
Η δράση το «Public Café δοκιμάζει Κυκλάδες» μπορεί να τελείωσε, την τιμητική του ωστόσο μέχρι τα μέσα Αυγούστου έχει το ελαιόλαδο και δη το βραβευμένο. Στην κορυφή του Public της πλατείας Συντάγματος λοιπόν, μπορείτε να γνωρίσετε και φυσικά να δοκιμάσετε κάποια από τα ελαιόλαδα που ξεχώρισαν στη φετινή διοργάνωση του Διεθνούς Διαγωνισμού Ελαιόλαδου ATHENA (ATHIOOC), σε συνδυασμό με ειδικά πιάτα που ετοίμασε ειδικά για την περίσταση ο chef de cuisine του χρυσοσκουφάτου «Tudor Hall» Αλέξανδρος Κοσκινάς.
Κάποια από τα εκλεκτά ελαιόλαδα που προσφέρονται προς δοκιμή και καλύπτουν διαφορετικά terroir περιλαμβάνουν από το One & Olive της Μεσσηνίας (Μεγάλο Χρυσό και Καλύτερο Ελληνικό της διοργάνωσης) και το Protoleo της Λέσβου μέχρι το The Governor από την Κέρκυρα, ενώ ο σεφ προτείνει καπνιστή μελιτζάνα στα κάρβουνα με πικάντικο ελαιόλαδο, ένα ριζότο με τη γεύση των γεμιστών, φρουτώδες ελαιόλαδο και δυόσμο και για γλυκό μους bitter σοκολάτας με σταγόνες ελαιόλαδου.
«Public Café» | Καραγιώργη Σερβίας 1, πλ. Συντάγματος | 2103239101