«Glyfada Riviera Hotel»: Διακοπές στη Γλυφάδα με γκουρμέ διάθεση

Με την παρουσία του Ολιβιέ ­Καμπανά σε ρόλο executive chef, το εμβληματικό ξενοδοχείο εισέρχεται δυναμικά στο γαστρονομικό στερέωμα της πόλης.

«Glyfada Riviera Hotel»: Διακοπές στη Γλυφάδα με γκουρμέ διάθεση

Η πλήρης ανακαίνιση του εμβληματικού ξενοδοχείου «Glyfada Riviera Hotel» το βάζει στην κορυφή της καλοκαιρινής ατζέντας των Αθηναίων, κάτι που ενισχύεται ακόμη περισσότερο από την παρουσία του Ολιβιέ ­Καμπανά σε ρόλο executive chef και σηματοδοτεί την επιστροφή του στο γαστρονομικό στερέωμα της πόλης.

Στη νέα του εποχή ως πολυτελές city resort, το ιστορικό πεντάστερο ξενοδοχείο της Γλυφάδας έχει ολοκαίνουργιο πρόσωπο, το οποίο δεν περιορίζεται στους εντυπωσιακούς εξωτερικούς χώρους με τους πανέμορφους φροντισμένους κήπους και το ατμοσφαιρικό «Cave Spa», αλλά αγκαλιάζει και τα πλήρως ανανεωμένα δωμάτια με τα μίνιμαλ ξεκούραστα χρώματα, τις μοντέρνες παροχές και την πανοραμική θέα στη θάλασσα, συστατικά που μας προσκαλούν όλο το χρόνο, και πολύ περισσότερο τώρα το καλοκαίρι, σε μια ανάπαυλα από την πυρετώδη ζωή της πόλης.

«Glyfada Riviera Hotel»: Διακοπές στη Γλυφάδα με γκουρμέ διάθεση - εικόνα 1

Βεβαίως, ένα ολοκαίνουργιο κομμάτι που προκαλεί αίσθηση είναι η γαστρονομική διάσταση της εμπειρίας που προσφέρει πλέον το «Glyfada Riviera Hotel». Το κύριο στοιχείο ενδιαφέροντος είναι το fine dining εστιατόριο «Μaraveal», όπου ο εξαιρετικά ταλαντούχος Καμπανά δημιουργεί ένα μενού βασισμένο στα πολυσύνθετα σπονδυλωτά πιάτα που τον καθιέρωσαν. Ο σεφ υφαίνει τη γαστρονομική του πρόταση με διλογίες όπως αυτή με φουαγκρά, που σερβίρει σαν καπνιστό παγωτό συνοδεία μαρμελάδας λεμονιού και ποσέ σε γλυκό κρασί Σαντορίνης, αλλά και τριλογίες όπως αυτή με τον τόνο, που έρχεται tataki με πράσινο μήλο και ψητά αχλάδια με ζελέ σόγιας, καρπάτσιο με κρέμα satay και η κοιλιά (otoro) συνοδεία αρωματικού χαβιαριού από λάιμ.

Δεν μένει όμως μόνον εκεί, διότι προτείνει θαυμάσια tapas στο wine lounge bar «Le Méli Mélo», αλλά δημιουργεί επίσης μια σειρά ευφάνταστων πιάτων –από αρνάκι μουσακά μέχρι τόνο με ζελέ σόγιας, σορμπέ πράσινο μήλο, βλαστάρια και σουσάμι– για την κάρτα του pool bar-restaurant «Atoll». Θα τα απολαύσουμε δίπλα στο focal point της θερινής δράσης, την τεράστια πισίνα του ξενοδοχείου, όπου μπορείς να κολυμπήσεις, να χαρείς το εξαιρετικό σέρβις και να κάνεις τα πάντα από την άνεση της ξαπλώστρας σου. Φαίνεται πως η παραλία απέκτησε μόλις το καινούργιο της hot spot για το φετινό καλοκαίρι.

Περισσότερες πληροφορίες

Maraveal

«Glyfada Riviera Hotel», Λεωφ. Ποσειδώνος 40, Γλυφάδα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ξενοδοχείο "King George": Γιορτάζουμε σαν βασιλιάδες

Το πολυβραβευμένο εστιατόριο στο rooftop του King George ενισχύει τον γιορτινό του χαρακτήρα με εορταστικά μενού και ένα λαμπερό σκηνικό στο νέο George, The Lobby Bar.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/12/2025

Το Zappa γιορτάζει την άφιξή του με ένα εκρηκτικό εορταστικό πρόγραμμα

Το Zappa συστήνεται στο κοινό τις ημέρες των γιορτών με ενέργεια, σύγχρονη αισθητική και μια εμπειρία που ενώνει γεύση, ρυθμό και ατμόσφαιρα.

Γιορτινές Γαστρονομικές Εμπειρίες στο "SENSE Restaurant"

Σε μια από τις πιο εμβληματικές τοποθεσίες της Αθήνας, με πανοραμική θέα στην Ακρόπολη, το "SENSE Restaurant" προσφέρει μια ολοκληρωμένη, υψηλού επιπέδου γιορτινή εμπειρία.

Καφέ El Greco τώρα και στην Κατεχάκη!

Το Ψυχικό αποκτά ένα φρέσκο κατάστημα της οικογένειας El Greco που θα γίνει σίγουρα το νέο σου στέκι για καφέ.

Εσύ ακόμη να πας στο 'Ex Machina' του Άνταμ Κοντοβά;

Όλα όσα καθιστούν το εστιατόριο του χαρισματικού γευσιπλάστη, σημείο αναφοράς για την αθηναϊκή γεύση.

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο "Amber", με στιλ λονδρέζικου μπιστρό

Κομψές γεύσεις, αστική ατμόσφαιρα και γιορτινά μενού που δίνουν ρυθμό στις νύχτες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στο κέντρο της Αθήνας.

Το "Brisk" προτείνει ελληνική δημιουργική κουζίνα

Σοφιστικέ comfort dining με επτανησιακό χρώμα από τον chef patron Σπύρο Βαραγγούλη.