«Hilton» για κάθε καλοκαιρινή διάθεση

Το καλοκαίρι στην πόλη ζητά πινελιές καλοπέρασης και η πισίνα του «Hilton» σε συνδυασμό με μια βόλτα από το «Galaxy» είναι από τις πλέον σταθερές αξίες για αίσθηση διακοπών στην Αθήνα.

«Hilton» για κάθε καλοκαιρινή διάθεση

Το καλοκαίρι στην πόλη ζητά μικρές πινελιές καλοπέρασης και η πισίνα του «Hilton» είναι από τις πλέον σταθερές αξίες όταν αποζητούμε αίσθηση διακοπών στην Αθήνα. Στο «Oasis Pool Βar & Grill» μάλιστα ο executive chef Κώστας Αθανασίου ποντάρει στις μοντέρνες υγιεινές γεύσεις που ταιριάζουν γάντι στο καλοκαίρι όπως η σαλάτα με τόνο Καλύμνου, κρέμα wasabi και αβοκάντο, οι γαρίδες μαριναρισμένες σε ούζο με χόρτα και λαδολέμονο και η τορτίγια ολικής αλέσεως με vegan τσένταρ και μαγιονέζα, που μπορούμε να απολαύσουμε και από την άνεση της ξαπλώστρας μας.

«Hilton» για κάθε καλοκαιρινή διάθεση - εικόνα 1

Στα ψηλά του ξενοδοχείου τώρα, το «Galaxy» έχει ολοκαίνουργιο μενού όπου πρωταγωνιστούν οι ελληνικές γεύσεις με φαντασία και διάθεση για πειραματισμό: χταπόδι ψητό με σος BBQ σος, χορτόπιτα με κέιλ, σαρδέλες ψητές και ταραμοσαλάτα με αβοκάντο, αθηναϊκή σαλάτα με πέρλες λεμονιού, εντυπωσιακές jumbo γαρίδες με ντιπ από «σος σαγανάκι» και φέτα, μπριάμ λαχανικών με ξηρούς καρπούς, πρωτότυπο καλαμάρι με καστανό ρύζι, προσούτο Ευρυτανίας και σπαράγγια.

Η ανανεωμένη λίστα των κοκτέιλ είναι εμπνευσμένη από το σύμπαν και τους πλανήτες. Το «ταξίδι» με τη φανταστική θέα στη νυχτερινή Αθήνα περιλαμβάνει κοκτέιλ με φυσαλίδες όπως το Royal Nebula με σαμπάνια, βότκα και βατόμουρο, προτάσεις που βασίζονται σε παλαιωμένα αποστάγματα, όπως το Galileo’s Telescope με χειροποίητο μείγμα από τζιν, Campari, Aperol και βερμούτ παλαιωμένο σε βαρέλι, όπως και κοκτέιλ με τις τεχνικές της μοριακής μιξολογίας σαν το Newton’s Lab με τζιν σε κενό αέρος με πράσινο μήλο και φλούδες γκρέιπφρουτ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Agora Paths στο Σύνταγμα: Η αρχαία αθηναϊκή αγορά γίνεται πιο σύγχρονη από ποτέ

Πάγκοι με τοπικά προϊόντα, γευσιγνωσίες και κρασί στην καρδιά της Αθήνας, στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΡΕΓΓΙΝΑ ΦΙΛΟΓΛΟΥ
11/09/2025

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2025: Save the date για τη μεγάλη γαστρονομική γιορτή!

Το "α", οι Χρυσοί Σκούφοι, τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και η Τράπεζα Πειραιώς σάς προσκαλούν στον πιο δημοφιλή γαστρονομικό θεσμό της χρονιάς, για να γευτείτε προκλητικά μενού σε ειδικές τιμές στα βραβευμένα εστιατόρια της Ελλάδας!

Σε αυτή την αυλή του Αιγάλεω ξέρουν τα πάντα για τον μεζέ

Ένα ανακαινισμένο παλιό προσφυγικό σπίτι σερβίρει προσιτές ελληνικές γεύσεις, σε ένα περιβάλλον απόλυτης χαλαρότητας.

Κάβος 1964

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.

Στην Αργυρούπολη υπάρχει ένα κρεατάδικο-έκπληξη

Αν είσαι λάτρης του καλού κρέατος και ψάχνεις το επόμενο στέκι σου, το Medouli Chop House είναι ο προορισμός που πρέπει να δοκιμάσεις.

Τα φεστιβάλ γεύσης που κάνουν νοστιμότερο το φθινόπωρο στην Αθήνα

Πίτσες και cocktails, burgers και κρασιά, μουσικές και guests κάνουν λίγο πιο νόστιμο και ενδιαφέρον το επόμενο διάστημα στην πόλη.

Τι είναι το 'Son Athens' που έρχεται σύντομα στην Ηλιούπολη

Ένα ιστορικό μαγαζί φεύγει, ένα σημαντικό new entry καταφθάνει για μια από τις πιο ζωντανές γειτονιές των ΝΠ.