Έναρξη εργασιών του «Symposium» στο κέντρο

Πρεμιέρα έκανε εδώ και λίγες ημέρες το ολοκαίνουργιο και εντυπωσιακό ξενοδοχείο «Academia of Athens», συστήνοντας μας παράλληλα και τη γευστική του πρόταση διά χειρός Arnaud Bignon.

Έναρξη εργασιών του «Symposium» στο κέντρο

Πρεμιέρα έκανε εδώ και λίγες ημέρες το ολοκαίνουργιο και εντυπωσιακό ξενοδοχείο «Academia of Athens» από την οικογένεια της Autograph Collection στην καρδιά της πόλης, συστήνοντας μας παράλληλα και τη γευστική του πρόταση με επίκεντρο το μητροπολιτικής αισθητικής εστιατόριο «Symposium».

Πρόκειται για το κύριο εστιατόριο του ξενοδοχείου, με all day χαρακτήρα και μοντέρνες μεσογειακές γεύσεις σε επιμέλεια του διάστερου σεφ Arnaud Bignon και υπό τη γενικότερη εποπτεία του Απόστολου Τραστέλη. Στο μενού βρίσκουμε για παράδειγμα μια πολύ ενδιαφέρουσα ελληνική σαλάτα με πολύχρωμα τοματίνια, ζωμό αγγουριού, παγωτό φέτας και τσιπς από μαύρη ελιά Άμφισσας, ορεκτικά με γαλλικές πινελιές σαν το φουαγκρά με τσάτνεϊ σύκου και κάποιες κύριες προτάσεις με κρέας ή ψάρι όπως το φιλέτο μπακαλιάρου με φασόλια, πέστο βασιλικού, τσορίθο και πιπεριά Φλωρίνης.

Η δράση απλώνεται ακόμα στο «Plato Bar & Lounge» με την εντυπωσιακή κάβα, ενώ μέσα στο καλοκαίρι, αναμένεται να ολοκληρωθεί και το Aether Restaurant Bar που βρίσκεται στο rooftop και χαρίζει πανοραμική θέα στην πόλη και τη θάλασσα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Agora Paths στο Σύνταγμα: Η αρχαία αθηναϊκή αγορά γίνεται πιο σύγχρονη από ποτέ

Πάγκοι με τοπικά προϊόντα, γευσιγνωσίες και κρασί στην καρδιά της Αθήνας, στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΡΕΓΓΙΝΑ ΦΙΛΟΓΛΟΥ
11/09/2025

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2025: Save the date για τη μεγάλη γαστρονομική γιορτή!

Το "α", οι Χρυσοί Σκούφοι, τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και η Τράπεζα Πειραιώς σάς προσκαλούν στον πιο δημοφιλή γαστρονομικό θεσμό της χρονιάς, για να γευτείτε προκλητικά μενού σε ειδικές τιμές στα βραβευμένα εστιατόρια της Ελλάδας!

Σε αυτή την αυλή του Αιγάλεω ξέρουν τα πάντα για τον μεζέ

Ένα ανακαινισμένο παλιό προσφυγικό σπίτι σερβίρει προσιτές ελληνικές γεύσεις, σε ένα περιβάλλον απόλυτης χαλαρότητας.

Κάβος 1964

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.

Στην Αργυρούπολη υπάρχει ένα κρεατάδικο-έκπληξη

Αν είσαι λάτρης του καλού κρέατος και ψάχνεις το επόμενο στέκι σου, το Medouli Chop House είναι ο προορισμός που πρέπει να δοκιμάσεις.

Τα φεστιβάλ γεύσης που κάνουν νοστιμότερο το φθινόπωρο στην Αθήνα

Πίτσες και cocktails, burgers και κρασιά, μουσικές και guests κάνουν λίγο πιο νόστιμο και ενδιαφέρον το επόμενο διάστημα στην πόλη.

Τι είναι το 'Son Athens' που έρχεται σύντομα στην Ηλιούπολη

Ένα ιστορικό μαγαζί φεύγει, ένα σημαντικό new entry καταφθάνει για μια από τις πιο ζωντανές γειτονιές των ΝΠ.