«Ψαροχώρι» με νέα πιάτα ημέρας

Είναι από τα στανταράκια μας για καλοβαλμένη ψαροφαγία στην ενδοχώρα των Αμπελοκήπων το λευκοντυμένο εστιατόριο που τώρα το καλοκαίρι βγαίνει και στην βεράντα του με προτάσεις ημέρας.

«Ψαροχώρι» με νέα πιάτα ημέρας

Είναι από τα στανταράκια μας για καλοβαλμένη ψαροφαγία στην ενδοχώρα των Αμπελοκήπων το λευκοντυμένο εστιατόριο που επιβλέπει την οδό Τσόχα σε απόσταση αναπνοής από την πλατεία Μαβίλη.

Τώρα το καλοκαίρι μάλιστα βγαίνει και στην βεράντα του, σερβίροντας μάλιστα πλάι στα κλασικά του (όπως η δική τους εκδοχή για την αθηναϊκή σαλάτα με σφυρίδα, tobico, yuzu και lime) ενδιαφέρουσες προτάσεις ημέρας σαν τα αλμυρίκια ή τα φύκια wakame για την αρχή, το θράψαλο στη σχάρα αλλά και το carpaccio από λαβράκι ή το ταρτάρ τόνου για όσους αγαπούν τα ωμά.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η old school πίτσα της Νέας Σμύρνης που έχει πιστούς οπαδούς

Ζυμαρένια συνέπεια με τη δική της ιστορία γεύσης, από το 1973.

ΓΡΑΦΕΙ: ΡΕΓΓΙΝΑ ΦΙΛΟΓΛΟΥ
08/11/2025

Το ιταλικό εστιατόριο της Αθήνας που θα λάτρευε ο Αντρέα Μποτσέλι

Η αυλή του που θυμίζει piazza στη Ρώμη και η κομψή σάλα φτιάχνουν ένα σκηνικό που αποπνέει ηρεμία και ιταλική φινέτσα.

Για αμερικάνικα κρασιά στο Po'Boys

Βουτιά στον αμερικάνικο αμπελώνα, την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου.

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.