Νέο καλοκαιρινό μενού στο «Olive Garden»

Στην κορυφή του ξενοδοχείου «Titania» με την πανοραμική θέα στην πόλη, ο executive chef Χρήστος Τζιλήρας ποντάρει σταθερά στα προσεκτικά επιλεγμένα ΠΟΠ προϊόντα από όλη την Ελλάδα.

Νέο καλοκαιρινό μενού στο «Olive Garden»

Στην κορυφή του ξενοδοχείου «Titania», το «Olive Garden» προσφέρει σταθερά ένα πολύ ενδιαφέρον μείγμα πανοραμικής θέας στην πόλη και ωραίων γεύσεων. Και στο ολοκαίνουργιο καλοκαιρινό μενού, ο executive chef Χρήστος Τζιλήρας ποντάρει σταθερά στα προσεκτικά επιλεγμένα ΠΟΠ προϊόντα από όλη την Ελλάδα τα οποία αναδεικνύει με μοντέρνα διάθεση: αβοκάντο με ψητά ροδάκινα και σαλάτα με κινόα και δροσουλίτη, χοιρινό φιλέτο γεμιστό με καπνιστή μελιτζάνα, πάστα φρέσκου σκόρδου και γραβιέρα Άνδρου, χωρίς να λείπουν αρκετές επιλογές για vegan και vegetarians.

Ο pastry chef του εστιατορίου Pierre Fullana μπαίνει στο παιχνίδι με γλυκές προτάσεις όπως οι δίπλες με μους γιαουρτιού και η σοκολατόπιτα με σοκολάτα Valhrona και παγωτό από κάρδαμο και κολοκύθα, σε συνδυασμό με κάποιο signature cocktail στο εξωτερικό μπαρ.

Περισσότερες πληροφορίες

Olive Garden (The)

(ξεν. «Titania») Πανεπιστημίου 52, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Agora Paths στο Σύνταγμα: Η αρχαία αθηναϊκή αγορά γίνεται πιο σύγχρονη από ποτέ

Πάγκοι με τοπικά προϊόντα, γευσιγνωσίες και κρασί στην καρδιά της Αθήνας, στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΡΕΓΓΙΝΑ ΦΙΛΟΓΛΟΥ
11/09/2025

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2025: Save the date για τη μεγάλη γαστρονομική γιορτή!

Το "α", οι Χρυσοί Σκούφοι, τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και η Τράπεζα Πειραιώς σάς προσκαλούν στον πιο δημοφιλή γαστρονομικό θεσμό της χρονιάς, για να γευτείτε προκλητικά μενού σε ειδικές τιμές στα βραβευμένα εστιατόρια της Ελλάδας!

Σε αυτή την αυλή του Αιγάλεω ξέρουν τα πάντα για τον μεζέ

Ένα ανακαινισμένο παλιό προσφυγικό σπίτι σερβίρει προσιτές ελληνικές γεύσεις, σε ένα περιβάλλον απόλυτης χαλαρότητας.

Κάβος 1964

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.

Στην Αργυρούπολη υπάρχει ένα κρεατάδικο-έκπληξη

Αν είσαι λάτρης του καλού κρέατος και ψάχνεις το επόμενο στέκι σου, το Medouli Chop House είναι ο προορισμός που πρέπει να δοκιμάσεις.

Τα φεστιβάλ γεύσης που κάνουν νοστιμότερο το φθινόπωρο στην Αθήνα

Πίτσες και cocktails, burgers και κρασιά, μουσικές και guests κάνουν λίγο πιο νόστιμο και ενδιαφέρον το επόμενο διάστημα στην πόλη.

Τι είναι το 'Son Athens' που έρχεται σύντομα στην Ηλιούπολη

Ένα ιστορικό μαγαζί φεύγει, ένα σημαντικό new entry καταφθάνει για μια από τις πιο ζωντανές γειτονιές των ΝΠ.