελαιόλαδο και δυόσμο και για γλυκό μους bitter σοκολάτας με σταγόνες ελαιόλαδου.

i«Public Café» | Καραγιώργη Σερβίας 1, πλ. Συντάγματος | 2103239101

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η old school πίτσα της Νέας Σμύρνης που έχει πιστούς οπαδούς

Ζυμαρένια συνέπεια με τη δική της ιστορία γεύσης, από το 1973.

ΓΡΑΦΕΙ: ΡΕΓΓΙΝΑ ΦΙΛΟΓΛΟΥ
08/11/2025

Το ιταλικό εστιατόριο της Αθήνας που θα λάτρευε ο Αντρέα Μποτσέλι

Η αυλή του που θυμίζει piazza στη Ρώμη και η κομψή σάλα φτιάχνουν ένα σκηνικό που αποπνέει ηρεμία και ιταλική φινέτσα.

Για αμερικάνικα κρασιά στο Po'Boys

Βουτιά στον αμερικάνικο αμπελώνα, την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου.

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.