Η «Νησιώτισσα» φέρνει τη θάλασσα στην Πεντέλη

Σταθερό στέκι με φανατικούς πιστούς, είναι από τις πρώτες επιλογές που μας έρχονται στο μυαλό όταν θέλουμε να χαρούμε μια παραδοσιακή θαλασσινή κουζίνα.

Η «Νησιώτισσα» φέρνει τη θάλασσα στην Πεντέλη

Σταθερό στέκι με φανατικούς πιστούς (φροντίστε για κράτηση διότι τα τραπέζια γίνονται ανάρπαστα), το μαγαζί των αδερφών Κυριακόπουλου είναι από τις πρώτες επιλογές που μας έρχονται στο μυαλό όταν θέλουμε να χαρούμε μια παραδοσιακή θαλασσινή κουζίνα στα καλύτερά της και σε πολύ καλές τιμές, που κυμαίνονται από € 20 το άτομο.

Τα ζεστά καλοκαιρινά βράδια έχουν άλλη χάρη, και κυρίως δροσιά, στις υπερυψωμένες βεράντες της «Νησιώτισσας» που ακουμπάνε στο δάσος της Πεντέλης. Ο μεγάλος, ανακαινισμένος χώρος με το μοντέρνο ύφος, με ξεκούραστα ανοιχτά χρώματα, μπορεί να φιλοξενήσει όλες τις κοινωνικές εκδηλώσεις. Το ψάρι βέβαια σηκώνει και το ουζάκι του, κάτι που στη «Νησιώτισσα» το γνωρίζουν καλά, εξ ου και οι εκατό και πλέον ετικέτες σε ούζα και τσίπουρα από καθιερωμένους και μικρούς παραγωγούς.

Περισσότερες πληροφορίες

Νησιώτισσα

Λεωφ. Πεντέλης 168, Άνω Βριλήσσια
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το "Χάραμα" σερβίρει παράδοση και γεύση με θέα το Βέρμιο

Στο Αρκοχώρι, στους πρόποδες του Βερμίου, το "Χάραμα" του Στέφανου Λαφάρα έχει αναδειχθεί σε αγαπημένο προορισμό για τους λάτρεις της αυθεντικής μακεδονίτικης κουζίνας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
11/12/2025

"Strada": Comfort νοστιμιά στην καρδιά της πόλης της Κοζάνης

Σε προνομιακό σημείο πάνω στον πεζόδρομο, το "Strada" στην Κοζάνη αποτελεί σταθερό σημείο αναφοράς από το 2007.

'FAOS Project': Ο Νίκος Λυμπερόπουλος μόλις άνοιξε all day στον Γέρακα

Το ολόφρεσκο all-day bakery & deli φιλοδοξεί να εξελιχθεί σε ένα στέκι για κάθε στιγμή και περίσταση.

"Πεσκέσι": Η οικειότητα του τσίπουρου και των μεζέδων στην Κοζάνη

Ζεστό, τίμιο και αθεράπευτα μερακλίδικο, το "Πεσκέσι", στο κέντρο της Κοζάνης, είναι από εκείνα τα μεζεδοπωλεία που μυρίζουν τσίπουρο πριν καν σερβιριστεί.

Somm’s Table | La Cave: Ένα νέο, νόστιμο project στο Jerár

Το off-Broadway εστιατόριο της Δάφνης και ο Χάρης Νικολούζος φιλοξενούν εκλεκτά κελάρια και φιάλες που έχουν "κάτι να πουν".

Η "Κληματαριά" είναι η ταβέρνα-σύμβολο της Ορεινής Αρκαδίας

Από το 1931 έως σήμερα, η "Κληματαριά" της οικογένειας Τζίφα συνεχίζει αδιάκοπα να γράφει ιστορία στη Βυτίνα.

Στην πλατεία Προσκόπων, η κρητική κουζίνα συναντά την αγιορείτικη

Σε ένα σταθερό σημείο νοστιμιάς, εκεί όπου αντηχούσαν κάποτε οι φωνές του Μάνου Χατζιδάκι και της Φλέρυς Νταντωνάκη, το φαγητό εξακολουθεί να είναι αφορμή συνάντησης.