Το Taste of Athens έχει ραντεβού στη «Σπονδή»

Το επόμενο Taste Dining Experience έρχεται με σπέσιαλ tapas στο πολυβραβευμένο εστιατόριο του Παγκρατίου.

Το Taste of Athens έχει ραντεβού στη «Σπονδή»

Μέχρι να έρθει η ώρα του φετινού Taste of Athens, που επιστρέφει τον Σεπτέμβριο για τη δεύτερη του διοργάνωση στους χώρους του Ζαππείου, τα εστιατόρια που συμμετέχουν μας βάζουν στο κλίμα της γιορτής με τις ξεχωριστές βραδιές Taste Dining Experiences και ειδικά μενού, που έχουν ξεκινήσει ήδη και θα διοργανώνονται ανά τακτές ημερομηνίες.

Το επόμενο ραντεβού είναι στις 23/7 στη «Σπονδή». Το πολυβραβευμένο εστιατόριο του Παγκρατίου ετοιμάζει ένα ειδικό μενού 8 σταδίων με σπέσιαλ γαστρονομικά tapas σαν το φουαγκρά με rhubarb (ραβέντι), φράουλα και ποπκόρν, και κοκτέιλ στην αρχή και το τέλος του γεύματος (€ 100 κατ’άτομο).

iΠερισσότερα εδώ

Περισσότερες πληροφορίες

Σπονδή

Πύρρωνος 5, Παγκράτι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Σταυριανή Ζερβακάκου για ένα σέρβις στο ΜάνηΜάνη

Μάνη εις την τρίτη! Το ΜάνηΜάνη φιλοξενεί τη Σταυριανή Ζερβακάκου για μια βραδιά γεμάτη μανιάτικες γεύσεις, αυθεντικότητα και φουλ άρωμα τόπου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΛΕΝΑ ΓΚΟΒΑΡΗ
06/02/2026

Τι κάνει το Dorian ένα από τα πιο hot εστιατόρια του Λονδίνου;

Δοκιμάσαμε το μισελενάτο εστιατόριο του Notting Hill, όπου όλα τα πιάτα τρώγονται (κυρίως) με τα χέρια, και διαπιστώσαμε ότι η ραφινάτη πληθωρικότητα των premium γεύσεων που σερβίρει, είναι ένας μόνο από τους λόγους που το έχουν κάνει ένα από τα πιο δύσκολα reservations της βρετανικής μητρόπολης.

Onuki Athens

Η ξεχωριστή ιαπωνική κουζίνα του Σταμάτη Σκριάπα κάνει αίσιο ποδαρικό στο πολυαναμενόμενο "The Ilisian" που ανάβει σταδιακά τα φώτα του.

Ένα από τα πιο γαστρονομικά σουβλάκια της Αθήνας σερβίρεται ξανά για μια και μόνο νύχτα

Σήμερα 5/2, ο 'Μίμης' κάνει μια ειδική εμφάνιση επαναφέροντας το νεο-τραντίσιοναλ σουβλάκι το με καλά κρασιά σε ένα pop-up που αξίζει στάση.

Το πιο "cool χωριό" της πόλης σερβίρει μια αλέγρα λάτιν κουζίνα

Σε κάθε τραπέζι του στήνεται και μια μικρή fiesta.

Γιατί όλοι δίνουν ραντεβού στα micro-bakeries, Λίζα Κερμανίδου;

Η ταλαντούχα Θεσσαλονικιά pastry chef του λονδρέζικου πολυχώρου Pantechnicon πάτησε Αθήνα για να υπογράψει τις γεύσεις του φρεσκοφουρνισμένου No Crumbs, και μας μιλά για την τρέλα των micro bakeries, που έχουν έρθει, πράγματι, για να καλύψουν ένα κενό.

Τα καλύτερα εστιατόρια της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής για το 2026

Το εστιατόριο Khufu’s, στο οροπέδιο της Γκίζας κατέκτησε την κορυφή, στη φετινή λίστα.