Εκλεκτοί προσκεκλημένοι στους «Ψαράδες»

Ο Βασίλης Τσατσάκης υποδέχεται τον Γιάννη Στανίτσα και τον Δημήτρη Παπαϊωάννου για ένα μεγάλο φαγοπότι στο Παλαιό Φάληρο.

Εκλεκτοί προσκεκλημένοι στους «Ψαράδες»

Ο executive chef των όμορφων «Ψαράδων» του Φαλήρου Βασίλης Τσατσάκης έχει στα σκαριά ακόμα μια ενδιαφέρουσα ειδική βραδιά με τίτλο «Το Μεγάλο Φαγοπότι». Στις 4/7 λοιπόν υποδέχεται τον ταλαντούχο σεφ Γιάννη Στανίτσα προκειμένου να συμπράξουν για ένα ειδικό menu degustation 6 σταδίων (€ 45).

Σκουμπρί καψαλισμένο με dressing από τσίλι και μαύρο σκόρδο, κρύα σούπα εσπεριδοειδών με τραγανό καβούρι και σιρόπι βασιλικού, λαβράκι με τραγανό σπανακόρυζο είναι κάποια από τα πιάτα, τα οποία θα συνοδευτούν με κρασιά από το Κτήμα Χατζημιχάλη. To amuse bouche και το επιδόρπιο θα ταιριάξουν με σπέσιαλ κοκτέιλ από τον άλλο επίτιμο καλεσμένο της βραδιάς, τον βραβευμένο bartender Δημήτρη Παπαϊωάννου.

Εκλεκτοί προσκεκλημένοι στους «Ψαράδες» - εικόνα 1

Περισσότερες πληροφορίες

Ψαράδες

Ζησιμοπούλου 52, Παλαιό Φάληρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η old school πίτσα της Νέας Σμύρνης που έχει πιστούς οπαδούς

Ζυμαρένια συνέπεια με τη δική της ιστορία γεύσης, από το 1973.

ΓΡΑΦΕΙ: ΡΕΓΓΙΝΑ ΦΙΛΟΓΛΟΥ
08/11/2025

Το ιταλικό εστιατόριο της Αθήνας που θα λάτρευε ο Αντρέα Μποτσέλι

Η αυλή του που θυμίζει piazza στη Ρώμη και η κομψή σάλα φτιάχνουν ένα σκηνικό που αποπνέει ηρεμία και ιταλική φινέτσα.

Για αμερικάνικα κρασιά στο Po'Boys

Βουτιά στον αμερικάνικο αμπελώνα, την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου.

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.