«Hilton» για κάθε καλοκαιρινή διάθεση

Το καλοκαίρι στην πόλη ζητά πινελιές καλοπέρασης και η πισίνα του «Hilton» σε συνδυασμό με μια βόλτα από το «Galaxy» είναι από τις πλέον σταθερές αξίες για αίσθηση διακοπών στην Αθήνα.

«Hilton» για κάθε καλοκαιρινή διάθεση

Το καλοκαίρι στην πόλη ζητά μικρές πινελιές καλοπέρασης και η πισίνα του «Hilton» είναι από τις πλέον σταθερές αξίες όταν αποζητούμε αίσθηση διακοπών στην Αθήνα. Στο «Oasis Pool Βar & Grill» μάλιστα ο executive chef Κώστας Αθανασίου ποντάρει στις μοντέρνες υγιεινές γεύσεις που ταιριάζουν γάντι στο καλοκαίρι όπως η σαλάτα με τόνο Καλύμνου, κρέμα wasabi και αβοκάντο, οι γαρίδες μαριναρισμένες σε ούζο με χόρτα και λαδολέμονο και η τορτίγια ολικής αλέσεως με vegan τσένταρ και μαγιονέζα, που μπορούμε να απολαύσουμε και από την άνεση της ξαπλώστρας μας.

«Hilton» για κάθε καλοκαιρινή διάθεση - εικόνα 1

Στα ψηλά του ξενοδοχείου τώρα, το «Galaxy» έχει ολοκαίνουργιο μενού όπου πρωταγωνιστούν οι ελληνικές γεύσεις με φαντασία και διάθεση για πειραματισμό: χταπόδι ψητό με σος BBQ σος, χορτόπιτα με κέιλ, σαρδέλες ψητές και ταραμοσαλάτα με αβοκάντο, αθηναϊκή σαλάτα με πέρλες λεμονιού, εντυπωσιακές jumbo γαρίδες με ντιπ από «σος σαγανάκι» και φέτα, μπριάμ λαχανικών με ξηρούς καρπούς, πρωτότυπο καλαμάρι με καστανό ρύζι, προσούτο Ευρυτανίας και σπαράγγια.

Η ανανεωμένη λίστα των κοκτέιλ είναι εμπνευσμένη από το σύμπαν και τους πλανήτες. Το «ταξίδι» με τη φανταστική θέα στη νυχτερινή Αθήνα περιλαμβάνει κοκτέιλ με φυσαλίδες όπως το Royal Nebula με σαμπάνια, βότκα και βατόμουρο, προτάσεις που βασίζονται σε παλαιωμένα αποστάγματα, όπως το Galileo’s Telescope με χειροποίητο μείγμα από τζιν, Campari, Aperol και βερμούτ παλαιωμένο σε βαρέλι, όπως και κοκτέιλ με τις τεχνικές της μοριακής μιξολογίας σαν το Newton’s Lab με τζιν σε κενό αέρος με πράσινο μήλο και φλούδες γκρέιπφρουτ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η old school πίτσα της Νέας Σμύρνης που έχει πιστούς οπαδούς

Ζυμαρένια συνέπεια με τη δική της ιστορία γεύσης, από το 1973.

ΓΡΑΦΕΙ: ΡΕΓΓΙΝΑ ΦΙΛΟΓΛΟΥ
08/11/2025

Το ιταλικό εστιατόριο της Αθήνας που θα λάτρευε ο Αντρέα Μποτσέλι

Η αυλή του που θυμίζει piazza στη Ρώμη και η κομψή σάλα φτιάχνουν ένα σκηνικό που αποπνέει ηρεμία και ιταλική φινέτσα.

Για αμερικάνικα κρασιά στο Po'Boys

Βουτιά στον αμερικάνικο αμπελώνα, την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου.

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.