Ένα «Βαζάκι» με vegan γεύσεις

Το healthy στέκι του Χαλανδρίου εμπλούτισε το μενού του με πολλές raw, vegetarian και vegan επιλογές.

Ένα «Βαζάκι» με vegan γεύσεις

Εδώ και πέντε χρόνια το «Βαζάκι juice bar» κάνει healthy κατάσταση στο Χαλάνδρι με τους cold-pressed χυμούς του από 100% φρούτα και λαχανικά βιολογικής προέλευσης που σερβίρονται –που αλλού;- σε γυάλινο βαζάκι. Εδώ και λίγο καιρό όμως, το στέκι που δημιούργησαν δυο φίλες που μοιράζονται το ίδιο πάθος για την υγιεινή διατροφή έχει εμπλουτίσει το μενού του με πολλές επιλογές για τους λάτρεις της raw, vegetarian και vegan κουλτούρας.

Πολλά healthy bowls και σαλάτες, αλλά και σάντουιτς με προζυμένιο ψωμί φυσικής ωρίμανσης (όπως για παράδειγμα εκείνο με φύτρα αλφάλφα, ένζυμα και χειροποίητη vegan μαγιονέζα) φιγουράρουν στο μενού, από το οποίο δεν λείπουν και τα ανάλογα γλυκά όπως η πουτίγκα με σπόρους chia, γάλα αμυγδάλου, μέλι, granola και φρούτα εποχής. Κάθε Σάββατο μάλιστα υπάρχουν και προτάσεις για brunch και ελαφρύ μεσημεριανό, όπως το vegan avocado toast και διάφορα burgers σαν το Asian με σπιτικό μπιφτέκι από μαύρα φασόλια, μανιτάρια shitake, μαύρο ρύζι, μπρόκολο και καραμελωμένο κρεμμύδι σε χωριάτικο ψωμί.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η old school πίτσα της Νέας Σμύρνης που έχει πιστούς οπαδούς

Ζυμαρένια συνέπεια με τη δική της ιστορία γεύσης, από το 1973.

ΓΡΑΦΕΙ: ΡΕΓΓΙΝΑ ΦΙΛΟΓΛΟΥ
08/11/2025

Το ιταλικό εστιατόριο της Αθήνας που θα λάτρευε ο Αντρέα Μποτσέλι

Η αυλή του που θυμίζει piazza στη Ρώμη και η κομψή σάλα φτιάχνουν ένα σκηνικό που αποπνέει ηρεμία και ιταλική φινέτσα.

Για αμερικάνικα κρασιά στο Po'Boys

Βουτιά στον αμερικάνικο αμπελώνα, την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου.

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.